Maski do włosów

Mila Pro Maska do włosów wygładzająca arganowa

• 5 października 2018 o 10:04
    Zawsze pod ręką
    Jest to maska która od wielu lat gości w moim domu. Bardzo ciesze się, że w końcu jest dostępna w Rossmanie, bo do tej pory zmawiałam ją u fryzjerki. Maska początkowo miała okropne opakowanie ... rodem z końca lat 90 ale całe szczęście teraz wygląda całkiem przyzwoicie. Produkt nakładam na umyte, wytarte ręcznikiem włosy, nakładam czepek a następnie turban z ręcznika i chodzę tak w zależności od tego ile mam czasu od 15min nawet do godziny. Rożnicę w kondycji włosów czuć już podczas spłukiwania, włosy są miękkie i "leją się" przez palce. Dobrze radzi sobie z puszącymi końcówkami, wygładza, nawilża włosy i ułatwia rozczesywanie. Bardzo przyjemnie pachnie, i zapach utrzymuje się na włosach. Trzeba uważać aby dobrze spłukać ponieważ może obciążać szczególnie cienkie włosy. Cena jest dość wysoka ale maska jest wydajna i jest jej dużo, więc myślę, że cena adekwatna.
    Zalety:
    • włosy nawilżone, miękkie, gładkie
    • ładnie pachnie
    • ułatwia rozczesywanie
    • odnowiony design
    • duże opakowanie
    Wady:
    • może obciążać
    U konsultantki
  • 8 października 2017 o 2:06
    Świetna
    Jestem bardzo zadowolona z maseczki. Używam jej od roku (najpierw włosy do pasa, od kilku miesięcy do ramion), jest bardzo wydajna. Efekt wygladzenia jest, pięknie pachnie i do tego nie obciąża włosów. Po jej użyciu włosy są bardzo miękkie, przyjemne w dotyku, nie ma efektu tłustych włosów.
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, wydajność, wygładzenie, miękkość włosów
  • 25 marca 2015 o 22:03
    Jestem zadowolona :)
    Dotychczas używałam masek keratynowych i postanowiłam spróbować czegoś nowego :) Poleciła mi ją koleżanka i nie żałuje... Włosy są błyszczące i wygładzone, mniej się puszą. Szamponu z tej seri nie używałam ale sądzę, że pewnie też jest dobry:) Maska wydajna 20 zł za 1000 ml a do tego ładny zapach :) Często mieszam maskę z odżywką z Ziaji z olejem rycynowym i daje to ładny efekt :) Polecam spróbować :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 lipca 2014 o 14:02
    dobra, ale bez rewelacji!
    Maseczke ta dostalam w prezencie. Uzywalam jej wraz z szamponem z tej samej serii. Maseczka rzeczywiscie wygladza i zmiekcza wlosy tak jak obiecuje producent i to chyba tyle. Nie zauwazylam poprawy kondycji wlosa przy dluzszym stosowaniu, odzywienia czy nawilzenia. Nie obciaza i nie skleja wlosow. Lekka konsystencja. zwykla maseczka, ktora mozna zastapic inna w tej samej cenie. Dobra, ale bez rewelacji. Czy bym go jeszcze kupila? Nie wiem. Produkt ten jest mi obojetny. +za ladny zapach i duza wydajnosc
  • 21 kwietnia 2014 o 1:17
    Strasznie wysusza włosy...
    Kupiłam tą maskę za namową koleżanki. Do tej pory używałam maski biovax z proteinami mlecznymi. Skusiłam się na tą ze względu na cenę oraz chciałam spróbować czegoś innego. Włosy strasznie mi się wysuszyły. Fakt miałam ostatnio robioną 3 razy kąpiel rozjaśniająca, ale zastosowałam maskę biovax po jakimś czasie i wyglądały one zupełnie inaczej. Używam tą maskę jak zwykłą odżywkę, ale nakładam tylko od połowy głowy. Nie nakładam na całość gdyż strasznie przetluszcza włosy przy skórze głowy. Ogólnie wracam do biovaxu. Może dobrze się spisze na mniej zniszczonych włosach. + ładnie pachnie + cena Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie