Kremy do twarzy dla dzieci

Pharmaceris S, Krem ochronny do twarzy i ciała dla niemowląt i dzieci SPF 50+

Pharmaceris S
Pharmaceris S Krem ochronny na słońce dla dzieci SPF50+ 125 ml
e-ZikoApteka.pl
Pharmaceris S Krem ochronny na słońce dla dzieci SPF 50+, 125 ml

• 24 września 2023 o 13:36
    Szczypie w oczy
    Dermo-ochronny krem kupiłam przy okazji kosmetyków włosowych na stronie producenta. Wybrałam go dlatego , że polecany jest zarówno do ciała jak i twarzy. Niestety o ile sprawdził się na ciele to do twarzy nie polecam. Mam bardzo delikatne oczy i w tym przypadku produkt ten nie sprawdził się ponieważ wywoływał u mnie łzawienie oczu gdy przez przypadek je dotknęłam , ale również wtedy , gdy się spociłam( gdy panowały upały) i spłynął mi do oczu. Nie spodobał mi się również zapach oraz to , że bielił moją twarz. Czy kupię ponownie ? Być może do ciała, natomiast do twarzy poszukam czegoś innego.
    Zalety:
    • idealna ochrona ciała
    • polska marka
    Wady:
    • bieli twarz
    • szczypie w oczy
  • 11 kwietnia 2023 o 18:49
    Polecam!
    Kupujac krem dla moich dzieci zwracam szczególną uwagę aby nie było chemicznych filtrów jakie są w większości drogeryjnych, ochronnych kremów. Ten konkretnie posiada filtry mineralne co jest bezapelacyjnie na plus. Dobrze chroni i nawilża wrażliwą skórę dziecka. Niestety ciężko się go rozprowadza bo jest dosyć gesty i żeby się wchłonął naprawdę trzeba dobrze wmasowac bo inaczej zostanie biała warstwa więc tutaj się z producentem nie zgodzę o łatwej aplikacji. Marka Pharmaceris posiada bardzo dobre produkty więc i tutaj się sprawdziło. Mały minus za dość wysoka cenę jak za małą tubkę bo przy dwójce dzieci trochę tego kremu idzie. Ale jakość kosztuje :) polecam!
    Zalety:
    • filtry mineralne,
    • bardzo skuteczna ochrona przed słońcem,
    • nawilża delikatną skórę dziecka,
    Wady:
    • ciężko się go rozsmarowuje,
  • 4 maja 2020 o 23:22
    Świetny!
    Bardzo dobry produkt dla dzieci. Krem bardzo dobrze chroni wrażliwą skórę dzieci przed słońcem. Nie uczula, nie zostawia białego nalotu na skórze. Jest bardzo wydajny!
    Drogeria Super-Pharm
  • 28 kwietnia 2020 o 11:05
    WYSOKA OCHRONA DLA DZIECI!
    Jeśli ktoś poszukuje produktu z filtrami mineralnymi który nie zostawia niebieskiej poświaty, nie jest tępy, dobrze się rozprowadza i wchłania to polecam produkt Pharmaceris! Ma bardzo dobrą konsystencję. Bardzo dobrze ochrania skórę przed promieniowaniem. Ma przyjemny zapach. Nie uczula i nie podrażnia. Polecam!!
    Zalety:
    • skuteczny
    • nie jest tępy
    • nie tłuści
    • szybko się wchłania
    • wydajny
    • przyjemny zapach
  • 5 czerwca 2018 o 10:49
    Idealne na lato
    Idealny na promienie letniego, skwarnego slonca, na mrozy i inne przypadłości jak np wrażliwa lub alergiczna skóra, po prostu niezastąpiony. Pharmaceris to dla mnie godna zaufania marka. Cenię jej produkty i darzę zaufaniem. Wysoki filtr i możliwość stosowania od pierwszych dni to wielki atut.
    Zalety:
    • Całokształt