Konturówki do ust

Golden Rose Classics, Waterproof Lipliner Wodoodporna kredka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2023 o 19:24
    Oj nie taka wodoodporna
    Konturówkę kupowałam zawsze na wyspie marki Golden Rose. Były to wtedy jedne z tańszych konturówek w ciekawych kolorach. Jest to kredka klasyczna, wymagająca temperowania. Ma masełkowata konsystencję, ładnie sunie po ustach podczas aplikacji. I na tym będzie koniec plusów. Aby osiągnąć ładny kontur to co użycie trzeba by było temperować ją aby rysik był ostry bo tak to możemy tragicznie skończyć. W dodatku rysik jest bardzo delikatny i w kilku egzemplarzach już się to powtarzało, że rysik się łamał podczas temperowania. Dzięki temu produkt jest bardzo mało wydajny. Konturówka na pewno nie jest wodoodporna. Trzyma się max 2 h na ustach bez jedzenia i picia, a przy spożywaniu posiłków szybciej znika niż się tam pojawiła. Jeśli już dłużej ją ponosimy na ustach to też niestety pojawiają się niefajne grudki/paproszki, które pozostają na ustach. Dodatkowo kolor dużo różni się od tego co jest na opakowaniu, w rysiku a na ustach. Za każdym razem wychodził za ciemny i to w każdym kolorze, jaki miałam. Nie polubiliśmy się i już się nie polubimy :(
    Zalety:
    • konsystencja, ładnie sunie po ustach
    Wady:
    • wymaga temperowania
    • nie jest wodoodporna, bardzo szybko schodzi z ust
    • na ustach pozostawia paproszki
    • rysik jest bardzo łamliwy i non stop trzeba temperować.
    • różny kolor na opakowaniu, w środku jak i na ustach
  • 1 lutego 2019 o 11:20
    Pierwsza moja konturówka i jednak niekoniecznie dobry wybór
    Na Golden Rose zdecydowałam się w pośpiechu bo cena bo to bo tamto, no i ze względu na super dopasowanie do mojej pomadki w kolorze, także raczkowałam w temacie. Dla mnie osobiście, ale uprzedzam, że nie mam porównania - kredka jest supertępa, bardzo ciężko i jakby sucho się rozprowadza czy może lepiej powiedzieć nanosi, bo rozprowadza się bardzo ciężko, nawet boleśnie bym powiedziała więc unikam, chociaż muszę przyznać, że kolor jest ładny, intensywny i kredka utrzymuje się na ustach, ma dobrą trwałość. Niestety niekorzystne cechy przeważają w moich wrażeniach i ocenach...
    obeah
    12 października 2018 o 11:10
    Fajny produkt
    Dość dobry produkt gdyby nie fakt iż trzeba mieć do niej temperówkę. DObrze się utrzymuje, kolor barwi usta więc kiedy szminka się zjada konturówkę nadal widać. Jest dość sucha w konsystencji, może wysuszać usta.
    Zalety:
    Wady:
    • sucha konsystencja
  • 9 maja 2018 o 10:25
    Jestem na tak
    Jestem szczęśliwą posiadaczką odcieni 322 i 319. Konturówki są fantastyczne, zazwyczaj stosuję je na całe usta. Nie są tępe dlatego ich aplikacja jest dosyć przyjemna. Jedynym minusem jest dla mnie konieczność temperowania. Są również bardzo trwałe, długo utrzymują się na ustach.
    • kolory
    peszy
    1 grudnia 2017 o 12:54
    Jestem na nie
    Kupiłam ze względu na kolor. Jakoś z góry założyłam ze konturówki tej marki są dobrze, i nie bez względu która seria to jakość jest podobna. Jak widać nie. Ta konturówka jest twarda i tępa. Ciężko nią narysować kontur, nie sunie gładko i niestety odczucia są średnio przyjemne. Czuć że lekko rani usta. Podjęła drugą próbę, po uprzednim roztarciu kredki na ręce, myślałam że lekkie "rozgrzanie" coś pomoże ale niestety nic to nie dało. Zdecydowanie odradzam. Od czasu do czasu używam do wypełnienia ust, ale nie lubię jej.
    • duża gama kolorów
    Wady:
    • twarda
    • tępa
    • ciężko się nia rysuje kontur
    • wysusza usta