Podkłady

ARTDECO Podkład Mineralny w Pudrze 6 Honey
hairstore.pl
Artdeco Puder Mineral Powder Foundation Nr 06 1.0 st
Artdeco Mineral

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

thecla
    15 maja 2023 o 18:38
    Ulubiony
    Mam cerę mieszaną i suchą miejscami, podkład sobie z tym radzi. Ładnie się nakłada. Matowienie lepsze niż w Anabell. Fajne kolory choć jest ich tylko 4. Opakowanie wystarczyło na 8 miesięcy co jest super wynikiem. Brakuje mi dekielka żeby domknąć siteczko. Nie mam się czego doczepić. Kupuję kolejny
    Zalety:
    • nie powoduje powstawania pryszczy, chociaż nakłada się pędzlem
    • ładne wykończenie
    • trwałość standardowa na 8-10 h
    • współpracuje z niemineralnymi kosmetykami
    Wady:
    • do kupienia w internecie i Douglasie
    • 4 kolory ale dobre dla Polek
    ola_30_
    26 lutego 2016 o 10:58
    super!
    Recenzuję odcień numer 2 naturalny beż, który głównie stosuję na kości policzkowe. Plusy: bardzo długo utrzymuje się na buzi, jest wydajny (mam go przez pół roku i jeszcze się nie skończył, nie jest zapychaczem, daje efekt gładkiej skóry. Minusy: wygórowana cena, niewygodne sitko Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno normalne
  • 8 lutego 2016 o 20:14
    bardzo dobry
    Początkowo podchodziłam do niego dość sceptycznie,nie sądziłam że tak mnie zauroczy. Jego krycie oceniam jako poziom średni,jednak bez problemu można osiągnąć efekt pełnego krycia,jeśli pomożemy sobie korektorem. Mam skórę suchą,kapryśną i rzadko kiedy podkład trzyma mi się na twarzy cały dzień,wyjątkiem jest DW od Estee Lauder,ale czasem po prostu mam ochotę na coś innego. Artdeco zaskoczyło mnie totalnie pod każdym względem! Trzyma się bardzo dobrze,świetnie wygląda na twarzy,daje świeże wykończenie,które bardzo mi się podoba. Aplikacja jest szybka i bezproblemowa,można sobie budować krycie.Nie uwydatnia,a wręcz chowa wszelkie suche skórki. Testowałam go w różnych warunkach,w różnych oświetleniach i zawsze wygląda wzorowo. Trudno mi ocenić jego wydajność,bo nie używam go codziennie,jednak wydaje mi się że jest ok. Polecam! Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
  • 31 sierpnia 2015 o 19:36
    Świetnie się sprawdził
    Używałam produktu w odcieniu nr 2 Natural Beige jako bronzera. PLUSY: - wydajność - nie zapycha porów - wygładza skórę - bardzo długo utrzymuje się na twarzy MINUSY: - cena - miałam problem z wykończeniem produktu ; musiałam nieźle się nagimnastykować żeby wydostać kosmetyk przez sitko, a ostatecznie po prostu pozbyć się tegoż sitka Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 marca 2015 o 14:35
    Podkład najlepszy jaki miałam
    Bardzo dobry do cery tłustej i trądzikowej. Gdy zmieniłam podkład płynny na mineralny ilość pojawiających się zaskórników i zmian bardzo zmalała. Nie tworzy efektu maski a kolor idealnie stapia się z moją cerą. Rozświetla skórę chociaż na czole trochę to wygląda jak sebum. Zaskakująco dobrze kryje niedoskonałości i przebarwienia. Pani w Douglas w sekundę dobrała dobry kolor (4). Zapronowała również pędzel Kabuki ArtDeco, który kupiłam. Niestety jest on zbyt drapiący i na początku miałam zaczerwienioną twarz. Szyja i dekolt nadal swędzą i robią się czerwone przez pierwsze pół godziny po nałożeniu podkładu. Nie wiem czy to od podkładu czy pędzla. Poza tym zgubił bardzo dużo włosia. Niestety pozostawiam zawsze WIELKI BAŁAGAN po aplikacji. Puder jest wszędzie: na ubraniu, biurku i lusterku. Opakowanie mogłoby być mniej minimalistyczne jak na taką cenę. Składu się troche boję bo lubie kosmetyki naturalne. Niby nie zawiera talku a w składzie jest "talc". Ktoś to może wyjaśnić? Ale ogółem polecam z czystym sercem mimo tych małych niedogodności. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego