Żele pod prysznic

Luksja Care Pro, Restore, Mleczko pod prysznic z masłem shea

• Wczoraj o 21:09
    Otulenie i ukojenie
    To mleczko pod prysznic to prawdziwy rytuał dla skóry i zmysłów! Dzięki zawartości masła shea świetnie nawilża i koi nawet bardzo suchą i wrażliwą skórę. Po kąpieli skóra jest miękka, gładka i przyjemnie otulona, bez uczucia ściągnięcia. Konsystencja jest kremowa i delikatna, a zapach subtelny i relaksujący – idealny na wieczór. Używam codziennie po intensywnym dniu i czuję, jak moja skóra dosłownie "oddycha". Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej!
    Zalety:
    • zapach, wydajność
  • 1 listopada 2024 o 18:22
    spełnia zadanie
    Z produktami Luksja miałam okazję poznać się bliżej nie raz w swoje pielęgnacji ciała. Mleczko pod prysznic z masłem shea jest jednym z przyjemniejszych jakie miałam okazję testować. Ma bardzo lekką konsystencję która szybko się wchłania i pozostawia skórę przyjemnie gładką. Jeśli chodzi o zapach to według mnie jest bardzo neutralny więc z pewnością przypadnie do gustu tym o wrażliwych noskach. Mleczko jest bardzo wydajne dzięki czemu wystarcza na bardzo długo. Jest bardzo szeroko dostępne w marketach jak i drogeriach za przystępną cenę więc warto skorzystać.
    dhajka
    24 lipca 2024 o 0:32
    Przyjemne mleczko nie powodujące przesuszenia, łagodnie oczyszcza
    Mleczko znajduje się w wygodnym plastikowym opakowaniu. Stabilnie stoi na podstawie. Można wydobyć odpowiednią ilość i zużyć produkt prawie do końca. Jest to mleczko o konsystencji bardzo kremowej i delikatnej dla skóry. Nie podrażnia. Nie wysusza. Dobrze rozprowadza się na skórze i łatwo pieni. Wyróżnia się bardzo przyjemnym, mydlanym zapachem. Dobrze oczyszcza skórę i jednocześnie pielęgnuje. Pozostawia skórę miękką, gładką i nawilżoną. Dobra wydajność. Z pewnością kupię ponownie.
  • 16 maja 2024 o 16:48
    "Moje doświadczenie z Luksja Care Pro Restore: Nawilżenie od pierwszego użycia"
    Mleczko pod prysznic z masłem shea Luksja Care Pro Restore to prawdziwy hit w mojej pielęgnacji ciała. Już po pierwszym użyciu moja skóra stała się miękka i nawilżona, a delikatny zapach sprawił, że każda kąpiel była prawdziwą przyjemnością. Produkt jest łatwy w użyciu i wydajny, co czyni go idealnym wyborem na co dzień. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego nawilżenia i odświeżenia podczas codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie, Odżywcze działanie, Delikatny zapach, Wydajność, Uniwersalność
  • 13 marca 2024 o 20:30
    Bardzo dobre mleczko
    Uwielbiam kosmetyki z dodatkiem masła Shea i ten jest rewelacyjny , posiada przepiękny i intensywny zapach ale nie nachalny i duszący , zapach utrzymuje się na skórze na długie godziny . Produkt ma delikatną i lekką , kremową konsystencję ktora pozostawia skórę miękką w dotyku , pełną blasku , delikatną , widocznie odżywioną oraz oczyszczoną i nawilżoną jeszcze na długi okres czasu. Opakowanie jest pojemne i produkt wystarcza na długo , można go kupić w bardzo dobrej cenie i często bywa na promocjach.

Zobacz także inne Żele pod prysznic