Balsamy do ust

Balea Lippen Pflege Intensiv mit Sheabutter & Arganol Intensywnie pielęgnująca pomadka do ust

KIN0183
    30 stycznia 2024 o 17:33
    U mnie się nie sprawdza - mniej niż średniaczek :(
    Mam pomadkę już 2 miesiąc w użyciu, korzystam codziennie pare razy na dzień w pracy. Zakupiłam ją jako mój pierwszy kosmetyk z pielęgnacji z firmy Balea i takie mam bardzo średnie odczucia. Moim zdaniem pomadka ta jest dobra tylko na chwilowe nawilżenie, które znika po jakiś 15-20 min z ust. Na moich ustach nie czuć długotrwałego nawilżenia ,brak regeneracji- nie radzi sobie nawet z malutkimi suchymi skórkami, zapach ma zwykłej wazelinowej pomadki do ust. Jedyne plusy tej pomadki to to ,że się nie rozpływa w opakowniu trzymana w kieszeni spodni oraz że ma dość mocną zatyczkę ,która nie otwiera się non stop. Ja wiecej jej nie zakupię, może kiedyś spróbuję innej wersji pomadek ochronnych z Balei, ale ta już na pewno nie trafi do mojej kosmetykczki.
    Edytaj7
    7 stycznia 2024 o 21:32
    Bardzo ją lubię
    Bardzo lubię pomadki Balea. Bo są niedrogie i spełniają moje oczekiwania. Opakowanie jest typowe dla marki - bajecznie kolorowe. Pomadka jest o słodkim, jakby owocowym zapachu . Sama pomadka zamknięta jest w plastikowym fioletowym opakowaniu. Opakowanie jest solidne, grafika nie ściera się. Łatwo wykręca się, nie zacina. Tak jak wspominałam, zapach jest bardzo przyjemny. Konsystencja jest gęsta, zwarta ale dobrze się rozprowadza na ustach. Przyjemnie je nawilża, nie zostawiając na nich nieprzyjemnego filmu.
  • 6 lipca 2023 o 22:39
    Moja topka balsamów do ust
    Mój must have na jesień i zimę. Konsystencja pomadki jest miękka, gładka. Łatwa w aplikacji. Przy czym nie pozostawia tłustej warstwy i się nie lepi. Bardzo delikatny przyjemny zapach, nie jest przytłaczający. I nie będzie przeszkadzał osobom które nie mogą używać zbyt perfumowanych kosmetyków. Od kiedy go używam nie mam problemu z pękającymi ustami Polecam.
    Zalety:
    • Bardzo treściwy
    • Wystarczy jedna warstwa
    • Super na spierzchnięte usta
    • Niezbędnik w okresie Jesieni i zimy
    • Tani
    Domi_M
    20 listopada 2022 o 23:41
    Pomadka Balea
    Bardzo lubię pomadki z serii Balea. Są bardzo wydajne i wszystkie pięknie pachną. Najczęściej stosuje je zimą, gdy pękają usta. Jedyny minus że trzeba odnawiać smarowanie, dosyć szybko się wchłania, ale mimo wszystko produkt jest wydajny i starcza na długo. Za tą cenę, świetny produkt. Niestety u nas niedostępne.
    • Konsystencja
    • Wydajnosc
    Wady:
    • Dostępność
    • Szybko się wchłania
  • 20 lipca 2022 o 21:32
    Jest w porządku
    Przede wszystkim jestem zachwycona słodkim zapachem tej pomadki, jeśli chodzi o pielęgnację to jest dobra - nawilża, regeneruje, ale też szybko się wchłania i trzeba poprawiać aplikację. Za tę cenę na prawdę jest w porządku.
    • nawilża/regeneruje
    Wady:
    • szybko znika z ust

Zobacz także inne Balsamy do ust