Kremy uniwersalne

Bioliq Dermo Krem naprawczy skóra atopowa 50ml

vronov
    10 lutego 2020 o 10:50
    Fajny, ale nie najlepszy
    Mam AZS i znaleźć dobry krem który sprawi, że nie będą mi się pojawiały suche skórki na twarzy to nie lada wyzwanie. Ten w połowie spełnia moje oczekiwania. Owszem, nawilża, ale nie jest to długotrwały efekt. Zaraz po nałożeniu skóra rzeczywiście jest nawilżona, nie ma suchych skórek, ale po kilku godzinach skóra wraca do stanu wyjścia. Konsystencja jest ok, nie za gęsta, wodnista też nie jest. Wchłania się szybko. Zapach zwykły, nie ma w nim nic specjalnego, ale to akurat nie jest dla mnie problem. Podsumowując, gdyby nawilżenie utrzymywało się dłużej to byłabym bardzo zadowolona. Na ten moment traktuję ten krem jako "szybkie S.O.S.".
    Kadis
    23 stycznia 2020 o 13:05
    Tragedia
    Jestem posiadaczką atopowej skóry. Często próbuje nowości i niestety, nie mogę powiedzieć nic dobrego o tym kremie. Na początek konsystencja: nie za gęsta, nie za wodnista. Zapach delikatny. Zaraz po nałożeniu sprawia, że skóra jest nawilżona, ok, ale po chwili wydaje się być ciężki, skóra jest jakby pozatykana, nie oddycha. Pozostawia tłusty filtr. Niestety, mi nie nawilża skóry w ogóle. Następna sprawa to skład. Zobaczyłam go dopiero po kilku użyciach, - przed zakupem w ogóle się tym nie interesowałam - I okazało się wszystko jasne. Dlatego podziękuje :/
    Zalety:
    Wady:
    • sklad jest zły
    • nie nawilża
    11ala21
    16 września 2019 o 21:10
    Super nawilżenie
    Nie mam cery atopowej, więc nie wypowiem się ztego punktu widzenia. Został mi on polecony w drogerii, gdy poprosiłam o poradę. Chciałam kupić krem, który dobrze nawilży moją tłustą cerę. Zachwyciłam się tym kremem. Świetnie działa. Moja cera się poprawiła. Ma ładny zapach. Krem w tubce również mi odpowiada bardziej, niż wygrzebywanie palcem ze "słoiczka". Z punktu widzenia osoby z cerą tłustą- polecam :)
    Zalety:
    • nawilżenie
    • poprawa kondycji cery
    • ładny zapach
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • Brak wad
    Anaga9
    15 sierpnia 2019 o 12:55
    Zadziwiająco dobry!
    Posiadam bardzo wrażliwą, kapryśną wręcz skórę z wieloma problemami, między którymi od kilku lat są nawracające zmiany atopowe. Wypróbowałam tonę aptecznych kremów z wyższej półki cenowej, i większość po dość krótkim czasie musiałam odstawić, z powodu podrażnień...Jednak z kremem bioliq się polubiliśmy, używam go już jakieś 7/8 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Wycisza podrażnienia, nawilża, łagodzi, nie jest tłusty ale pozostawia niewidoczną wręcz barierę ochronną, więc o wysuszeniu w ciągu dnia nie ma mowy. Używam również kojącego kremu do cery naczynkowej tej firmy, który również okazał się świetnym odkryciem. Cieszę się, że odkryłam firmę Bioliq od przypadkowej próbki balsamu dołączonej do zamówienia w aptece internetowej, czasem trudno uwierzyć, że krem tak tani może być tak dobry...Gratuluję polskiej firmie Bioliq za świetne produkty w dobrej cenie! Polecam wypróbować:)
    Zalety:
    • działanie - wycisza podrażnienia,
    • koi zaczerwienienia,
    • nawilża
    • nie jest tłusty, nie świeci się
    • piękny delikatny zapach
    • zostawia niewidoczną barierę na skórze chroniącą przed wysuszeniem
    • cena rewelacyjna w stosunku do jakości i faktycznego działania
    Wady:
    • Po 7/8 miesiącach stosowania nie zauważyłam wad
  • 5 grudnia 2018 o 16:57
    Jest ok
    Długo się wahałam przed zakupem produktów marki Bioliq bo wydawało mi się, że to droga marka. Poleciła mi go farmaceutka i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam cenę. Przystępna cena, nawilżenie ok i pozostawia taką fajną miękką skórę po użyciu. Dobrze się sprawdzi pod makijaż bo szybko się wchłania.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Przystępna cena
    • Gładka skóra po użyciu
    Wady:
    • Moja skóra wręcz go "pije" dlatego muszę go dość dużo nakładać