Kremy i mleczka do włosów

Green Pharmacy Balsam do włosów przeciw wypadaniu z olejkiem łopianowym (nowa wersja)

Green Pharmacy Balsam Do Włosów Przeciw Wypadaniu Olejek Łopianowy 300 ml
Green Pharmacy Balsam do Włosów Osłabionych Olejek Łopianowy 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Viciq
    31 października 2022 o 13:19
    Wyrzucone pieniądze
    Produkt kupiłam w miejscowej drogerii, jakiś czas temu, gdy dopadł mnie problem wypadających włosów. Pamiętam, że stosowałam go około miesiąca, jednak nie przyniósł żądnych efektów, gorzej miałam wrażenie że wysuszył je w dodatku. Z pewnością nie ograniczył ani nie zahamował wypadania włosów. Produkt ma konsystencję kiepskiego, taniego balsamu do ciała. Jest odrobinę rzadki, przy tym wiec mało wydajny. On nawet nie trzymał się dobrze na moich włosach, tylko spływał przy nałożeniu. W dodatku uderza ziołowym zapachem. Byłoby to do wytrzymania, jeśli faktycznie zauważyłabym rezultat odnośnie wypadania. Owego nie było...... :( Jedyna zaleta to chyba cena, ale przy braku rezultatu to i tak wyrzucone pieniądze. Nie polecam, u mnie się nie sprawdził!
    Zalety:
    Wady:
    • brak rezultatu
    • mało wydajny
    • wysusza i plącze włosy
    • mocny ziołowy zapach
  • 21 stycznia 2021 o 20:47
    Włosy jak wypadały, tak wypadają nadal
    Kupiłam dawno temu, chociaż naprawdę sama nie wiem, co mnie do tego produktu tak przekonało. Ani nie przepadam za tą marką, ani w ogóle za formułą balsamu. Zwalę to na zakupowe zamroczenie. Produkt dostępny w wielu miejscach. Swój balsam kupiłam w Naturze. Cena, jak przy większości produktów tej marki, zachęca do ryzyka kupienia. Sam balsam jest dosyć wydajny. Mała ilość wystarcza na pokrycie całych włosów. Na tyle opakowania znajdują się informacje o składzie- niby brak parabenów, ale wysoko alkohol, perfum, dosyć nisko ten łopian. Tak do zaakceptowania, ale bez większego szału. Balsam jest gęsty, łatwo nakłada się go na włosy, a zapach, w porównaniu z wieloma produktami na wypadanie, naprawdę przyjemny i krótko się utrzymuje. Ma jedną wadę, która go absolutnie skreśla: nie działa. W żaden sposób nie wpływa na wypadanie włosów, mimo że stosowałam go regularnie, według zaleceń producenta. Włosy jak wypadały, tak wypadają dalej. Nie zauważyłam również wysypu baby hair. Może jedynie poprawia trochę stan skóry głowy. Wcześniej miałam problemy z podrażnieniami, swędzeniem, małymi wypryskami. Wszystko to minęło dzięki temu balsamowi. Dodatkowo trochę ułatwia rozczesywanie. Ma tam swoje plusy, to prawda, ale nie spełnia mojego głównego oczekiwania, więc na pewno nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Dostępność.
    • Niska cena.
    • Wydajność.
    • Gęsta konsystencja, łatwo nakłada się go na włosy.
    • Przyjemny, nienachalny zapach.
    • Likwiduje podrażnienia skóry głowy.
    • Ułatwia rozczesywanie.
    Wady:
    • Nijak nie wpływa na wypadanie.
    • Nie powoduje wysypu baby hair.
    Drogeria Natura
  • 4 kwietnia 2020 o 16:30
    Przeciętniak
    Z racji że w mojej drogerii nie było zbyt wielkiego wyboru i robiłam zakupy na szybko, a kupuję olejki z te firmy to kupiłam i ten balsam ale jakoś zachwycona nim nie jestem. Używam go zawsze po olejowaniu. Jakoś wielkich efektów nie widać. Jest rzadki przez co mało wydajny. Zapach jakiś taki trawiasty, nie za przyjemny. Włosy jak mi wypadały tak wypadają, więc zaletą jest może w sumie tylko cena
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • mało wydajny
    • brak efektów
  • 14 stycznia 2020 o 22:20
    Moje wlosy go nie polubily
    Lubie szampony Green Pharmacy. Poniewaz mam ostatnio problemy z wypadajacymi wlosami, do moich suplementow postanowilam dodac uzywanie tego balsamu. Rzadko kiedy zdarza mi sie skreslac produkt po kilku uzyciach, ale tu niestety musze zrobic wyjatek. Ciezko stwierdzic jego skutecznosc, bo wczesniej zaczelam stosowac suplementy i drozdze piwne. Ten produkt kompletnie sie u mnie nie sprawdza.
    Zalety:
    Wady:
    • Nieprzyjemny zapach
    • Niewydajny: trzeba uzyc duzej ilosci produktu by pokryc nim wlosy
    • Nie "wtapia" sie w moje wlosy, ktore ewidetnie go nie lubia. Bardzo ciezko jest mi go rozprowadzic, choc konsystencje ma nienajgorsza
    • Niezmiernie placze wlosy, ciezko je pozniej rozczesac
    • Mam wlosy niskoporowe i cienkie. Po uzyciu balsamu wygladaja jak sianko
  • 8 maja 2019 o 11:14
    Jest ok
    Nie mam problemów z wypadaniem, zakupiłam produkt na próbe, chciałam uzyskać efekt gęstszych, dłuższych włosów. Używam parę produktów na wzrost jednoczenie, więc ciężko mi określić skuteczność tego. Mimo to włosy są po nim mięciutkie, przyjemne w dotyku, lepiej się układają, wyglądają zdrowiej.
    Zalety:
    • Jest tani
    • Wszędzie dostępny
    • Na długo starcza
    • Wygodne opakowanie
    • Ładny zapach
    • Przyjemne w dotyku włosy
    Wady:
    • Nie jest specjalnie efektywny