Pomadki i szminki

Givenchy Le Rouge Matowa szminka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 stycznia 2022 o 14:58
    warta uwagi
    Dawno temu znajoma zrobiła tym pomadkom taką rekomendację,że postanowiłam spróbować sama :) Rzeczywiście jest to bardzo, ale to bardzo dobra szminka. Piękny design opakowania, tak charakterystyczny dla marek luksusowych, po prostu cieszy oko. Sama pomadka niezwykle gęsta, ale jednocześnie kremowa. Nakłada się ją bardzo przyjemnie , długo pozostaje na ustach, oprócz matu daje świetne uczucie nawilżenia co dla mnie jest np bardzo ważne. Miałam kolor dość neutralny, delikatnie różowy i wyglądał on na ustach bardzo szlachetnie. Ze względu na brak konieczności poprawek produkt niezwykle wydajny. Wiadomo- kosztuje niemało ale jeśli ktoś może sobie pozwolić to ja polecam.
    Zalety:
    • kremowa , nawilżająca formuła przy jednoczesnym efekcie matu, piękne opakowanie
  • 5 listopada 2020 o 9:53
    Czuć, że to jest luksusowy kosmetyk
    Nude Rose - taki mam odcień i będzie to moj codzienny odcień na lata. Długo szukałam szminki, która podkreśli moja urodę (jasna karnacja, blond włosy). Jest teraz na rynku dużo w odcieniu nude, które mam wrażenie, ze odbierają kobiecie uroku. Tu jest całkowicie inaczej. Jak nałożę te szminkę czuje, ze moja uroda jest pięknie podkreślona.
    Zalety:
    • kolor
    • aksamitne wykonczenie mimo pomadki matowej
    Wady:
    • mogłaby utrzymywać się trochę dłużej. Na pewno nie jest to szminka wielogodzinna
    lumiaa
    8 października 2020 o 22:50
    Komfortowa. Elegancka. Luksuśna.
    Że szminka to kwintesencja kobiecości to wiadomo nie od dziś. A ta Szminka to prawdziwe podium w tej kategorii . Łączy doskonale walory użytkowe z niebanalnym luksusowym dizajnem. Najbardziej przypomina mi rouge g od guerlain ale jest trochę tańsza i mniej krzykliwa. Mam 2 kolory, 202 koralowy róż i 103 morelowy nudziak. Szminka jest typową kryjącą komfortową pomadką, nie zastyga, nie jest matowa ale nie błyszczy się przesadnie. Jest to taki elegancki satynowy mat. Trochę przypomina szminki Estee Lauder ale jest mniej trwała ale bardziej odżywcza. Ładnie wygładza usta, nie podkreśla suchości. Wygląda dobrze. Kolor 202 jest bardzo twarzowy. Rewelacyjnie sprawdza się zimą. Formuła nie jest szczególnie trwała ale bez problemu można dołożyć kolor. Opakowanie robi wrażenie. Jest to masywna tuba obleczona czarną matową skórą ze srebrnym guziczkiem. Słowem Szminka przez duże Sz. Śliczna.
  • 28 grudnia 2019 o 13:06
    LE ROUGE MAT 329 (ROUGE STILETTO)
    To jak dotąd moja najlepsza czerwona szminka, jestem nią zachwycona. Przepiękny, chłodny, czerwony odcień, który utrzymuje się stosunkowo długo na ustach w porównaniu do innych szminek w takiej formie. Zjada się też w ładny sposób, co przy wielu czerwonych szminkach jest bardzo problematyczne. Nie wysusza ust, wykończenie jest lekko matowe. Używam jej niemal codziennie od prawie roku i jeszcze na trochę wystarczy. Cena dość wysoka, ale mimo to kupię kolejną.
    Zalety:
    • kolor
    • ładnie się zjada
    Wady:
    • brak wad
  • 1 września 2019 o 19:27
    Za tę cenę słaba
    Używa od:próbka
    Szminka na pierwszy rzut oka sprawia super wrazenie. Opakowanie eleganckie z czarnej sztucznej skory. Wygodnie sie otwiera i wykreca. Napigmentowanie bardzo dobre. Kremowa konsystencja ulatwia malowanie. Kolor niezbyt trwaly szybko sie zjada. U mnie powodowala rowniez uczucie suchych ust.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Piekne opakowanie
    Wady:
    • Szybko sie zjada
    Otrzymałam do testów od marki/producenta