Szampony dla dzieci

OnlyBio Hair in Balance Kids, Odżywka do włosów dla dzieci

• 29 kwietnia 2025 o 9:27
    Idealna dla dzieci
    Odżywkę kupiłam dla córki, która ma cieniutkie i delikatne włosy, ale strasznie się plączą po kąpieli. A ma je na prawdę długie, więc było to uciążliwe. Odżywka ma standardowe opakowanie tuba z którego łatwo się dozuje odżywkę. Sama odżywka pięknie pachnie, ma idealną konsystencję, łatwo się rozprowadza na włosach, ale również łatwo spłukuje. Zapach na włoskach pozostaje i to taki piękny, że się chce te włoski wąchać:D Ale oczywiście najważniejsze jest to, że odżywka na prawdę działa. Włosy są błyszczące, sypkie, łatwiej się rozczesują i są w lepszej kondycji. Wyglądają zdrowo:) Dodatkowo jest wydajna- na prawdę nakładamy niedużą ilość na włosy, aby otrzymać bardzo dobry efekt.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 22 stycznia 2025 o 10:37
    Świetna. Nie tylko dla dzieci
    Kupiłam ją kiedyś w desperacji przy plączących się włosach. Pomyślałam, że skoro jest dla dzieci, które mają czasem cienkie poplątane włosy, to może zadziała i na moje. I faktycznie jest super. Włost są miękkie i ładnie pachną. To odżywka, którą zawsze muszę mieć na półce
    • działanie
    Wady:
    • raczej brak, może odrobinę wydajność
  • 30 maja 2024 o 12:20
    Odżywka do włosów - nie tylko dla dzieci
    Odżywkę do włosów od OnlyBio w wersji Kids kupiłam kiedyś będąc przy okazji na dziale dziecięcym w Rossmannie. Stwierdziłam, czemu by jej nie wypróbować? W większości odżywki do włosów od OnlyBio sprawdzały mi się naprawdę bardzo dobrze. Produkt, jak większość tego typu kosmetyków znajduje się w plastikowej tubie. Zapach jak dla mnie: ciężki do identyfikacji, jednak nie pachnie aż tak intensywnie jak te same produkty w wersji „dla dorosłych” :) Jeśli chodzi o efekty: jest to typowa odżywka dla włosów niskoporowatych. Niestety na moich średnioporach nie sprawdziła się tak dobrze, jak jej „dorosłe” koleżanki (mimo, że nie sugeruję się sugestią producenta do jakich włosów nadaje się odżywka; używam od nisko do wysokoporowatych kosmetyków). Moim zdaniem jest zbyt lekka. Ulatwia oczywiście rozczesywanie włosów, jednak nie pozostawia ich tak mocno gładkich i lśniących. Następnym razem zakupię ją raczej typowo dla córeczki :)
    Zalety:
    • dobra cena
    • ładny zapach
    • przyjemna, gęsta konsystencja produktu: nie spływa z włosów
  • 1 kwietnia 2024 o 20:22
    Rewelacyjna
    Odżywka jest rewelacyjna, idealnie nadaje się na długie, geste wlosy mojej córki. Wlosy po umyciu są dociążanie, dobrze się rozczesują. To nasze kolejne i na pewno nie ostanie opakowanie
  • 15 grudnia 2023 o 15:28
    Dla dzieci i dorosłych
    Jest to odżywka stworzona dla dzieci ale przechadzając się po drogerii nie mogłam przejść obok niej obojętnie i się nie zawiodłam. Odżywka jest w ładnej pastelowej tubie z grafiką skierowaną dla dzieci- misie, kwiatuszki, gwiazdki- jest to bardzo urocze. W środku kryje się dość gęsta odżywka o pięknym słodkim zapachu banana. Skład jest aż w 98% naturalny i można w nim zaleźć składniki takie jak proteiny lnu które uzupełniają ubytki w strukturze włosa oraz masełko murumuru które ma za zadanie odżywić włosy i zabezpieczyć je przed utratą wilgoci. Jest to odżywka PEH czyli zawiera w sobie wszystkie potrzebne składniki do prawidłowego funkcjonowania naszych włosów- proteiny, humektanty i emolienty. Włosy po użyciu tej odżywki są niesamowicie miękkie, gładkie, łatwo się je rozczesuje a ponadto pięknie pachną.