Kremy uniwersalne

Environ C - Boost Krem dla cery z hiperpigmentacją i problemami naczynkowymi

Krem Environ C-Boost - na przebarwienia na dzień 25ml

• 29 kwietnia 2015 o 11:27
    dobry
    Lubie stosowac witamine C i lubie probowac nowe produkty witaminowe. Podoba mi sie kremowa konsystencja tego kremu/serum. Mozna go stosowac samodzielnie , albo z kremem nawilzajacym ( dla mnie czasem samodzielnie nie nawilzal wystaczajaco) . dobry pod makijaz. Daje wspanialy efekt rozswietlenia cery , skora wyglada swiezo i promiennie. Wydajny, uzywam go co drugi dzien i mam go juz 4 miesiace. Moich przebarwien niestety nie rozjasnil, lub zrobil to bardzo bardzo subtelnie. Minus za brak informacji o ilosci procentowej wit C . Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 27 maja 2014 o 13:14
    Super
    Hej używam tego kremu i jest świetny. Polecam!!! Naprawdę redukuje przebarwienia, naczynka, zmarszczki, daje świetne nawilzenie, napina i wygładza. Już po miesiącu stosowania widać rezultaty, świetlista skóra pełna blasku. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: Zużyłam jeśli się nie mylę 5 opakowań na pewno.
    Kamlisa
    15 kwietnia 2013 o 17:01
    niezły, choć trochę drogi
    Mam cerę dojrzałą, wypielęgnowana, bezproblemową. Oczywiście chcę, by jak najdłużej taka została, więc inwestuję w nią maksymalnie :D Pomijając różne "cudowne" odkrycia producentów - jest parę składników kosmetyków przebadanych na tyle, ze wiemy, iż faktycznie działają. Osobiście wolę zainwestować w retinol, peptydy czy witaminę C, niż czarną perłę, wyjątkową orchideę czy cos w tym guście ;) Jak wspomniałam - nie mam problemu z hiperpigmentacją, żadnej tendencji do przebarwień, ale witamina C ma ogólnie poprawiać kondycję skóry. Aktualnie stosuję serum super z is clinical, bogate również w witaminę C, na to daje właśnie ten krem, by zmniejszyć wysuszanie skóry. Potem, ewentualnie - jakiś nawilżacz... Krem jest drogi. Owszem, tańszy niż inne z tej firmy - ale to 25 ml, warto zauważyć. Producent obiecuje stabilną formę witaminy C i musze mu wierzyć, bo zawsze nie znosiłam biochemii :) Mamy małą, miękką, wygodną tubę, nie ma problemu z wyciśnięciem odpowiedniej ilości. Krem jest lekki, rzadki, praktycznie bezzapachowy. Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania, nie klei. Nawilża całkiem nieźle. Można nałożyć coś na niego lub zostawić go solo... Czy kupię ponownie...? Nie wiem, na razie jest duetem z is clinical :) Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1