Peelingi do twarzy

Nivea Smooth Rice Scrub Peeling ryżowy do twarzy z BIOborówkami

• 20 grudnia 2024 o 16:04
    Nic specjalnego
    Stosuję ten peeling i moja twarz nie poprawiła swojego wyglądu, wręcz odwrotnie. Moja skóra jest podrażniona i zaczerwieniona. Patrząc po składzie, w sumie to nie ma ciekawych właściwości i żałuję zakupu. Do zakupu zachęciło mnie kolorowe opakowanie i cena. Niestety peeling nie spełnia moich oczekiwań. Moja skóra nie jest piękniejsza, jest tak samo, a nawet gorzej, bo peeling podrażnia skórę.
    Wady:
    • podrażnia moją skórę
    • nie poprawia wyglądu skóry
  • 27 czerwca 2024 o 15:32
    Peeling ryżowy, który nie złuszcza martwego naskórka, ani nie posiada drobinek w postaci ziarenek ryżu
    Opakowanie: Zgrabna, niebieska tubka z zamykaniem na zatrzask, na tyle przezroczysta, że widać stopień zużycia produktu Konsystencja: Przezroczysty, nieco (zbyt) kleisty żel z malutkimi białymi drobinkami, które jednak nie przypominają ziarenek ryżu przedstawionych na opakowaniu, są to zwyczajne, bardzo malutkie i niezbyt twarde kuleczki Wydajność: Bardzo wysoka Zapach: Owocowy, średnio intensywny, faktycznie w jakimś stopniu może przypominać zapach borówek Działanie: Delikatnie oczyszcza oraz odświeża cerę, lecz w żadnym stopniu nie złuszcza martwego naskórka, więc w swoim docelowym działaniu jest po prostu bezużyteczny, spokojnie można go używać codziennie jako żel do mycia twarzy, bo jedynie w takiej roli jako tako się sprawdza Podsumowanie: Kupiłam zachęcona opakowaniem oraz obietnicami producenta, lecz zawiodłam się. Produkt jest rzeczywiście uroczy na zewnątrz, a także niedrogi i wydajny, lecz kompletnie nie sprawdza się w swoim podstawowym działaniu. Nie złuszcza martwego naskórka, a jedynie w jakimś stopniu oczyszcza skórę, więc można go awaryjnie stosować jako żel do mycia twarzy. Jednak do roli peelingu konieczne jest użycie innego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie złuszcza martwego naskórka
    • Drobinki nie przypominają ryżu
    • Konsystencja jest dość kleista i ma bardzo malutkie drobinki
    mm2991
    16 kwietnia 2024 o 11:49
    Oj nie jest zły
    Peeling znajduje się w opakowaniu tubki, poręcznej nie dużej , z ładną szatą graficzną - na pewno przykuwającą uwagę. Sam peeling ma konsystencję żelową, drobinki są małe i nie ma ich bardzo dużo. Charakteryzują się bardzo przyjemnym zapachem, ale nie jest zbyt mocno intensywny więc także na Plus. Peeling dobrze złuszcza martwy naskórek, wygładza, rozświetla cerę. Niestety przy dłuższym stosowaniu przesusza ją. Nie uczula i nie podrażnia oczu.
  • 15 grudnia 2023 o 9:18
    Super produkt
    Super produkt, mam AZS więc niewiele produktów sprawdza się przy moich problemach. Jestem pozytywnie zaskoczona co nie zdarza się Często. Produkt, który mnie nie uczula W KOŃCU. Na pewno kupię kolejne opakowanie tego cuda
  • 25 listopada 2023 o 11:46
    Zaskoczyłam sie działaniem
    Kupiłam ten peeling ze względu, że był na promocji. Nieźle się zaskoczyłam. Jest bardzo delikatny, nadaje uczucie odświeżenia. Nie ma problemu ze zmywaniem go jak przy niektórych peelingach i ładnie złuszcza naskórek.