Maski do włosów

Dr. Sante Keratin, Maska z keratyną, argininą, kolagenem

Dr. Sante Keratin Maska z Keratyną do Włosów Matowych i Łamliwych 300ml
notino.pl
Sante ELFA PHARM POLSKA Dr. Keratin maska z keratyną argininą kolagenem do włosów matowych i łamliwych 1000 ml Elfa Pharm 7061404

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 czerwca 2022 o 15:35
    Uwielbiam
    Jestem pod ogromnym wrażeniem jak ta maska wpływa na kondycję oraz wygląd moich włosów. Maseczkę kupiłam przypadkiem, będąc kiedyś za granicą i nie spodziewałam się, że aż tak się polubimy. Z racji tego, że jest to maska proteinowa, stosuję ją raz na kilka tygodni i wtedy też widzę najlepsze rezultaty. Maska pozostawia włosy bardzo miękkie oraz wygładzone. Lubię stosować ten produkt przed prostowaniem włosów, gdyż mam wrażenie że dodatkowo podbija efekt lśniących włosów, które wyglądają wtedy jak po wyjściu od fryzjera. Dodatkowym atutem jest jej cena oraz wydajność. Z pewnością sięgnę po kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • włosy są miękkie i lśniące po jej zastosowaniu
    Wady:
  • 28 marca 2022 o 12:37
    warta uwagi
    Maska daje na moich cienkich włosach świetny efekt pod warunkiem, że obchodzę się z nią ostrożnie. Niewielka ilość wczesana w długość włosów, zostawiona na kilka minut i dokładnie spłukana sprawia, że włosy są miękkie, lśniące i sypkie. Jeżeli coś zrobię nie tak włosy są przyklapnięte a w ciągu dnia strączkują się bardziej niż zazwyczaj. Zapach jest kosmetyczny, kojarzy mi się z salonem fryzjerskim. Produkt jest wydajny a cena przystępna; myślę, że to fajna opcja dla osób, które szukają czegoś proteinowego i silikonowego.
    Drogeria Super-Pharm
    Olsson7
    2 marca 2022 o 11:59
    Bardzo spoko
    Piękny zapach, super nawilża i wygładza. Jedna z lepszych masek jakie używałam. Duże opakowanie za dobrą cenę które starcza na baaaardzo długo. Polecam z czystym sumieniem :)
    Zalety:
    • wygłada i nawilża
    Wady:
  • 21 grudnia 2021 o 20:40
    maska
    maska mi krzywdy nie zrobila ale tez jakos mocnych efektow nie bylo widac bo jej dlugim stosowaniu , wazne ze nie wysuszyla bardziej moich wlosow , wlosy si enie plataly po niej wiec uwazam ze jest t dobre, wydajna jest bardzo i cena tez jest niska, nawilzenie ma jak na moich wlosac nie wielkie, chyba troche wiecej sie spodziewalam od tej maski
  • 3 grudnia 2021 o 22:18
    Miękkie i sypkie włosy
    plusy: + gęsta kremowa konsystencja + dosyć przyjemny zapach + nie obciąża włosów + ułatwia rozczesywanie + wygładza + zmiękcza minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność + wydajna