Kremy uniwersalne

Oceanic AA Aloes Krem odżywczo-nawilżajacy witamina E, olej z awokado
AA Aloes krem do twarzy odżywczo-nawilżajacy dzienno-nocny 50 ml

• 31 października 2024 o 12:20
    Całkiem okej.
    Krem ma treściwą konsystencję. Jego delikatny zapach nie przypadł mi do gustu ale nie jest brzydki. Mała ilość starcza na całą twarz, więc wydajność na plus. Krem potrzebuje dłuższej chwili na wchłonięcie się. Bardzo ładnie nawilża i rozświetla cerę. Rano skóra nadal jest świetnie nawilżona.
  • 9 czerwca 2024 o 10:45
    Nawilżający, ale zbyt tłusty
    Jestem posiadaczką cery suchej i wrażliwej, jednak krem od AA nie do końca spełnił moje oczkiwania. Moja skóra potrzebuje sporej dawki nawilżenia, krem aloesowy je zapewnia, zostawiając jedwabistą gładkość na twarzy - jednak jest zbyt tłusty. Przy wieczornej pielęgnacji trzeba związać włosy by nie przyklejały się do twarzy. Krem jest bardzo lepki i ciężko wypada pod makijażem. Pora roku w jakiej powinno się po niego sięgać to zdecydowanie zima. W lecie czy na wiosne gdy twarz się poci - krem może okazać się zbyt zapychający. Ciężko było mi go zużyć do końca, więc wykorzystałam go jako balsam po opalaniu ;)
  • 22 maja 2024 o 16:40
    super produkt
    Świetny krem na dzień i na noc, super nawilża i ładnie pachnie. Uzywam go od jakiegoś czasu i na prawde mogę go polecić innym . Jak ktoś szuka kremu do suchej skóry to polecam właśnie ten .
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, dobrze nawilża
    anna996
    12 kwietnia 2024 o 8:43
    Bardzo przyjemny, lekki krem
    Jest to bardzo przyjemny krem do codziennego stosowania: - ma wygodne, estetyczne opakowanie - szklany słoiczek - delikatny, nienachalny zapach - delikatna konsystencja - szybko się wchłania, ale pozostawia przyjemne uczucie na skórze - czuje się, że jest na niej przyjemna warstwa nawilżająca - jest bardziej nawilżający niż odżywczy - cena do zaakceptowania - dostępny w popularnych drogeriach. Ogólnie: bardzo dobrze wspominam ten krem, ładnie nawilżał i wygładzał cerę, nie lepił się itd. Oceniam na 4 gwiazdki, bo nie dawał oczekiwanego odżywienia.
  • 13 stycznia 2024 o 19:28
    Długotrwałe nawilżenie
    Na mojej suchej cerze często dochodzi do przesuszeń i podrażnień. Z polecenia zakupiłam ten krem. Muszę przyznać że jestem zadowolona z efektów. Skóra w krótkim czasie po regularnym stosowaniu stała się nawilżona i ukojona. Po wieczornym demakijażu przestało występować uczucie ściągnięcia skóry. Krem nie zapycha i nie powoduje żadnych działań niepożądanych.