WIZAŻ logo
Maski do włosów

Biotebal Effect, Specjalistyczna maska przeciw wypadaniu włosów

4,6 (123)
4 hity!

allegro
Pachnidelko

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 123 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 listopada 2025 o 18:06
    Zdecydowanie warto :)
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Maska przeciw wypadaniu włosów od Biotebal to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Zamknięta w niewielkim, plastikowym słoiczku o pojemności 150 ml, już na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie kosmetyku koncentratu i… faktycznie, taka właśnie jest. Jej konsystencja jest bardzo gęsta, dzięki czemu maska okazuje się naprawdę wydajna, zwłaszcza że nakładałam ją jedynie na skórę głowy, a nie na całą długość włosów. Produkt ma przyjemny, typowo kosmetyczny zapach, który nie męczy i nie utrzymuje się długo po spłukaniu. Maskę kupiłam stacjonarnie w drogerii Rossmann za około 25 zł. Jak na 150 ml to całkiem sporo. Jednak działanie w pełni rekompensuje jej cenę. :) Stosuję ją, trzymając na skórze głowy około 20–25 minut, często równolegle z inną maską nakładaną na długość włosów. Efekt? Włosy faktycznie wypadają zdecydowanie mniej, a moja skóra głowy wydaje się bardziej ukojona i wzmocniona. Zauważyłam różnicę już po kilku użyciach. Czy kupię ponownie? Myślę, że tak! Biorąc pod uwagę skuteczność i zauważalne efekty, to produkt, który naprawdę warto przetestować, szczególnie w przypadku nadmiernego wypadania włosów.
    Zalety:
    • dzialanie!
    Wady:
    • mała pojemność
  • 6 sierpnia 2024 o 16:25
    Ta maska działa cuda
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Biotebal Effect, Specjalistyczna maska przeciw wypadaniu włosów, naprawdę zrobiła na mnie wrażenie. Już po kilku użyciach zauważyłam, że moje włosy przestały wypadać w tak dużej ilości, co było moim głównym problemem. Maska nie tylko wzmacnia włosy, ale także sprawia, że stają się one wyraźnie mocniejsze i bardziej odporne na uszkodzenia. Formuła maski jest bogata w składniki odżywcze, które skutecznie pielęgnują włosy, dodając im blasku i miękkości. Podoba mi się również jej konsystencja, która dobrze się rozprowadza i łatwo spłukuje, nie obciążając włosów. Po zastosowaniu, moje włosy są bardziej elastyczne i gładkie, a skóra głowy czuje się odżywiona. Jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie przynosi ta maska i na pewno będę kontynuować jej stosowanie. Polecam ją każdemu, kto boryka się z problemem wypadania włosów i szuka skutecznego rozwiązania, które jednocześnie poprawi kondycję włosów.
    • Działanie
    • Mniej wypadają włosy
  • 30 lipca 2024 o 16:34
    Świetna maska
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Maskę kupiłam kiedy jesienią zaczęły mi bardzo wypadać włosy. Kremowa konsystencja i przyjemny roślinny zapach umilał aplikację. Ja wszystkie maski trzymam około 15 minut i tak było również w tym przypadku. Produkt mocno wygładza włosy co było czuć już podczas spłukiwania. Zapach utrzymywał sie długo. Po około dwóch miesiącach stosowania dwa razy w tygodniu zauważyłam że włosy wypadają mniej. Opakowanie starczyło na kilka miesięcy. Jak dla mnie trochę droga ale na pewno jeśli będę się jeszcze zmagać z wypadaniem włosów to kupię.
    Zalety:
    • Działanie
    • Konsystencja
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 stycznia 2024 o 22:12
    Skuteczna maska
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ta maska do włosów przeciw wypadaniu jest przeze mnie stosowana wraz z suplementacją - i są efekty. Skutecznie pomaga w walce z problemem. Maska wygodna w użytkowaniu, gęsta konsystencja, dobrze można ją spłukać. Zauważyłam różnicę po kilku /4-5/ aplikacjach, trzeba ją stosować systematycznie żeby osiągnąć żądane efekty.
    Zalety:
    • skuteczna
    • gęsta
    • dobrze się spłukuje
    • duży słoiczek z kosmetykiem
  • 13 stycznia 2024 o 8:22
    Nowy ulubieniec
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Zawsze stosowałam szampon z biotebal, faktycznie miałam sztywne i naprawdę w dobrym stanie włosy, potem niestety drastycznie podrożał i kupuję go tylko jak się trafi promocja. Ostatnio kupiłam na promocji właśnie tę maskę, bo bardzo lubię ich produkty i naprawdę fajnie u mnie działają. Maska jest bardzo gęsta i super wydajna, naprawdę nie potrzeba jej wiele, żeby nałożyć ją na całą głowę. Ogromnym plusem jest to, że ona nie spada w ogóle z włosów, tak jak to często bywa z innymi maskami czy odżywkami ze zawsze muszę dołożyć nową warstwę bo wszystko się zssuwa. Ta maska tak jak się ją nałoży tak na tych włosach zostaje, nie trzymam jej jakoś bardzo długo, a i tak efekt jest super. Mam nawilżone włosy i mniej poplątane. Jak dla mnie nie ma jakiegoś konkretnego zapachu, może i nawet lepiej :) Zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • Gesty produkt dzięki czemu wydajny
    • Nie zsuwa się z włosów
    • Nawilżenie i brak kołtunów
    Wady:
    • Ceny marki biotebal ogólnie zbyt wygórowane

szukaj