Pianki do mycia twarzy

Orientana Gurdlina japońska (kantola), Nawilżająca pianka do mycia twarzy (nowa wersja)

• 30 maja 2024 o 0:52
    Pianka do mycia twarzy o intensywnie męskim zapachu
    Skusiłam się na tę piankę ze względu na bardzo dobre opinie, specjalnie pojechałam po nią do Hebe (w mojej najbliższej okolicy z drogerii jest Rossmann). No i niestety nie polubiłam się z nią od samego początku, głównie ze względu na jej specyficzny zapach, który w moim odczuciu jest po prostu męski. Sam produkt też nie zrobił na mnie większego wrażenia, którego trochę oczekiwałam po produkcie, który w promocji kosztował prawie 30 zł, a standardowo aż 42 zł. Pianka miała być nawilżająca i faktycznie, miałam lekkie poczucie nawilżenia, ale myślałam, że będzie lepiej. Fakt czułam, że skóra jest prawidłowo oczyszczona, opakowanie jest estetyczne i wygodne w użytkowaniu. Pianka była też bardziej zbita przez co dosyć wydajna jak na swoją formułę, bo używałam jej w codziennej pielęgnacji przez 2,5 miesiąca.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Estetyczne opakowanie
    • Wydajna
    • Konsystencja
    Wady:
    • Cena (w promocji 29,39 zł)
    • Męski zapach
  • 14 maja 2024 o 7:53
    Najlepsza Pianka Nawilżająca
    Pianka ta jest niesmowita! Zapach i konststencje jej oceniam na celujący. Od pierwszego użytku poczułam różnice - moja skóra natychmiastowo odzyskała blasku witalności ale przede wszystkim nawilżenia, którego bardzo mi brakowało. Totalnie się zakochałam w tej piance. Jej zapach jest specyficzny i niepowtarzalny ale jednocześnie poprostu boski. Jeżeli miałabym kupić jeszcze kiedykolwiek piankę do mycia twarzy to zdecydowanie stawiłabym właśnie na nią - Nawilżająca pianka do mycia twarzy marki Orientana Gurdlina japońska (kantola) w nowej wersji.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • w
    Kaatee0
    10 kwietnia 2024 o 14:35
    Fajna pianka
    Pianka ma dość intensywny zapach, ale nie jest drażniący. Opakowanie dobrze działa, w czasie podróży nic się nie wylało. Dwie pompki wystarczają na oczyszczenie twarzy, szyi i dekoltu. Dobrze oczyszcza, ale niestety nie zauważyłam by pianka w jakimś stopniu nawilżają czy koiła.
  • 9 kwietnia 2024 o 11:04
    Świetna pianka!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Pianka to zdecydowanie mój numer jeden w zestawie. Jest delikatna , super się ja nakłada na twarz . Fajnie oczyszcza skórę . Stosuje codziennie przed snem. Polecam , na pewno sięgnę po nią kolejny raz.
  • 2 kwietnia 2024 o 23:45
    Pianka do mycia twarzy Gurdlina japońska
    Miałam okazję używać już pianki w takiej konsystencji i bardzo lubię ten format. Jest łatwa w dozowaniu i nie da się jej zaczerpnąć ani za dużo, ani za mało. Pianka jest bardzo delikatna, jakby wiedziała do jakiej skóry będzie używana. Jej delikatny zapach jest bardzo przyjemny dla nosa.