Woski do depilacji

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit Elektryczny zestaw do depilacji ciepłym woskiem

notino.pl
Veet Natural Inspirations, zestaw do depilacji ciepłym woskiem, 50 ml
Veet Natural Inspirations, zestaw do depilacji ciepłym woskiem, 50 ml
Veet Easy Wax

• 17 września 2024 o 22:06
    Zawiodłam się
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Niestety, ale zawiodłam się tym produktem. Urządzenie nagrzewa się około 30 min, jest to dość długo, ale dobra, w tym czasie można zrobić coś innego. Pierwsze podejście było mało udane - wiele włosków z nóg nie zostało wyrwanych. Sądziłam, że jest to kwestia wprawy. Chcąc dać kolejne szanse temu zestawowi musiałam dokupować listki, ponieważ nie starczyło ich nawet na drugi raz. Z każdą kolejną depilacją było dokładnie to samo - wiele włosków zostawało. Najbardziej denerwujące jest to, że pozostałości wosku bardzo ciężko się zmywa. Dołączone chusteczki z olejkiem go nie usuwają, a i podczas kąpieli trzeba się nagimnastykować aby go domyć. Wyrwanie części włosków usprawnia depilację maszynką, ale nie po to kupujemy zestaw do depilacji woskiem, aby potem trzeba było poprawiać maszynką.
  • 28 grudnia 2023 o 22:58
    Do bani
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Nie polecam, to nie wosk a miód pszczeli Comiesięczne depilacje u kosmetyczki są droższe, ale warte o wiele więcej niż wydanie grosza na to urządzenie "Wosk" nie zastyga nawet po pół godzinie, nadal zostawia cienką warstwę lepkiego płynu, co skutkuje bardzo małą szansą na jakiekolwiek oblepienie włosów i tylko dużą na powstanie siniaków;) Dałam kilka szans. Uzyskałam całe 4 wyrwane włosy tym miodem. Tymczasem wychodzę od kosmetyczki bez jakichkolwiek włosków, więc nie jest to problem mojego owłosienia. :) Nie wiem skąd jakiekolwiek pozytywne opinie na temat tego urządzenia na wizażu. PS chusteczki do zmywania nadmiaru "wosku" dołączone do zestawu nie działają
  • 18 stycznia 2021 o 11:57
    Easy Wax Natural -inspirations-
    Dostałam w prezencie, ale raczej sama bym nie kupiła to za takie pieniądze. U mnie wcale nie sprawdził się włoski wyrywa w połowie i boli strasznie, nawet moja mama powiedziała że więcej nie chce depilacji tym woskiem. Urządzenie bardzo długo rozgrzewa się Koło godziny , ale za to dobrze jest rozgrzany wosk. U mnie do depilacji pojawiły się podrażnienia, kratki i krew leciało, co później bardzo piekło. Jak na ten czas napewno bym nie kupiła takiego wosku ani szybko nie użyje. Zalety: -dobrze rozgrzewa się -ladnie pachnie Wady: -zbyt drogi -podrażnia
    Comfit
    29 maja 2020 o 20:11
    Bardzo w porządku
    Jak dla mnie efekt porównywalny z depilacją woskiem w salonie kosmetycznym. Używałam do depilacji nóg przez kilka lat i uważam, że urządzenie radzi sobie naprawdę świetnie, nie miałam z nim nigdy żadnych problemów. Przegapiłam informację, że paski są wielokrotnego użytku i wyrzuciłam je po pierwszym razie i to był wielki błąd, bo nie udało mi się znaleźć zamiennych pasków, które tak dobrze by sobie radziły. Musiałam więc nacieszyć się tymi, które są w zestawie do wymiennego wosku, ale ich niestety jest zawsze za mało. Także rada ode mnie- nie wyrzucajcie pasków ! Jedyny minus jaki widzę w porównaniu do plastrów tej firmy to fakt, że plastry wydają mi się bardziej bezpieczne. Przy użyciu ciepłego wosku zdarzyło mi się kilka razy doprowadzić do krwiaków, ale to pewnie też kwestia wprawy i wyczucia. Niemniej jednak przy plastrach się to nie zdarza. Generalnie produkt jak dla mnie bardzo na plus, urządzenie jest łatwe w obsłudze, nie ma problemów z dostępnością wymiennego wosku , a i efekty zadowalające ; )
    Zalety:
    • Skuteczna depilacja
    • Łatwa obsługa urządzenia
    Wady:
    • Można sobie zrobić krzywdę ; (
    • Długość nagrzewania wosku
  • 7 kwietnia 2020 o 14:18
    bez szału
    u mnie się nie sprawdził. Niestety mam twarde włoski mocno zalegające cebulki w skórze i nie wyrywa ich za pierwszym razem . Na danej partii ciała muszę zabieg powtarzać kilka razy co sprawia dodatkowy ból. Niestety nie dla mnie.
    Wady:
    • trudno wyrywa twarde włoski