WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i mleczka do włosów

Garnier Botanic Therapy, Miód i propolis, Regenerujący krem bez spłukiwania do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 115 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 października 2024 o 21:21
    Regeneruje
    Świetny krem regenerujący, który doskonale odżywia i nawilża włosy. Stosuję po każdym umyciu włosów. Krem jest lekki i delikatny. Nie obciąża cienkich włosów, zostawia je przyjemne w dotyku i pachnące. Bardzo polecam.
  • 29 sierpnia 2024 o 12:43
    po pierwszym użyciu zauważycie efekty
    Regenerujący krem bez spłukiwania Garnier Botanic Therapy „Miód i propolis” używam od około trzech miesięcy. Opakowanie jest solidne i dobrze zaprojektowane, z wygodnym dozownikiem, który ułatwia aplikację. Krem ma bogatą, kremową konsystencję, która dobrze się rozprowadza i łatwo wchłania w włosy. Jego zapach jest słodki, przyjemny i delikatny, utrzymujący się na włosach przez dłuższy czas. Krem działa świetnie na moje włosy, które są suche i zniszczone. Po aplikacji moje włosy stają się miękkie, gładkie i bardziej elastyczne. Miód i propolis w składzie produktu rzeczywiście przyczyniają się do poprawy kondycji włosów, nawilżając je i regenerując. Efekty są widoczne już po pierwszym użyciu – włosy są mniej spuszone, łatwiejsze do rozczesania i wyglądają zdrowiej. Garnier Botanic Therapy „Miód i propolis” to doskonały wybór dla osób, które potrzebują intensywnej regeneracji i nawilżenia swoich włosów. Jego działanie jest długotrwałe, co sprawia, że jest to wartościowy dodatek do codziennej pielęgnacji włosów.
  • 8 maja 2024 o 13:29
    Uwielbiam po ten krem i często po niego sięgam
    Jak w opisie - lubię w nim dosłownie wszystko. Zaczynając od ważnej rzeczy dla mnie, czyli zapach - seria Miód i propolis jest obłędna. Krem jest niezwykle wydajny i jedna pompka wystarczy, aby pokryć włosy od pasa w dół. Unikam skóry głowy bo jednak boje się obciążenia, ale na końcówki sprawdza się świetnie - dobrze nawilża, odżywia włosy i ułatwia ich rozszczesywanie. Jest to mój ulubieniec.
  • 29 stycznia 2024 o 18:20
    Oceniam jako hit!
    Ten produkt mogę zaopiniować jako absolutny hit! Odpowiada mi zupełnie wszystko! Ładnie pachnie! Nie obciąża, nie skleja włosów. Poprawił kondycje moich włosów, moje końcówki włosów są zdecydowanie w lepszym stanie. Uwielbiam!
    Zalety:
    • łatwy w użytkowaniu,
    • ładnie pachnie,
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 lutego 2022 o 7:25
    zaisty
    Niedawno otwierali u mnie Rossmann po remoncie, więc przy okazji zrobienia zakupów rozdawali mnóstwo gratisów. Często to były śmiecia w postaci ulotek, ale też wartościowe produkty jak ten krem do włosów. Od pierwszego powąchania zakochałam się w zapachu, jest taki cudowny. Tak samo jak opakowanie, które teraz chyba stało się jednym z moich ulubionych. Poprzez wysuwany dziubek (jak w butelce) jest mega poręczny. Samo zastosowanie jest też świetne. Moje włosy po użyciu kosmetyku są miękkie w dotyku i pięknie się układają. Zapach pozostaje po umyciu, jednak nie na długo, albo ja przestałam wyczuwać później. Nie miałam problemów z rozczesaniem. Końcówki pozostają zabezpieczone. Dodatkowo nie obciąża i nie przetłuszcza włosów. Konsystencja jest w sam raz i wydajna. Chętnie powrócę do tego produktu i skuszę się na niego, a może też na inne wersje.