WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki klasyczne

Dermo Pharma Beauty 2GO, Maseczka samowchłaniająca `Nawilżenie i wygładzenie`

• 23 listopada 2018 o 17:17
    świetna!
    bardzo dobra maseczka. faktycznie i nawilża i wygładza, a o to w końcu chodziło;) zapach bardzo ładny. cena dobra. ogólnie jestem zadowolona i myślę, że kupię ponownie.
    Zalety:
    • nawilża
  • 17 stycznia 2015 o 20:42
    Fantastyczny!
    Na pierwszy plan wysuwa się piękny zapach ,już dla niego byłabym skłonna kupić maseczkę ponownie. Nie jest on męczący czy duszący, zdecydowanie nie, jest słodki i przyjemny, orzeźwiający. Działanie jest fantastyczne! Głęboko nawilża i pozostawia skórę delikatną , miękką i odżywioną . Nawet najbardziej przesuszoną skórę w okolicach nosa jest w stanie doprowadzi do idealnego stanu już po jednym użyciu. Stosowałam ją na noc, dzięki temu ,że jest samowchłaniająca mogłam zapomnieć o zmywaniu jej i zwyczajnie się zrelaksować. Kupiłam ją przez przypadek, skuszona promocją ,później kiedy chciałam kupić nowe opakowanie byłam w szoku ,że kosztuje ok 8 zł,ale...warto. Są to dwie saszetki więc za jedną maseczkę wychodzi maksymalnie 4zł. Polecam na większe wyjścia jak i na co dzień. Kupiłam ją w realu za 1zł - najlepiej zainwestowana złotówka ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 ,czyli dwie saszetki
    nessy91
    9 grudnia 2014 o 19:02
    Rewelacja! Myślę, że ta maseczka póki co zagości w moim repertuarze kosmetyków
    Uwielbiam maseczki i staram się je stosować dwa razy w tygodniu, co wiąże się z tym, że wiele z nich moj twarz chłonęła. Ostatnim razem mój wybór padł na tę właśnie maseczkę. Po otworzeniu saszetki nim dokonałam aplikcji na twarz, wdychałam jej zapach, który jest niesamowity! Nie mogłam się nim nazachwycać. Maseczka świetnie się rozprowadza, ma taką jakby silikonową konsystencję i jest wydajna. Nie zużyłam całego opakowania na raz gdyż nie widziałam takiej potrzeby. Efekt wywarł na mnie niemałe wrażenie. Maseczka nie tylko wygładza i nawilża, ale też doskonale wycisza rumień i zaczerwienienia, wyrównuje koloryt skóry i sprawia, że cera wygląda na odświeżona i wypoczętą. Nie próbowałam jeszcze innych z dermo pharma, ale uważam, że ta jest jak najbardziej godna polecenia,zwłaszcza w obecnym okresie zimowym, kiedy nasza skóra domaga się nawilżenia. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 2 saszetki