Wody toaletowe damskie

E-Glamour.pl
Paco Rabanne Paco woda toaletowa 100 ml unisex

• 1 lipca 2017 o 19:10
    Uwielbiam
    Odkąd pamiętam to mój dziadek używał tych perfum. Jak widzę tę buteleczkę lub czuję zapach tych perfum to od razu mam przed oczami mojego dziadka. Zapach jest po prostu cudowny.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 2 października 2013 o 10:04
    Delikatny, nieinwazyjny kolega CK One
    Parę lat temu, a było to w Niemczech, złamałam rękę. Założono mi gips a po 6 tygodniach pewien polski lekarz w wieku około 50 lat poprosił abym się położyła, ponieważ będzie mi ten gips ściągał, a ludzie słabo to znoszą. Rzeczywiście, ręka wyglądała marnie w porównaniu z ręką zdrową - strasznie blada i wychudzona, widok nieciekawy. Zostawił mnie tak leżącą w jego gabinecie, "abym ochłonęła". Kiedy doszłam do siebie mniej więcej po minucie, złapałam ostrość i zlokalizowałam buteleczkę stojącą na półce pod lustrem. Butelka była dziwna, bo metalowa, bez zatyczki. Wiedziałam, że gabinet jakby nie było - nie mój, ale ciekawość była zbyt silna. Zwlokłam się z tej kozetki lekarskiej i doczłapałam do lustra. Podniosłam buteleczkę i przysunęłam do nosa. I tak właśnie poznałam Paco. Pierwszy niuch zrobił na mnie naprawdę wrażenie, woda spodobała mi się od razu. Wtedy butelka była jeszcze cała jakby metalowa, teraz jest metalowo-czarna. Ostatnio nabyłam Paco na pokładzie samolotu, bo woda była w bardzo dobrej cenie. Nie żałuję zakupu, niemal w ciemno, bo przecież bazowałam jedynie na wspomnieniu jednego niucha sprzed paru lat. Są dokładnie takie jak je zapamiętałam - aromatyczne, kobiece na męski sposób. Paco przypomina dość mocno CK one, chyba zostało stworzone zresztą jakiś rok po One, ale według mnie są od 1 ładniejsze. Na pewno są ciut słodsze. Paco i One to kumple - chodzili do tej samej klasy, a może jeden nie zdał i potem dołączył do drugiego. Tak czy owak lubią się i są podobni z charakterów. Paco to idealny unisex - czuć męska nutę, ale po osadzeniu się, przy kontakcie ze skóra czy na ubraniu, stają się miękkie i kobiece. Nieinwazyjne, przytulne, spokojne. Nie wychodzą na prowadzenie jakieś kwiatki, słodycze, nie ma tam nic takiego. Po prostu gładki, przyjemny zapach. Według mnie bardzo trwałe - jeden psik, a zapach czuję jeszcze późnym wieczorem. Jeśli ktoś lubi One i zapachy w tym stylu - może brać Paco choćby w ciemno. I wcale nie było dziwne to, że lekarz wróciwszy zastał mnie z jego wodą toaletową w mojej dłoni. Wyjaśniłam, że woda bardzo ładna. Pokiwał życzliwie głową, może pomyślał, że wciąż jeszcze jestem w szoku po ściągnięciu gipsu... Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej setki
  • 9 kwietnia 2013 o 11:23
    IDEAŁ!!! NAJLEPSZY MĘSKI ZAPACH!
    Dla mnie ten zapach jest bardzo sentymentalny,używał go mój narzeczony 8 lat temu gdy się poznaliśmy ;) Perfumy pachną po prostu idealnie,są świeże,cytrusowe ale przełamane jakąś nutą która ma "to coś" Trwałość jest rewelacyjna,wszystkie poduszki pachniały mi na łóżku i to przez wiele dni. Bardzo cieżko je dostać ale trafiają się na allegro i chyba będę musiała znów się za nimi rozejrzeć ponieważ zaden męski zapach nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia :) Opakowanie świetne,bardzo stylowe. Używam tego produktu od: 8lat Ilość zużytych opakowań: 2 po 100ml