Maszynki do golenia męskie

Wilkinson Hydro 5, Golarka dla mężczyzn

• 20 lutego 2025 o 5:47
    Rewelacyjna i poręczna
    Maszynka przede wszystkim jest poręczna, idealnie leży w dłoni i nie ze ślizguje się z nich. Maszynka dobrze goli, nie tempi się nawet po kilku użyciach co jest jej zaletą. Posiada paski nawilżające oraz zapobiegające zacięciu się - chronią bardzo dobrze,nigdy się nie zaciąłem. Dobrze usuwa nawet twarde grube włoski.
  • 28 kwietnia 2022 o 12:43
    Świetne maszynki
    Maszynki bardzo wygodne w użytku, nadają się do twarzy jak i do ciała. Praktycznie wcale się nie tępią, nie idzie się nią zaciąć. Godne polecenia dla mężczyzn jak i dla kobiet.
  • 10 stycznia 2021 o 17:33
    Ok
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ok, polecam. Dobrze się trzyma w ręku. Maszyna nie jest nawet stępiona po kilka goleniach. Fajnie dopasowana do brody. Polecam wszystkim. Nada się nawet dla kobiet.
  • 13 kwietnia 2020 o 13:34
    Dobra maszynka do twarzy i ciała dla mężczyzn
    Maszynki Wilkinson Hydro 5 używa mój mężczyzna już od baaaardzo wielu lat. Jest już długo na rynku i wciąż świetnie się sprawdza, nokautując nowsze modele. Niebiesko-czarna kolorystyka z lekko wygiętą, wyprofilowaną rączką. Na pewno jest cięższa niż damska maszynka. Bardzo dobrze leży w dłoni, dzięki gumowym elementom. Ma ruchomą główkę z pięcioma ostrzami, które są wymienne i bez problemu można je dokupić. Dobry pasek nawilżający chroni przed zacięciami i podrażnieniami. Mój mężczyzna od dłuższego czasu nosi brodę i maszynka służy mu jedynie do podgalania. Posiada też drugą identyczną maszynkę, ale do ciała i Hydro 5 również w tym temacie sprawdza się dobrze.
    Laayla
    8 stycznia 2014 o 0:34
    oj tam dla mężczyzn
    Jedyne co sprawia, że jest dla mężczyzn to kolor. Swoją drogą - ładny, niebieski. Mam ją od ponad roku i zużyłam dwa wkłady, które są dalej ostre i jedyne co się skończyło, to żel (a jestem brunetką ;) ) Najlepsza z najlepszych, nie da się zaciąć (naprawdę), super się trzyma w dłoni, nie wypada. Dodatkowe nożyki to koszt około 10zł/sztuka. 10zł na pół roku? kupuję to! naprawdę bardziej opłaca się wziąć taką maszynkę z wkładami, niż co tydzień kupować nową. olejcie napis "dla mężczyzn" i kupujcie, jak macie okazję! w tym momencie nie potrafię już stosować jednorazówek. do dobrego jednak łatwo się przyzwyczaić :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 wkłady