Kremy BB, CC i DD

Smashbox Camera Ready CC Cream Broad Spectrum SPF 30 Dark Spot Correcting Krem CC na przebarwienia

• 20 maja 2024 o 16:21
    Super skuteczny
    Smashbox Camera Ready CC Cream Broad Spectrum SPF 30 Dark Spot Correcting to kosmetyk, który zaskoczył mnie swoją skutecznością. Jako osoba z problematyczną skórą, zmagającą się z przebarwieniami, byłam bardzo ciekawa efektów, jakie ten krem może mi dostarczyć. I mogę śmiało powiedzieć, że nie zawiodłam się. Krem posiada średnie krycie, które sprawia, że skóra wygląda zdrowo i promiennie, ale jednocześnie wszelkie niedoskonałości zostają zatuszowane. Jest lekki i łatwy w aplikacji, a jego formuła nie uczula mojej skóry. Dodatkowo SPF 30 to duży plus, szczególnie dla osób z jasną i wrażliwą cerą. Najważniejsze jednak jest to, że po regularnym stosowaniu kremu zauważyłam widoczną poprawę w moich przebarwieniach. Stopniowo stawały się one coraz jaśniejsze i mniej widoczne, co sprawiło, że moja cera wyglądała znacznie bardziej równomiernie. Mimo pewnych zalet, ceny kremu mogą nieco odstraszać, jednak warto zaryzykować, jeśli zależy nam na efektach. Polecam Smashbox Camera Ready CC Cream Broad Spectrum SPF 30 Dark Spot Correcting wszystkim, którzy poszukują kremu o działaniu korygującym przebarwienia i chroniącym skórę przed promieniowaniem UV. Jego efekty z pewnością Cię zaskoczą!
  • 9 września 2023 o 10:46
    Ciekawy
    Na początku wydał mi się kiepski bo jest bardzo gesty i przypomina jakiś tani podkład typu Lirene, ale po całym dniu noszenia prezentuje się pięknie. Skóra jest gładka, pory pod kontrola. Warto spróbować. Tylko kolor i cena nie adekwatna do jakości.
    Damiaka
    2 września 2023 o 12:34
    Jak dla mnie na nie
    mam skórę suchą i krem CC miał być nawilżający tymczasem po nałożeniu na wcześniej pokremowaną twarz widoczne są suche ‚skórki’ i ogólnie skóra wydaje się łuskowata. Są tańsze kremy CC które działają dużo lepiej. Szkoda pieniędzy
  • 9 maja 2019 o 12:39
    Na wakacje/opaleniznę
    Szukałam podkładu, który będzie miał filtr przeciwUV i będzie troszkę ciemniejszy niż mój podkład żebym mogła go stosować codziennie na opaloną skórę. Dobrze się rozprowadza, szybko się nakłada. Natomiast na pewno nie jest dla mnie jeśli moja opalenizna całkowicie zniknie, bo mam odcień LIGHT, a mimo to na moją zwykłą karnację jest troszkę za ciemny.
    Zalety:
    • kolor
    • ma SPF 30
    Wady:
    syso
    16 grudnia 2014 o 15:10
    nie znalazłam lepszego
    Nie jestem zwolenniczką tworzenia "tapety". Na początku trochę obawiałam się tego kremu - po pół roku użytkowania uważam że jest to najlepszy produkt jaki wpadł mi w ręce. Używam koloru fair/light sprawdzając ten odcień na dłoni wydawał mi się za ciemny jednak po użyciu go w domu uważam że ten odcień jest odpowiedni dla mojej bladej skóry. Krem świetnie wtapia się w skórę rozświetla ją. Krem nie jest ciężki, nie zatyka porów. Moja twarz wygląda naturalnie. Krem jest bardzo bardzo wydajny. Wystarczy niewielka ilość. Opakowanie 30 ml starcza na bardzo długo. Nie jest to moje ostatnie opakowanie :) Używam tego produktu od: ponad 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania 30 ml