Daj mu godzinę, może dwie...
Zaczynam swój cykl ;-) poszukiwanie perfum idealnych za przyzwoicie niską cenę. Od miesiąca chodzę, testuje, smakuje i oceniam.
\\nFirma Bies znana jest od dawna na rynku, nie miałam wielu miłych wspomnień.
\\nO tych perfumach przeczytałam na wizażu, tyle pozytywnych głosów zachęciło mnie do kupna,xtym bardziej, że są zbliżone do perfum których pożądam.
\\nZaczęło msie od pani przedszkolanki, która przepięknym zapachem oznaczyla swoje terytorium. Zapach magiczny, piękny i z jakim ogonem. Okazało się, że jest to podrobka lancome "bella". Nie wierzylam, że psikacz z marketu potrafi tak oczarować pół szkoły. Jak na złość perfumy znajdowały się tylko na aukcjach. Nie mogłam ich znaleźć w sklepie, więc poprosiła o pokazanie butelki. Przeprowadziłam test i się zalamalam, u mnie smierdzi chemią!!! Ae zapach tak mi się spodobał, że uruchomilam wszystkie internetowe źródła. Dowiedzialam się że jest jeszcze kilka firm, które naśladują lancome: bies i la Riva. Szukalam cały dzień, i jest !!! W spożywczo-przemyslowym stoi flaszka. Fakt faktem otwarta, ale byłam w takim amoku, że kupilam😂
\\nNo i zaczynam swoją przygodę z zapachem którego nie uznaje, a zarazem kocham. Zapach po aplikacji jest okropny, smierdzi, dusi... Chcę się wymiotowac, daję mu 15 minut- alkohol i chemia, więc dalej nienawidzę tych perfum, tej firmy, tego zapachu. Po około godzinie- może dwóch czuć słodycz i tą przepiękną nutę, taką fioletową, taką magiczną. Ten moment kocham, na szczęście ten moment trwa do końca... Na ubraniach do następnego dnia, na skórze kilka godzin. Szkoda tylko, że są tak delikatne i blisko skórne. Tu brakuje mi power, ognia, ogona i petardy!!!
\\nHmmm i jaką im wystawić opinię???
\\nJedno jest pewne, właśnie zamowilam próbkę oryginału, bo nie mam możliwości go tu nigdzie przetestować😕
\\nButelka pasuje na toaletke, do torebki nie. Znowu problem z kapslem/zatyczka...Ktoto wymyślił???😬
\\nAle odstawmy to, za 25 źli dostajemy 100 ml zapachu, który ciągnie Cię na sam dół, jeśli to przezyjesz- dostajesz najlepszą nagrodę, jaką można sobie wyobrazić...
\\nPerfumy zdecydowanie ciężkie w testach i ocenie😂
Używam tego produktu od: Około 2 tygodni
Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszej butli 100 ml