Maski do włosów

Ziaja Kuracja olejkami Arganowym i Tsubaki, Skoncentrowana maska wygładzająca

notino.pl
Bodyland.pl
Ziaja Ltd arganowa skoncentrowana maska wygładzająca do włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2025 o 9:04
    Włosy niskoporowate
    Posiadam długie włosy, które nie są specjalnie wymagające. To moja kolejna maska w słoiczku od Ziaja. Ta wersja ma mocno wyczuwalny perfumowany zapach. Nie pozostaje on długo na włosach, ale jest to dodatkowa przyjemność w czasie kąpieli. Rzeczywiście wygładza włosy, są miękkie w dotyku i co dla mnie najważniejsze, nie są obciążone. Wydaje mi się że za tak niską cenę warto wypróbować, chociaż ja na pewno skuszę się na następne opakowania.
  • 16 kwietnia 2024 o 8:11
    Zaskoczenie na plus
    Fajna, emolientowa maska bez silikonów Wow. Bardzo się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam tak tanią maskę, z fajnym składem i to jeszcze z ziaji, która w składy umie średnio :) Jest to emolientowa maska bez silikonów o bardzo ciężkim, poważnym zapachu. Nie jest on dla mnie rewelacyjny ale do przejścia. Maska nie posiada silikonów, świetnie nada się na pierwsze O, emulgowanie oleju czy nawet podkład pod olej. Na domknięcie pielęgnacji jest dla mnie za lekka i zwykle wolę dać coś z silikonami, cięższego przez mój problem z puszeniem się włosów. Lubię dodać do tej maski trochę oleju i ją trochę podkręcić. To daje świetne efekty i sprawia, że maska jest bardziej treściwa. Włosy wyglądają po niej świetnie. Są błyszczące, odżywione i wyglądają bardzo zdrowo. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, tak dobra maska, a kosztuje jedynie 8 złotych. Świetna!
    _inga
    26 marca 2024 o 7:50
    Skoncentrowana maska wygładzająca, Kuracja olejkami Arganowym i Tsubaki, Ziaja
    Maskę wygładzającą z olejkami Arganowym i Tsubaki firmy Ziaja kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to słoik o pojemności 200 ml zapłaciłam jedynie około 11 zł. Maska ma przepiękny zapach, łatwo rozprowadza się na włosach i dobrze spłukuje, jej wydajność jest dość przeciętna. Mam cienkie włosy i ostatnio wróciłam do koloru blond ale jak wiadomo rozjaśnianie nie wpływa najlepiej na stan włosów dlatego postanowiłam poszukać kosmetyku który poprawi ich kondycję, czytając opinie trafiłam na wygładzającą maskę od Ziaji i przyznam że kupiłam ja bez większego przekonania ale muszę stwierdzić że efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył włosy są nawilżone, odżywione, zregenerowane , wygładzone, są miękkie, gładkie. Maskę na początku stosowałam dwa razy w tygodniu obecnie stosuję raz na tydzień, nakładam na umyte wilgotne włosy pozostawiam na około 4-5 minut i spłukuję. Dodatkowy plus za wygodne praktyczne opakowanie. Podsumowując świetna maska w bardzo atrakcyjnej cenie przywraca zdrowy wygląd przesuszonym włosom, nie obciąża cienkich włosów, na pewno kupię kolejne opakowanie. Gorąco polecam szczególnie osobom które mają suche włosy.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • wygładza
    • regeneruje
    • nie obciąża cienkich włosów
    • dobrze się spłukuje
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 21 listopada 2023 o 13:45
    Pachnie jak perfumy z wyższej półki- naprawdę przepięknie!
    Cześć! Mam włosy wysokoporowate. Są suche, plączące się i bardzo puszące. Niestety są też zniszczone różnymi zabiegami fryzjerskimi,a najwięcej farbowaniem. Maskę kupiłam ze względu na olej arganowy w składzie. W pielęgnacji stosuję czysty olej arganowy, ponieważ uwielbiam jego działanie i wielozadaniowość. Przecież to płynne złoto ;). Poza tym, maska nie jest droga, więc postanowiłam ją wypróbować. Po otwarciu moje zmysły od razu pieści przepiękny zapach. Natychmiast miałam ochotę ją wypróbować. Maska ma mleczny kolor, zamknięta jest w plastikowym pudełku. Jaka jest? -optymalnie nawilża włosy -trochę je wygładza -podczas spłukiwania są bardzo śliskie, gładkie I przyjemne w dotyku. Ten efekt niestety trochę zanika po wysuszeniu włosów -jak na maskę to nie jest niestety wydajna -dobrze współpracuje z innymi szamponami -po regularnym stosowaniu włosy są gładsze -włosy dobrze się stylizują -włosy trochę się elektryzują -"antenki" dalej odstają na włosach Moim zdaniem maska zasługuje na 4 gwiazdki. Jest ok, ale uważam,że można znaleźć lepsze. Patrząc na składniki, myślałam,że maska będzie bardziej nawilżająca.
  • 27 października 2023 o 8:40
    Nie
    Maskę używałam w 2020 jako polecenie wlosomaniaczek, z myślą o stosowaniu jej na skórę głowy zamiast szamponu. Sprawdziła się w tej roli słabo bo niedość że nie domywala to jeszcze skróciła świeżość włosów z 2 do 1 dnia. Jeżeli chodzi o stosowanie jej na długość włosów to tu też nie najlepiej. Włosy podczas spłukiwania były tak gładkie, że jeszcze nie czułam nigdy takiej gladkosci! To było naprawdę niesamowite. Po wysuszeniu niestety nie były ani trochę gładkie, straciły na objętości i strasznie się elektryzowały. Bardzo mnie to bolało i było mi przykro i nadal nie potrafię zrozumieć dlaczego tak jedwabiście gładkie włosy na mokro po wysuszeniu stawały się sianem ... Wydajność bardzo dobra, starczyła na 3 miesiące używania jej jako normalna odżywka i zamiast szamponu na głowę. Na minus dostępność, nie udało mi się znaleźć jej w żadnym sklepie ani drogeri. Udało mi się ja wyhaczyc w aptece przy okazji kupowania tam czegoś innego.