Szampony dla dzieci

HiPP Babysanft, Baby Shampoo Sensitive Delikatny szampon dla dzieci

Hipp Szampon Pielęgnacyjny dla niemowląt 200 ml

• 1 kwietnia 2024 o 6:54
    Nasz ulubiony
    Szampon od HiPP kupiłam jako pierwszy dla córki. Zaczęliśmy stosować pół roku temu, kiedy skończyła 6 miesięcy. Szampon posiada wygodne, poręczne opakowanie. Zapach bardzo delikatny. Płyn pięknie się pieni i dobrze spłukuje. Wystarczy kilka kropel na kąpiel, więc jest wydajny. My stosujemy go już pół roku, a w butelce nadal zostało ponad 1/3. Produkt ma bardzo dobry skład dla maluszka, więc jest wart zakupu i używania. Nie mam co to niego zastrzeżeń :)
  • 12 lipca 2023 o 14:23
    Bardzo fajny
    Uwielbiam ten szampon. Uzywam go dla swojego maluszka, włoski są po nim delikatne, gładkie i lśniące. Ponad to sama czasami go użyje :) moje włosy lubią takie delikatne produkty, a nie rypacze
  • 2 kwietnia 2023 o 21:38
    Przyzwoity, ale może powodować swędzenie
    Szukałam czegoś delikatnego do mycia skóry głowy, ale ten szampon niestety taki nie jest, jeśli jest się wrażliwym na jeden jego składnik - cocamidopropyl betaine. Zwróćcie uwagę, ponieważ może powodować świąd i łupież. Poza tym szampon jest ok, nie plącze włosów itp. Reakcja nastąpiła po zużyciu prawie całej butelki.
  • 25 stycznia 2023 o 9:07
    Bardzo dobry delikatny szampon
    Hipp to moja ulubiona marka jeżeli chodzi o pielęgnację dzieci szampon jest delikatny dobrze się pieni oczyszcza włoski i skórę głowy nie podraznia nie szczypie w oczy same plusy ma delikatny ładny zapach polecam dla młodszych i starszych dzieci
    Zalety:
    • Dzialanie
    Wady:
  • 13 grudnia 2022 o 22:34
    Najlepszy szampon dla dzieci
    Od prawie 4 lat używamy szampon o Hipp, jest to najlepsze co może być dla dziecięcych włosów (nie tylko dla dzieci;) ). Delikatnie oczyszcza skórę głowy, nie uczula, nie szczypie w oczka. Ładny delikatny zapach. Bardzo wydajny, wystarczy mała kropla. Polecam
    Zalety:
    • Nie uczula
    • Nie szczypie w oczka
    • Bez silikonu
    • Bez parabenów