Wody toaletowe damskie

Yves Saint Laurent In Love Again EDT

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 maja 2020 o 12:51
    Miłe zaskoczenie
    Nie spodziewalam sie, ze ten zapach mnie oczaruje. Z zasady wole cieplejsze i ciezsze zapachy. A jednak... Dostalam kilka probek przy zakupie jakiejs innej wody toaletowej i spodobalo mi sie! :) Zapach jest na poczatku swiezy, lekki, troche kwasny i cierpko-gorzki (troche jak Baby Doll), mimo to przyjemny. Potem nabiera innej "barwy", robi sie troche cieplejszy, bardziej kobiecy, slodszy, bardziej kwiatowo-owocowy. Naprawde intrygujacy :) Idealny na lato.
    • Flakon
    morelle
    14 czerwca 2014 o 23:06
    monotonia z dużą klasą
    Jeśli ktoś lubi zapachy proste, trwałe, świeże i wyraziste przy całej swej subtelności, to In Love Again są dla niego. Ja sama złapałam się kiedyś na lep tych perfum, urzeczona ich letnim, wakacyjnym wdziękiem. W sam raz na upały - orzeźwiający psik eleganckiego zapachu, który nie pomyli się z odświeżaczem powietrza. Kupiłam nawet flaszkę, ale asceza tego aromatu sprawiła, że przypomniałam sobie, iż takie wonie to nie mój styl. Czegoś w tym zapachu mi cały czas brakowało. Jak zapamiętałam - tajemnicy. To nie byłby jednak powód do zabierania gwiazdoli, bo przecież nic tu takiego nie obiecywano. Miłość to tak naprawdę dość prosta chemia, przynajmniej na początku. Gorzej, że nie czułam żadnych składników, z wyjątkiem monotonii grejpfruta - a czy to w ogóle owoc będący symbolem miłości? Raczej sportu. Flakonik mi się podoba, jestem fanką prostoty form. Ale uważam, że jeśli wykazuje się składniki perfum, to powinno się wyczuwać ich wzajemne przenikanie, a nie miks prowadzący do shomogenizowania zapachu.
  • 9 maja 2013 o 13:08
    Najpiękniejsze...
    Pierwszą butelkę perfum YSL In love again otrzymałam w prezencie i zakochałam się w tym zapachu od samego początku... Jak dla mnie idealny zapach na każdą porę dnia i roku. Jest świeży, nie za słodki i bardzo długo utrzymuje się na skórze. Czuję ten zapach na sobie dosłownie kilkanaście godzin. Trwałość perfum jest ich ogromnym atutem. Jedynym minusem, jest ich trudna dostępność... Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania, 100 ml
  • 18 listopada 2011 o 10:00
    Piekne i orzeźwiajace!
    Perfumy są idealne na letnie dni-orzeżwiaja, są slodko-kwaśne, pachną tak że aż ślinka cieknie. Denerwującym jest jedynie że YSL produkuje jedynie edt zamiast edp bo niestety trwale bardzo nie sa. Gdybym mogla-kupilabym jeszcze raz lecz niestety nie ma ich juz w sklepach. Używam tego produktu od: 3 msc Ilość zużytych opakowań: jedno
    Vanilla
    31 maja 2009 o 15:53
    kwaśna zieleń
    Muszę przyznać, że pierwszy raz zetkenłam się z tym zapachem jakies 9-10 lat temu w ... rozlewniach Refan. Wtedy jeszcze nie miałam rozeznania o co chodzi w tego typu rozlewniach, nie miałam też kasy na normalne perfumy (w ogóle to dopiero zaczynałam manię perfumeryjną), więc czasem coś u nich kupiłam. I pamiętam, że ILA bardzo mi się spodobało, że aż kupiłam drogi raz większą pojemność. Dzisiaj po latach zapragnęłam wrócić do tamtego zapachu, jakoś sam przywędrował mi do głowy podczas kiedy zastanawiałam się jaki zapach najbardziej odpowiadałby mi latem. Rzecz jasna, Refan dawno już poszedł w zapomnienie, zresztą dzisiaj kłóciło by się to z moją filozofią perfum:) , kupiłam więc próbki. I nieco się rozczarowałam. bo ILA pachnie bardzo podobnie jak te podróbki z Refanu. No i czemu:( Spodziewałam się wyraźniej soczystości, gęstego, zielonego zapachu, a tu klapa. Owszem, jest radośnie zielony, potem nieco kwiaśnieje, ale ta zieloność poprawiająca humor trwa. Miałam nadzieję jednak, że oryginał okaże się o niebo leszy niź podróbka. Jestem w fazie testów i cały czas mam nadzieję, że gdy rozbłyśnie słońce (póki co pada i jest pochmurno), ILA nabierze swojej mocy:) Butelka niezbyt urodziwa, zuepełnie nie w stylu tego zapachu. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka i druga w zapasie:)