Balsamy do ciała

Hello You! Balsam na dobre i złe dni `Mango Body`

kialacm
    29 maja 2024 o 12:43
    genialny produkt
    Produkt dostałam w perezencie. Zamknięty jest w plastikowym, pomarańczowym opakowaniu. Ma on 200 ml. Posiada 96% składników pochodzenia naturalnego. Pięknie pachnie mango - zachęca do używania. Balsam bardzo dobrze nawilża. Skóra po nim staje się miękka, elastyczna, odżywiona i gładka. Doskonale łagodzi podrażnienia, ma treściwą konsystencję. Balsam szybko się wchłania i nie klei się. Najważniejsze : Radzi sobie nawet z bardzo suchą skórą. Regularnie używany faktycznie poprawia stan skóry. Polecam :)
    Zalety:
    Wady:
    malwi73
    10 grudnia 2023 o 14:01
    Chetnie bym go zjadła.
    Pierwsze co sie rzuca w nos to przepiękny zapach tego balsamu. Pachnie jak jogurt napakowany kawałkami owoców. Jest tak apetyczny że jadłabym łyżkami. Opakowanie przyjemne dla oka. Forma słoiczka pozwala na swobodne wydobycia do ostatniej kropelki. Balsam jest średnio gęstej konsystencji, ale bardzo ładnie się rozsmarowuje. Dość szybko się wchłania. Bardzo ładnie nawilża, nawet te mocno suche partie ciała. Zapach nie zostaje na długo na ciele. Balsam nie zostawia również żadnej tłustej czy klejącej powłoki. Cena niewysoka, dostępność jak kupowałam była duża. Niestety jest już wycofany z Rossmanna. Szkoda, kupiłabym chętnie ponownie.
    C_in_i
    6 października 2023 o 14:37
    Balsam Na dobre i na złe dni
    Balsam kupiłam w zestawie świątecznym w Rossmanie, w cenie poświątecznej;) (3 rzeczy za 19.90zl). Balsam znajduje sie w pomarańczowym plastikowym słoiku zamykanym na zakrętkę, co bywa irytujące przy próbach zakręcania, jak wieczko nie wyskoczy ma właściwy tor :P z drugiej strony takie rozwiązanie pozwala na łatwe wydobycie produktu. Balsam, zgodnie z nazwą, ma konsystencję lekkiego jogurtu. Po otworzeniu pojemnika Wita nas cudowny , mocno energetyzujący zapach mango. No miodzio! Balsam łatwo się rozsmarowuje, szybko wchłania i pozostawia nawilżoną i gładką skórę. Należy jednak uważać aby nie nabrać go zbyt dużo bo wtedy ciężko go rozsmarować, pozostają białe smugi. Produkt idealny na lato, naprawdę nie wiem dlaczego go sprzedawali w zimie :D produkt jest bardzo wydajny, mam go już kilka miesięcy i jeszcze się nie skończył.
  • 10 sierpnia 2023 o 13:03
    Bardzo fajny i ładnie pachnie
    To jest idealny zapach na lato! Bardzo ładnie pachnie ???? Zapach nie jest sztuczny, nie jest cukierniczy czy mocny, taki w sam raz. Nawet mojemu mężowi się podoba, a on często marudzi na zapachy moich kosmetyków ???? Jego konsystencja jest lekka, nietłusta. Bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Skóra po nim jest gładka i nawilżona. U mnie latem naprawdę się sprawdza. Opakowanie to plastikowy słoiczek.
  • 4 lipca 2023 o 12:24
    Bardzo przyjemny produkt!
    Balsam kupiłam w prezencie mamie, ale kiedy go powąchałam sama zdecydowałam się na zakup! Produkt pachnie obłędnie, nie sztucznie, przyjemnie, nie drażni, czyste mango! Szata graficzna jest doskonała, slogan „na dobre i złe dni” urzekł mnie ogromnie. Opakowanie standardowe, dobrze się zamyka. Balsam w działaniu jest bardzo dobry, nie oczekiwałam od niego dużo, spełnia po prostu swoje zadanie. Nawilża, dobrze się wchłania, pozostawia skórę miękką i pachnącą! Świetna dostępność i cena. Na pewno skuszę się po więcej produktów tej marki.