Tusze do rzęs

My Secret 3 in 1 Mascara Tusz do rzęs 3 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kliwias
    28 sierpnia 2022 o 11:13
    Jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek używałam!!!
    Przyznam, że jestem zszokowana jakością tego tuszu bo ostatnio używałam jednego z droższych z loreala i loreal nawet mu do pięt nie dorasta! :-) Kupiony na szybko w drogerii natura okazał się wybawieniem dla moich wrażliwych oczu, nie podrażnił ich nawet w najmniejszym stopniu co zdarzało się o dziwo tuszom hipoalergicznym!!! To jest tusz bez wad, nie osypuje się, nie kruszy za to można sobie zbudować nim wspaniałe wachlarzyki! Mocna czerń i dobry skład rzeczywiście działa na rzęsy, formuła 3 w 1 okazała się dla mnie zbawienna bo moje własne rzęsy nie są zbyt widoczne niestety ,a ten tusz wyraziście je podkreślił!!! Serdecznie polecam bo w promocji cena śmiesznie niska jak za tak super produkt.
  • 3 maja 2022 o 19:11
    Lubię ten tusz do rzęs
    Wydłuża rzęsy - TAK Pogrubia rzęsy - TAK Produkt zamknięty w ładnym żółtym opakowaniu. Posiada silikonową szczoteczkę - takie preferuję - zwężającą się na czubku. Umożliwia to dotarcie do tych najmniejszych rzęs. Kolor - intensywna czerń. Tusz dobrze pokrywa każdą rzęsę, ładnie je rozdziela. Pod koniec dnia lubi mi się odbić na powiekach pod brwiami ale wtedy jestem już w domu i nie ma to znaczenia. Produkt wart używania. Polecam.
    Zalety:
    • dobra cena za dobrą jakość produktu
    • ciekawe opakowanie
    • szczoteczka
    Wady:
    • odbija się pod brwiami
    _inga
    11 września 2021 o 3:58
    Tusz do rzęs 3 w 1, My Secret
    Tusz do rzęs kupiłam na promocji w drogerii Natura Opakowanie zawiera 10 ml kosmetyku, zapłaciłam około 11 zł regularna cena 16,99zł Tusz ładnie podkreśla wydłuża rzęsy, nie pogrubia, nie skleja rzęs, nie obsypuje się, nie powoduje podrażnień oczu. Minus za trwałość wystarczy odrobina wilgoci by tusz się rozmazał. Duży plus za szczoteczkę zapewnia łatwą precyzyjną aplikację. Podsumowując mam mieszane uczucia, gdyby nie wrażliwość na wilgoć to był by całkiem przyjemny tusz, więcej raczej go nie kupię.
    Zalety:
    • wydłuża
    • nie skleja rzęs
    • nie obsypuje się
    • intensywny czarny kolor
    • nie powoduje podrażnień oczu
    • łatwa aplikacja
    • szczoteczka
    Wady:
    • nie pogrubia
    • trwałość - wystarczy niewielka ilość wody wilgoci by się rozmazał
    • czasem trafiają się grudki
  • 18 marca 2021 o 22:24
    Nic specjalnego
    Tusz bardzo przeciętny z przewagą wad nad zaletami. Ładnie pogrubia i wydłuża rzęsy, ale niestety mocno je skleja. Szybko się kruszy i sypie, pozostawiając czarny pyłek na twarzy. Jest bardzo nieodporny na wilgoć - po każdym wyjściu z domu przy deszczowej czy zimowej pogodzie musiałam go ścierać z twarzy. Do plusów mogę zaliczyć szczoteczkę - silikonowa i dosyć cienka ułatwia aplikację. Korzystna jest również bardzo niska cena, ale spotkałam już o niebo lepsze tusze z podobnej półki cenowej.
    Zalety:
    • dobrze wydłuża i pogrubia rzęsy
    • wydajny
    • fajna szczoteczka
    • niska cena
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • mocno kruszy się i sypie
    • bardzo nieodporny na wilgoć
  • 16 sierpnia 2019 o 17:49
    Dla mnie hit
    Używam go od miesiąca i jestem w nim zakochana. Mam rzęsy krótkie, które rosną na wprost. Dostałam tę maskarę od siostry i spełnia moje wszystkie oczekiwania.
    Zalety:
    • Wydłuża
    • Podkręca
    • Cena jest bardzo dobra
    • Nie widzę efektu sklejenia rzęs lub jest on minimalny
    Wady:
    • Może zostawiać małe grudki