Bazy pod makijaż

Flormar Illuminating Primer Make up Base Baza pod makijaż

• 11 września 2019 o 9:27
    Próbka - kilka użyć
    Używa od:próbka
    Miałam tą bazę w saszetce próbca, która starczyła mi na kilka razy i szczerze to nie zauważyłam żadnego jej atutu, no może oprócz dobrego i łatwego rozprowadzania produktu na twarzy. Zapach ma strasznie chemiczny, a wszystko co miałam robić typu: wyrównanie kolorytu, przedłużenie trwałości makijażu i tak dalej to nie zauważyłam niestety. Na pewno po wykorzystaniu tej próbki już do niej nie wrócę, bo nie lubię czuć na swojej twarzy ciastka.
    Zalety:
    • łatwe rozprowadzanie na twarzy
    Wady:
    • zapach chemiczny
    • brak przedłużenia trwałości makijażu
    • brak wyrównania kolorytu twarzy
    • brak rozpromienionej cery
    • czuć jakby się miało ciastko na twarzy
  • 4 września 2018 o 21:10
    Przeciętna
    Baza ma bardzo fajną konsystencję, ładnie rozprowadza się na buzi, sprawia, że podkład dobrze się "przykleja" i rozprowadza. Faktycznie rozświetla buzię, ale nie bardzo mocno, niestety w jej przypadku nie zauważyłam przedłużenia trwałości makijażu. Jest bardzo wydajna, ma wygodne opakowanie z pompką.
    • łatwo się rozprowadza
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • nie rozświetla mocno
    • nie przedłuża trwałości makijażu
    Ata77
    29 maja 2018 o 20:59
    nie wiem
    używam od około 2 miesięcy cena przystępna (drogeria internetowa) zapach niefajny, sztuczny, syntetyczny, mało przyjemny rozprowadza się pięknie, szybko wchłania, cera wydaje się ujednolicona, podkład nakłada się po tej bazie bardzo dobrze ogólnie ciekawy produkt
    • lekkie, poręczne opakowanie
  • 17 maja 2018 o 20:10
    Średniak
    Produkt w porządku, ale nic specjalnego. Faktycznie widać efekt rozświetlenia i cudownie rozprowadza się na nim podkład. Zapach specyficzny, ale mi nie przeszkadza. Niestety nie zauważyłam wydłużenia trwałości makijażu, jak i wyrównania kolorytu (wiem, że to nie jest jego główna funkcja). Nie jestem również pewna, ale odkąd zaczęłam używać tej bazy, strasznie lepi mi się twarz po zrobieniu makijażu... próbowałam bardziej niż zawsze ją pudrować, ale niestety brak efektu. Ogólnie oceniam jako średniak, sądzę, że w tej cenie można kupić lepszy produkt :)
    Zalety:
    • Efekt rozświetlenia, dobra baza pod rozprowadzenie podkładu
    Wady:
    • Brak wydłużenia trwałości makijażu, brak wyrównania kolorytu twarzy, po zrobieniu makijażu - lepi się po niej twarz

Zobacz także inne Bazy pod makijaż