WIZAŻ logo

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 7 kwietnia 2026 o 18:28
    Nie dla skóry wrażliwej
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Kupiłam ostatnio peeling Nivea Smooth Rice Scrub z BIO borówkami i mam do niego dość mieszane uczucia 🤔 Niestety, ten peeling totalnie nie sprawdzi się przy skórze wrażliwej mówię to jako osoba z taką cerą. Drobinki są dla mnie za grube i podczas używania miałam wrażenie, że zamiast delikatnie złuszczać, po prostu podrażnia skórę 😕 Fakt, że produkt ma naturalne drobinki ryżu i dobrze usuwa martwy naskórek, ale dla mnie to zdecydowanie za mocne działanie. Po użyciu skóra była trochę zaczerwieniona i nie czułam takiego komfortu, jakiego oczekuję od peelingu do twarzy. Jeśli macie cerę normalną albo odporną może się sprawdzić, ale przy wrażliwej raczej bym odradzała. Ja niestety do niego nie wrócę 🙅‍♀️
  • 20 grudnia 2024 o 16:04
    Nic specjalnego
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Stosuję ten peeling i moja twarz nie poprawiła swojego wyglądu, wręcz odwrotnie. Moja skóra jest podrażniona i zaczerwieniona. Patrząc po składzie, w sumie to nie ma ciekawych właściwości i żałuję zakupu. Do zakupu zachęciło mnie kolorowe opakowanie i cena. Niestety peeling nie spełnia moich oczekiwań. Moja skóra nie jest piękniejsza, jest tak samo, a nawet gorzej, bo peeling podrażnia skórę.
    Wady:
    • podrażnia moją skórę
    • nie poprawia wyglądu skóry
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 27 czerwca 2024 o 15:32
    Peeling ryżowy, który nie złuszcza martwego naskórka, ani nie posiada drobinek w postaci ziarenek ryżu
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Opakowanie: Zgrabna, niebieska tubka z zamykaniem na zatrzask, na tyle przezroczysta, że widać stopień zużycia produktu Konsystencja: Przezroczysty, nieco (zbyt) kleisty żel z malutkimi białymi drobinkami, które jednak nie przypominają ziarenek ryżu przedstawionych na opakowaniu, są to zwyczajne, bardzo malutkie i niezbyt twarde kuleczki Wydajność: Bardzo wysoka Zapach: Owocowy, średnio intensywny, faktycznie w jakimś stopniu może przypominać zapach borówek Działanie: Delikatnie oczyszcza oraz odświeża cerę, lecz w żadnym stopniu nie złuszcza martwego naskórka, więc w swoim docelowym działaniu jest po prostu bezużyteczny, spokojnie można go używać codziennie jako żel do mycia twarzy, bo jedynie w takiej roli jako tako się sprawdza Podsumowanie: Kupiłam zachęcona opakowaniem oraz obietnicami producenta, lecz zawiodłam się. Produkt jest rzeczywiście uroczy na zewnątrz, a także niedrogi i wydajny, lecz kompletnie nie sprawdza się w swoim podstawowym działaniu. Nie złuszcza martwego naskórka, a jedynie w jakimś stopniu oczyszcza skórę, więc można go awaryjnie stosować jako żel do mycia twarzy. Jednak do roli peelingu konieczne jest użycie innego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie złuszcza martwego naskórka
    • Drobinki nie przypominają ryżu
    • Konsystencja jest dość kleista i ma bardzo malutkie drobinki
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    16 kwietnia 2024 o 11:49
    Oj nie jest zły
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Peeling znajduje się w opakowaniu tubki, poręcznej nie dużej , z ładną szatą graficzną - na pewno przykuwającą uwagę. Sam peeling ma konsystencję żelową, drobinki są małe i nie ma ich bardzo dużo. Charakteryzują się bardzo przyjemnym zapachem, ale nie jest zbyt mocno intensywny więc także na Plus. Peeling dobrze złuszcza martwy naskórek, wygładza, rozświetla cerę. Niestety przy dłuższym stosowaniu przesusza ją. Nie uczula i nie podrażnia oczu.
  • 15 grudnia 2023 o 9:18
    Super produkt
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Super produkt, mam AZS więc niewiele produktów sprawdza się przy moich problemach. Jestem pozytywnie zaskoczona co nie zdarza się Często. Produkt, który mnie nie uczula W KOŃCU. Na pewno kupię kolejne opakowanie tego cuda

szukaj