Serum do włosów

E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics KJMN Dry Ends Serum serum do włosów 30 ml dla kobiet

• 2 stycznia 2018 o 10:44
    Nic specjalnego.
    Olejek posiadam już od dobrego roku, zapach jest okej ale czy działa ? Jak dla mnie obciąża włosy, dobry jako ochrona przed temperatura lub na wilgotne wlosy, ale nigdy nie na suche bo zlepi wlosy w strąki. Szału nie robi, skład tez nie jest zbyt dobry. Zresztą na zniszczone końcówki najlepsze jest ich podcięcie ! :)
    Zalety:
    • Dobry jako ochrona przed temperaturą
    • Nawilża
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Obciąża włosy
    • Skład
    95DS95
    19 września 2017 o 21:08
    Pół na pół
    Serum na moje włosy działa pozytywnie jednak do czasu - nie należy używać go zbyt często, mam wrażenie, że włosy się przyzwyczajają. Końcówki są "sklejone", jednak lepiej uważać na ilość produktu nakładaną na włosy bo w zbyt dużej ilości sprawiają, że są nie tyle tłuste co zlepione i ciężkie.
  • 23 sierpnia 2017 o 14:25
    Średnie
    Trochę mnie rozczarowało to serum. Raczej cenię Kallosa i lubię jego produkty, jednak serum średnio się sprawdza. Ma bardzo gęstą, ciężką konsystencję, ciężko go rozprowadzić na końcówkach, nie wchłania się, końcówki zostają mokre i zlepione przez dosyć długi czas. Włosy nie są dzięki niemu lekkie, a działania też nie ma dobrego, nie poprawia kondycji włosów. Ogólnie rozczarowanie. Jedyny plus to piękny zapach.
  • 24 czerwca 2017 o 17:31
    Moje włosy go lubiły.
    Lubię stosować różne olejki na włosy i z tego byłam zadowolona. Dosyć szybko go skończyłam, gdyż ja produkty tego typu lubię nakładać na całe włosy, w dużych ilościach, na noc. Rano myję włosy i modelu. I tak stosowany sprawdził się znakomicie. Zużyłam tylko jedną buteleczkę, więc nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo wpłynął na poprawe stanu moich końcówek, ale napewno im nie szkodził. Myślę, że kiedyś zakupie go ponownie.
    Zalety:
    • faktycznie lekko poprawił stan włosów, napewno nie zaszkodził
    • ładna buteleczka, pompa działała bez zarzutu
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • bardzo szybko się skończył, ale nie wiem czy to wada, ponieważ używałam w nienormalnej ilości na całą długość włosów :)
  • 22 marca 2017 o 0:35
    taki sobie
    Jakoś nie mogę przebrnąć przez to serum, tak stoi zapomniane, bo nie daje żadnego spektakularnego efektu. Tak sięgam od czapy po nie. Jak wszystkie produkty Kallosa, ładnie pachnie, jest wydajny i tani. Niestety bardzo łatwo można przetłuścić włosy, trzeba uważać z jego aplikacją, dobrze się sprawdza przed stylizacją włosów. Takie małe coś nie do końca potrzebne do czegokolwiek, chyba oddam w inne ręce.