Peelingi do twarzy

TianDe Zhenfei, Peeling ekspresowy

mistica
    27 lipca 2013 o 10:36
    zbyt łagodny
    kupiłam zachęcona opiniami powyżej, nie wiem skąd wziął się ten zachwyt, już po kilku sekundach po nałożeniu powstają dziwne, białe grudki, z początku myślałam, że to rozpuszczony naskórek, ale po chwili stwierdziłam, że to niemożliwe, po tych 2 minutach skóra wcale nie jest taka gładka jak po innych preparatach (np. Sampar), zdecydowanie wolę zapłacić więcej i mieć faktycznie bajeczny efekt niż korzystać z tak łagodnych peelingów jak ten; przy takich problematycznych skórach jak moja (tłusta, pory) poki co Sampar jest naprawdę naj.
    sivom
    27 marca 2013 o 21:40
    To i inne!
    Ja jestem zadowolona z dzialania praktycznie wszystkich produktow jakie uzywalam od tiande. I z tego pillingu tez. dopiero niedawno go wyprobowalam z kremem z tej samej serii.. ooooo to jest to! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 27 marca 2013 o 15:55
    Cudowna tubka!
    Zupełnie przypadkowo natrafiłam na ten peeling. Na początku byłam sceptyczna, no bo w końcu co może peeling pomóc. Od lat mam problem z szarą i wysuszoną buzią. A że lata lecą, to mam dodatkowe niespodzianki w postaci drobnych zmarszczek. Po tym peelingu... buzia jak u dziecka. Świetnie napięta, świeża, koloryt wyrównany, skórki zniwelowane. Promienieje jednym słowem. Jesli jeszcze po zabiegu wrzucę na twarz maseczkę, to efekt jest idealny. Już kilka razy usłyszałam pytanie, czy nie zakochałam się ostatnio:) Polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1