Maseczki pod oczy

GlamGlow BrightMud Eye Treatment Mask Maseczka na okolice oczu

TaLoyd
    3 stycznia 2021 o 18:39
    Absolutnie fenomenalna maska koktajlowa
    Produkt ekstremalnie specyficzny i trudno już dostępny natomiast wart każdej złotówki..... Powtarzając się ... bardzo specyficzny. Mam wrażenie że to taka bardziej baza przed makijaż. Wygładzająca , wyrównująca, spektakularna. Okolica pod okiem jest totalnie ale to totalnie wygładzona i jak wyciągnięta spod żelazka.... Czy to silikon , czy magia? Wcale mnie to nie obchodzi. Czy pielęgnuje? Ani trochę? Czy przed imprezą uratuje najbardziej zmęczoną Panią? Tak .. Dla mnie to produkt bardziej z kategorii makijaż... Ale wybitny i mało spotykany produkt. Najczęściej udawało mi się kupić go na lotniskach
    W strefie wolnocłowej
  • 9 stycznia 2018 o 22:36
    Działa
    Miałam okazje przetestować maseczkę pod oczy Glamglow, natrafiając na promocje. Cena jak dla mnie bardzo wysoka, ale jeśli kogoś stać to czemu nie. W opakowaniu znajduje się 12 szt listków z podzielonymi na dwie partie porcjami. Muszę przyznać, że mi spokojnie wystarczała porcja na jedno oko, dlatego też starczyła mi na dłużej. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, konsystencja wyglada jak mieszanina ziół i ma aromat zielonej herbaty. Po nałożeniu pod okolice oczu poczułam jak dział, tak dosłownie, delikatne mrowienie. Muszę przyznać, że efekt był widoczny po pierwszym stosowaniu, ale bez przesady nie rewelacyjny. Jedna skóra pod oczami przy dłuższym czasie stosowania rozjaśniała, opuchlizna po nie przespanej nocy schodziła jak za dotknięciem magicznej różdżki. Jedyny minus, który dyskwalifikuje ją z kosmetyków do mojej codziennej pielęgnacji to cena, a szkoda. Poczekam na jakaś mega promocje i napewno jeszcze ją kupię.
    Zalety:
    • Zyskuje przy regularnym stosowaniu, chociaż z opuchnieciami też sobie nieźle radzi.
    Wady:
    • Cena to jedyna wada. Naprawdę nie może być tańsza ?
  • 9 lutego 2016 o 21:50
    Nie polecam!
    Nie wiem jak to się stało, ale po użyciu próbki z sephory (potwierdzam, że jeden pojemnik wystarcza na dwoje oczu) moje cienie pod oczami zniknęły.. Zachwyciłam się, pobiegłam kupić.. i do tej pory nie mogę sobie tego wybaczyć! Pieniądze Wyrzucone w błoto, maska nie działa - a próbowałam różnych konfiguracji z długością trzymania i sposobu zmywania.. Chyba za pierwszy razem to było jakieś złudzenie optyczne :-) Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 1
    Mijanou
    14 czerwca 2015 o 17:24
    Czarna owca w rodzinie Glamglow
    Bardzo lubię maseczki glamglow. Czarna wspaniale eksfoliuje moją skórę, spłyca pierwsze linie na czole, pozbywa się suchych skórek i odkrywa moją nową promienną buzię. Niebieska to doskonałe nawilżenie, uzupełnienie czarnej siostry. O zielonej jeszcze napiszęm bo za krótko stosuję. Natomiast to.....coś pochodzi chyba z innej rodziny. Ale po kolei. Kupiłyśmy z koleżanką opakowanie na spółę. Cena słona a że maseczki pakowane jednorazowo to obie miałyśmy okazję wyprobować a jak nam się spodoba, kupić samodzielnie kolejne opakowanie. Niestety- nie spodobało się ani mi ani jej. Przede wszystkim maska podzielona jest na jednorazowe porcje "Prawe oko"/"Lewe oko". Porcje sa tak duże, że Jedno oko starczy na oba. Chyba pakowano te porcje z myślą o cyklopach. Wydajność na plus. I na tym plusy się kończą. Maska nie robi absolutnie nic. Niby coś tam szczypie a to nie jest komfortowe uczucie. Czarna też szczypie, czasem nawet bardzo ale za to mam efekt! A tu? Nic. Przeciwnie, mam wrażenie, że maska wysusza delikatne okolice oczu. I to bardzo. Tak bardzo, że są one nieładnie zaczerwienione po zmyciu maski przez dłuższy czas. Stracone pieniądze. Na szczęscie tylko połowa sumy.O ile poleciłabym każdemu maskę czarną, niebieską i zieloną, o tyle odradzam tę do oczu. Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań: połowa kapsułek z pełnowymiarowego
  • 20 listopada 2014 o 20:35
    Wysusza
    Maseczka powoduje przesuszenie. Zamiast nawilzenia spowodowala efekt przeciwny. Latwo sie zmywa. Nie podraznia. Nie ma z niej zadnego pozytku. Jest kuriozalnie droga jak na swoja niewydajnosc. Gdyby byla zapakowana w jeden sloiczek cene daloby sie zniesc. Oddzielne pakowanie sprawia, ze mozna jej uzyc zaledwie pare razy. Przesusz za spore pieniadze? Nie, dziekuje. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: wciaz pierwsze