Olejki do ciała

Orientana Olejek do ciała `Imbir i trawa cytrynowa`

ORIENTANA Olejek do ciała IMBIR I TRAWA CYTRYNOWA 210ml

• 21 kwietnia 2024 o 18:59
    aż tak dobry
    Nie sądziłam że będzie aż tak dobry. A dodatku ładnie pachnie. Nie ma dławiącego chemicznego zapachu jak inne olejki, w końcu coś co mogę używać i myślę że działa, skóra jest zdecydowanie inna niż po innych olejkach. Świetnie odżywiona i elastyczna
    Drogeria Cocolita.pl
    2022t
    3 stycznia 2022 o 19:21
    znalazłam olejek
    stosuję ten olejek rano i wieczorem na dekolt ,ramiona ,skóra jest mięciutka, nawilżona dobrze się wchłania ,skóra wydaje się lekko wilgotna .Szkoda że nie ma pompki ,zostaje zemną na dłużej
    Zalety:
    • nawilżenie ,zapach
    Wady:
    • brak pompki
    beata_g
    2 lipca 2021 o 13:23
    Cudowny!
    Jeśli szukacie olejku, który dobrze nawilży i uelastyczni Wasze ciało to bardzo polecam Wam te cudo! Nigdy nie byłam przekonana do olejków. Kojarzyły mi się jedynie z tłustym i lepiącym się filmem na skórze, czego nie lubię, zwłaszcza latem. Olejek dostałam w prezencie, długo czekał w szafce nim zdecydowałam się na jego przetestowanie, a właściwie byłam zmuszona. Na mojej skórze zaczęły pojawiać się rozstępy... ???? Skóra zaczęła wręcz pękać i łuszczyć się ???? Próbowałam różnych, najbardziej polecanych kosmetyków na tego typu problemy i ku mojemu zdziwieniu nie pomagało nic... Wtedy zrezygnowana sięgnęłam po ten olejek. Zaczęłam używać go po kąpieli nakladając na mokrą skórę. Byłam ogromnie zaskoczona już po pierwszym użyciu ???? Olejek pięknie, orzeźwiająco pachnie (choć to kwestia gustu, dla niektórych śmierdzi "sianem"????). Bardzo szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiego i tłustego filmu. Skóra jest po nim bardzo mocno nawilżona, mięciutka. Po pęknięciach i łuszczeniu się ani śladu ???? Naprawdę, byłam mega zaskoczona jakie daje efekty. Od tej pory towarzyszy mi codziennie. Kończę drugie opakowanie i zaopatrzylam się już w kolejne ???? Jak dla mnie same plusy. Polecam go również tym z Was, które szczotkują ciało. Olejek na mokro jest świetnym uzupełnieniem takiej domowej pielęgnacji. Skład jest naturalny, wegański za co też duży plus. Ma właściwości nawlilżające, regenerujące, wygładzające, ujędrniające, odprężające. Można stosować go na sucho, na mokro lub dodając kilka kropel do kąpieli. Polecam ????
  • 28 listopada 2020 o 2:31
    Bardzo dobry
    Olejki do ciała zazwyczaj długo utrzymują tłustość, którą narażałam ubrania i meble mające ze mną styczność - nie było to zbyt komfortowe. Nadeszła jednak chwila pielęgnacyjnego zbawienia! Olejek od Orientany pachnie przyjemnie orzeźwiająco i nie trzeba długo czekać, aby skóra zjednała się z jego dobrami. Zamiast długotrwałego filmu mamy efekt odpowiedniego zaopiekowania i delikatności, co naprawdę sobie cenię. Nie podrażnia, w moim przypadku nawet skóry ze skłonnością do atopii. Jest trochę mało wydajny i opakowanie prezentuje się niezbyt wygodnie w użyciu, ale ostatecznie można te defekty wybaczyć na rzecz korzystnego efektu. Ogromny plus za status cruelty-free i przyzwoite, naturalne składy. Polecam z czystym sumieniem.
    Zalety:
    • Skład
    • Produkt wolny od testów na zwierzętach
    • Orientalny, przyjemny zapach
    • Dobry do skóry delikatnej
    • Efekt miękkości i odżywienia
    • Wspomaga zwalczanie cellulitu przy wielokrotnym użyciu
    Wady:
    • Niewygodne opakowanie
    Bassha
    26 listopada 2020 o 12:12
    Fajowski do masażu bańką chińską
    Jak powszechnie wiadomo masaż bańką chińską to świetny sposób walki z celulitem dlatego postanowiłam połączyć go z pasującym olejkiem. Efekty takiej terapii są super, widać już po jednym użyciu. Co do samego olejku, to już po masażu samymi dłońmi czuć przyjemne ciepło, poprawia się ukrwienie skóry, staje się gładsza. Zapach faktycznie jest intensywny, ale pochodzi od składników aktywnych - w końcu to olejek imbirowy i z trawy cytrynowej mają niwelować cellulit. Bardzo wydajny, świetnie sprawdza się do masażu, mojemu chłopakowi też się podoba, mówi że mam po nim bardzo mięciutką skórę ;)
    • Skład
    • Działanie w połączeniu z bańką chińską (uwaga boli)
    Wady:
    • Zapach niektórym może wydać się zbyt intensywny
    • Opakowania mają trochę tandetny wygląd, co gorsza niektóre opakowania są otwierane w drogeriach celem testowania :0 przydałoby się zabezpieczenie
    Drogeria Natura