Bazy pod makijaż

L'Oreal Paris Lumi Magique, Pure Light Primer Rozświetlająca baza pod makijaż

L'Oreal Lumi Magique Base Baza Rozświetlająca Pod Makijaż

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2023 o 0:02
    Moja pierwsza baza
    Nie mam zbyt wielu doświadczeń z bazami gdyż nie mam czasu na ich stosowanie. Niestety baza dopóki się nie rozwarstwiła była ok. Po jej nałożeniu na cała twarz był widoczny ten „glow”. Po przykryciu podkładem nie widziałam żadnej różnicy :) . Nie wiem czy to jest jakoś chwyt marketingowy z tymi bazami. Podobała mi się cera po użyciu samej bazy, po nałożeniu podkładu nie widziałam żadnej różnicy :) Generalnie produkt jak dla mnie zbedny;)
    Zalety:
    • Efekt glow po nałożeniu
    Wady:
    • Nie widać nic po nałożeniu podkładu
  • 22 września 2020 o 5:01
    Beznadziejna
    Kupiłam ją na jakiejś promocji, ale i tak żal pieniędzy. Zacznę od przysłowiowego gwoździa do trumny. Po 2 tygodniach baza zwarzyła się w opakowaniu i wypływała z niej oleista ciecz i białe wiórki. Wstrząsanie nie powodowało, że produkt wrócił do pierwotnej konsystencji. Generalnie do wyrzucenia. Sama baza nie robi nic, poza wysuszaniem skóry :) zawiera tonę alkoholu i mikę oraz oczywiście silikon. Rozświetlenie perłowe, białe. Nijak nie dodawało uroku. Zanim się rozpadła, mieszałam z podkładem. Potem wywaliłam, bo nie nadawała się do użytku. Nie wpływała w żaden sposób na trwałość makijażu, widoczność porów itp. Bubel.
  • 18 marca 2020 o 16:52
    Idealna baza na codzień!
    Baza znajduje sie w niewielkim opakowaniu z pompką, która ułatwia dozowanie, jednak pompka wystarcza na pokrycie całej twarzy. Baza jest perłowa w kolorze bieli, daje idealny efekt glow. Makijaż z nią to mistrzostwo ! Cera wygląda świeżo i świetliście jak dla mnie ideał! Nie przesusza i nie zapycha :)
    • Piekne rozświetlenie
  • 22 października 2018 o 19:18
    Bardzo średnia
    Miałam już jedną z tych baz w czarnym opakowaniu i bardzo mi się spodobała byłam z niej bardzo zadowolona dlatego postanowiłam wyprubować coś co ma rozjaśnić cerę.I jeśli chodzi o rozjaśnienie to produkt w 100 %spełnia swoje zadanie jest lekki szybko się wchłania a cera jest jaśniejsza i promienna .Nie spodobało mi się to iż makijaż wcale nie był dłużej trwalszy nic a nic ,niczym się pod tym względem nie odrużnia od większości kosmetyków z niższej półki cenowej a szkoda bo mimo wszystko bardzo polubiłam te małe poręczne buteleczki .
    • super rozjaśnianie cery
    Wady:
    • kosmetyk nie wydłuża trwałości makijażu
  • 13 lipca 2018 o 23:03
    Glow, glow, glow!
    Moja ulubiona baza, bardzo żałuje że loreal zmienił formułe i jest nowa wersja. Baza miała super konsystencje, pięknie rozświetlała i nawet nałożona sama na buzie pięknie wyglądała.
    Zalety:
    • efekt pięknie rozświetlonej skóry
    Wady:

Zobacz także inne Bazy pod makijaż