Maski do włosów

Lee Stafford Hair Growth Treatment Maska na porost włosów

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 marca 2019 o 20:10
    U mnie zagosci lecz...
    Przez dluzszy okres kupowalam wiele kosmetykow do twarzy pomijajac te do wlosow. Jakis czas temu jednak stwierdzilam, ze i im musze poswiecic troche uwagi. Z racji, ze moje wlosy rosna wolno i tylko do pewnego momentu oraz ze sa pozbawione zycia i blasku chcialam kupic produkt, ktory wzmaga porost i nadaje wlosom ladnego wygladu. Wertujac wiele roznych marek i specyfikow natrafilam wlasnie na te maske, cena dosc droga zwazajac na male opakowanie jednak oparlam sie na fakcie, ze ma duzo pozytywnych recenzji i ja kupilam. Kiedy paczka z kosmetykiem przyszla postanowilam od razu jej wyprobowac. Na poczatek umylam wlosy szamponem, nastepnie go zmylam i osuszylam wlosy recznikiem jednak delikatnie aby nadal byly dosc wilgotne. Otworzylam opakowanie i bylam oniesmielona zapachem poniewaz jest meski jednak przyjemny i po pewnym czasie wpada w bardziej kobieca nute. Nastepnie maske nalozylam na wlosy (konsystencja mimo stalosci jest dosc lejaca przy nakladaniu) i odczekalam troche wiecej niz 5 min jak radzi producent, bo okolo 10 min. W trakcie plukania wlosow prysznicem czulam, ze wlosy sa bardzo gladkie, bardzo rzadko zdarza mi sie by wlosy byly takie delikatne i pozbawione ''szorstkosci''. Po zmyciu i osuszeniu sprawdzilam kilka rzeczy - po pierwsze moje wlosy sa cienkie i krecone dlatego nie sa sypkie, czytajac wiele recenzji wywnioskowalam, ze sypkosc to jeden z atutow maski i tu rzeczywiscie sie zgodze, bo moje wlosy nigdy nie byly tak sypkie, bylam naprawde pod wrazeniem. Kolejny aspekt to delikatnosc i gladkosc , bardzo przyjemne w dotyku. Zapach oniesmielajacy, obecny nawet na drugi czy 3 dzien po uzyciu. Ostatni aspekt - porost, uzywam jej od okolo miesiaca i wg mnie wlosy troszeczke mi urosly, jednak nie jestem powalona efektem, musze dac jej chyba jeszcze troche czasu aby stwierdzic czy szybciej rosna niz zazwyczaj. Procz wszystkich pozytywow, ktore sa najbardziej istotne dla mnie musze jednak wytknac jedna wada - jest malo wydajna - bardzo szybko sie wchlania i 200ml opakowanie starcza moze na 10-12 razy przy dosc ubogim nalozeniu. Podsumuje jednak ten produkt jako moj hit, bo mimo iz jeszcze nie zauwazylam powalajacego na kolana porostu musze przyznac, ze ma swietny wplyw na wlosy. Cudna! Polecam!
    Zalety:
    Wady:
    • kiepska wydajnosc
  • 9 czerwca 2017 o 10:45
    Wyjatkowa pielęgnacja
    Uwielbiam tę maskę za jej cudowne własciwości pielęgnacyjne. Niesamowicie nawilża i odżywia włosy. Po zastosowaniu maski włosy są bardzo miękkie, gładkie, lśniące, pomaga w rozczesywaniu włosów. Nie obciaża, nie powoduje nadmiernego przetłuszczania, nie skleja. Na pewno nie powoduje nadmiernego wypadania włosów, wieć może rzeczywiście nawet redukuje wypadanie? Cena dosyć wysoka, ale na pewno warto za taki efekt.
    Grycann
    27 marca 2017 o 20:12
    Tak, tak i jeszcze raz tak!
    Maskę do włosów kupiłam przypadkiem na promocji w drogerii. Nie spodziewałam się jakiegoś nagłego i intensywnego porostu włosów, po prostu chciałam moje włosy "dożywić" po ich rozjaśnianiu. Używałam jej ok 3 razy w tygodniu, nakładałam od skóry głowy po same końce i zostawiałam na ok. 15/20 minut(producent zaleca 5 minut) i po pierwszym użyciu byłam mega zadowolona. włosy były miękkie i gładkie, a do tego bardzo zdrowo wyglądały i takie tez były ;) Dodatkowo po ok.3 tygodniach zauwazyłam, a raczej moje koleżanki, że ostatnio coś mi włosy urosły i faktycznie tak było. Serdecznie polecam ;p PLUSY: -odżywia włosy -nadaję im miękkość -włosy dostają "powera" w kwestii rośnięcia -włosy stają się "sypkie" -lepiej się zachowują w ciągu dnia MINUSY: -cena - mała ilość ( 200 ml przy średniej długości włosów starcza na max 2 miesiące-przy stosowaniu 3 razy w tyg,)
  • 29 stycznia 2017 o 14:11
    Tak tak tak!
    Krótko i na temat. Maska jest bardzo dobra. Gęsta, treściwa, rewelacyjnie wpływa na włosy. Mniej się niszczą, wspaniale się układają, są podniesione u nasady. Maska nie obciąża, wręcz przedłuża świeżość włosów. Pięknie pachnie, nie kwiatowo, ale raczej jak męskie perfumy. Przynajmniej w moim odczuciu. Co najważniejsze - tak, włosy szybko po niej rosną. Mam mnóstwo malutkich włosków. Zużyłam już 3 opakowania tej maski :)
  • 3 września 2016 o 22:43
    Rewelacja :)
    Moje wlosy (farbowane co 4 tyg na moim zdaniem bardzo jasny blond - 10 z garniera natural) byly po prostu zniszczone. Dlugie przetluszczajace sie, wszystko je obciazalo. Po obcieciu koncowek znowu rosly do jednego momentu a potem przestoj do kolejnego obcięcia końcówek. Nie dalo sie wytrzymac kiedy rozczesywanie trwalo dobre 10 minut, twarde wlosy.... uzywalam wielu odżywek, masek etc Kupilam te maske i uzywalam co kazde myscie tj co drugi dzien. I powiem wam szczerze, ze po 3 razie zauwazylam taka roznice! Koncowki nie byly rozdwojone, nie byly szorstkie jak zawsze. Wlosy sypkie, pachnace i powoli robia sie naprawde miekkie :) to tygodniu zrobil sie prawie centymetrowy odrost. Ja sama nie moge w to uwierzyc, prawdopodobnie jedyna odzywka, ktora tak podziala na moje wlosy. A odzywke kupilam przypadkiem w rosmanie, bo byla wyprzedaz i kupiłam ja za 14 czy 17 zlotych. Jestem z niego zadowolona i po pracy lece po kolejne opakowanie :) bardzo serdecznie polecam zastanawiam sie jeszcze nad innymi produktami z tej serii.. a zapomnialam opakowanie starczylo mi na 4 uzycia i zaczynam od skory glowy i nie zauwazylam zwiekszonwgo przetluszczania wlosow. :)