Pianki do mycia twarzy

Annayake Mousse Nettoyante Active (Pianka oczyszczająca)

• 9 marca 2025 o 14:20
    Mój ulubiony
    Piankę dostałam od koleżanki w prezencie i zakochałam się w niej od razu. Z tego co wiem jest dość droga, ale za to ultra wydajna bo do umycia twarzy wystarczy ilość wielkości orzecha włoskiego. Twarz jest pięknie oczyszczona i zmatowiona. Widzę również, że jej kondycja się poprawiła, a mam cerę mieszaną z tłustą strefą T i suchymi policzkami. Zapach również cudowny, taki zapach czystości - bardzo lubię. Jedynie co to opakowanie jest na zakrętkę zamiast na klik. Ale to szczegół.
  • 12 kwietnia 2014 o 23:33
    Wydajny
    Wielkim plusem jest oczywiscie wydajnosc tego produktu. Wystarczy malutka kropeczka, ktora mozna oczyscic cala twarz. Ladnie pachnie i stosowanie tego musu sprawia mi przyjemnisc. Odejmuje pol gwiazdki, poniewaz po umyciu twarzy, jezeli nie naloze od razu kremu nawilzajacego, to mam wrazenie ze moja skora delikatnie sie sciaga. Używam tego produktu od: Prawie roku Ilość zużytych opakowań: Nadal w trakcie pierwszego!
  • 8 września 2013 o 2:08
    chyba najlepszy produkt do mycia twarzy jaki uzywalam
    uzywalam naprawde duzo kosmetykow do mycia twarzy, i tych tanszych nivea, garnier, ziaja, eris itp i drozszych chanel, clarins itp ale ten produkt jest chyba najlepszy. moja cera nie jest idealna, i nigdy nie byla, ale mialam wrazenie, ze po tym produkcie troszke sie polepszyla. niestety minusem jest tylko cena. Używam tego produktu od: 2013 Ilość zużytych opakowań: niecale jedno
  • 10 maja 2013 o 12:06
    PO PROSTU CUDO
    Emulsja Annayake jest po prostu świetna, jedyny porównywalny do niej kosmetyk to również emulsja z Kanebo. Ale do rzeczy - zacznę od małego minusiku jakim jest opakowanie na zakrętkę i wszelkie niemiłe incydenty związane z sytuacjami gdy zakrętka wymyka się z mokrych dłoni ale to naprawdę jedyny problem tego produktu (oprócz ceny) - konsystencja perłowego i aksamitnego musu w białawym kolorze - pianka jest mega wydajna, tak jak piszą dziewczyny, wystarczy dosłownie ilość malutkiego groszku żeby dokładnie zmyć całą twarz - całość mimo małej ilości genialnie się pieni, wzmagając wrażenie świetnie umytej twarzy - zmywa dokładnie wszelkie zanieczyszczenia - nie ściąga, nie uczula - świetnie przygotowuje skórę na dawkowanie dalszych przyjemności kosmetycznych - utrzymuje skórę w dobrej kondycji, nie zauważyłam żadnych wyprysków, krostek a miałam okazję stosować ją zarówno w miesiącach zimowych jak mega gorących klimatach Podsumowując, tubkowy ideał gdyby nie dość wysoka cena chociaż ze względu na zawarte w niej składniki i ogromną wydajność jest ona do przełknięcia. Naprawdę warto zainwestować.
  • 19 marca 2013 o 11:39
    Super!!
    Mimo iz moja pielęgnacja jest naturalna oceniana piankę ożywam od kilku lat. Piankę poleciła mi "moja" konsultantka gdy potrzebowałam "myjadła" do twarzy, cera moja była odwodniona, napięta... Pianka jest bardzo delikatna, świetnie oczyszcza cerę, nie wysusza, nie pozostawia filmu, nie podrażnia... Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilka 15ml, 2 x 100 ml