Wody perfumowane damskie

Victoria's Secret Bombshell EDP

Victoria Secret Bombshell woda perfumowana 50ml
notino.pl
Victoria's Secret Bombshell woda perfumowana 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 stycznia 2025 o 16:05
    Kultowy zapach w USA i faktycznie na takie miano zasługuje!
    Bombshell to już kultowy zapach od VS. Jak się nie mylę to jeden z pierwszych, a później powstawały 'siostry' typu Bombshell Seduction, który już wcześniej recenzowałam. Flakon jest przepiękny! W kolorach różu z ozdobną tasiemką przy nakrętce, wzór pasków delikatnie cieniowanych charakterystyczny dla Victorii Secret. Ja zakupiłam flakon o pojemności 50 ml w mega promocji bo zapłaciłam coś ok 100 zł, a setki były wykupione bo były po 150 zł. Dodam, że regularna cena to 350-400 zł więc tanio nie jest. Przechodząc do zapachu to jest i słodko i owocowo i kwiatowo! Mam wrażenie, że ananas przebija się najbardziej z owoców do tego wyczuwalna orchidea, która uwielbiam. Wanilia też gdzieś się przebija. Całość tworzy naprawdę niesamowity zapach, który ciężko z czymś pomylić. Trwałość bardzo dobra bo czuje cały dzień, a na np. Swetrach trzyma się jeszcze dłużej. Polecam fankom owoców i kwiatów:-)
    Ann9555
    30 grudnia 2024 o 16:25
    Słodki, świeży,letni
    Zapach jest naprawdę przyjemny. Po opakowaniu trochę spodziewałam się "ulepka" ale nic podobnego. Zapach jest zdecydowanie słodki,ale nie mdlący. Jednocześnie przez owoce jest dość świeży i energetyzujący. Nie jest bliskoskorny. Zostawia delikatny ogon. Trochę ewoluuje w ciągu noszenia. Spokojnie wytrzymuje kilka godzin. Jego trwałość nie jest zabójcza ale jest naprawdę w porządku. Idealnie sprawdzi się na pewno na wiosnę i lato,raczej określiłabym go jako zapach na dzień. Myślę,że fajnie sprawdzi się również dla nastolatek.
    • Intrygujący,niejednolity zapach
    • Słodki ale nie mdlący
  • 18 października 2024 o 11:47
    Kwiatowo owocowy energetyczn zapach na dzień
    Zapach wspaniały, jest świeży, dość mocny, zmysłowy, jednak nie wieczorowy, pasuje na dzień i utrzymuje się bardzo długo. Bombshell to zapach łączący w sobie nuty kwiatowe, jak i owocowe, jednak nie jest mdły i słodki, dodaje energii. Flakon jest ciężki, a samo szkło ma różowy kolor, pięknie się prezentuje!
    Wady:
    W perfumerii
  • 26 września 2024 o 0:31
    Mój pierwszy prezent od chłopaka
    W 2019 roku kupiłam swoją jedną z pierwszych MGIEŁKĘ od Victorii Secret - Bombshell. Zakochałam się w tym zapachu od samego początku i regularnie go używałam. Jakiś czas później zaczęłam się spotykać z moim obecnym chłopakiem, od którego dostałam pełną wersję tych perfum (100ml). Po rozpakowaniu prezentu ogromne wrażenie zrobił na mnie sam flakon. Grzechem byłoby porównywanie go do opakowania od mgiełki o tym samym zapachu. Flakon jest ciężki, a samo szkło ma różowy kolor. Pięknie prezentuje się wystawiony na wierzchu toaletki lub komody. Osoba mająca wcześniej do czynienia z marką Victoria's Secret od razu zauważy, że jest to właśnie zapach tej marki, ponieważ butelka jest sygnowana różowymi paskami marki. Warto zaznaczyć, że atomizer nigdy mi się nie zaciął, ani nie zepsuł. Producent opisuje zapach jako ,,pewność siebie i atrakcyjność zamknięte w butelce'' i jestem w stanie podpisać się pod tymi słowami. Bombshell to zapach łączący w sobie nuty kwiatowe, jak i owocowe. Moim zdaniem jest to idealny zapach dla młodych dziewczyn, ale także i dojrzałych kobiet, które nie są zwolenniczkami ciężkich perfum. Subtelny i trwały zapach, który idealnie sprawdzi się na upalne dni. Bardzo dobrze utrzymuje się na skórze, a także ubraniach. Dla mnie jest to definicja lata, dlatego nie wyobrażam sobie wyjazdu na wakacje, bez nich w bagażu! Jeżeli lubisz dziewczęce i lekkie zapachy, to zdecydowanie to coś dla Ciebie! Zdecydowanie każda dziewczyna i kobieta powinna powąchać ten kultowy zapach! <3
    Zalety:
    • Zapach prosty, a jednocześnie niepowtarzalny. Perfumy ,,inspirowane'' Bombshell nie odwzorowują tego zapachu moim zdaniem.
    • Trwały, a jednak lekki zapach.
    • Nigdy nie ubrudził mi ubrań.
    • Piękny, dziewczęcy flakon sygnowany marką.
    • Idealne na codzień w ciepłych miesiącach, lub do zabrania ze sobą na wakacje do ciepłych krajów.
    • Wydajne
    • Dostępne w różnych pojemnościach (7ml, 50ml, 100ml).
    • Dostępne w wersji mgiełki (75ml,250ml) oraz balsamu do ciała (250ml). Dzięki zastosowaniu tego samego balsamu przed użyciem. perfum lub mgiełki można pogłębić zapach. Ps. zawsze warto użyć jakikolwiek balsam w miejscu psikania, aby zapach został na dłużej.
    Wady:
    • Zatyczka od perfum zawsze spada mi z flakonu, przez co boje się o wywietrzenie perfum.
    • Wysoka cena.
    • Słaba dostępność stacjonarna w Polsce.
    Inne
    axoum_
    20 maja 2024 o 16:37
    Dobre perfumy
    Bardzo ładne owocowo- kwiatowe perfumy. Długo się utrzymują oraz przepięknie wyglądają. Niestety nie każdemu mogą one przypaść do gustu oraz cena mogłaby być odrobinę niższa. Mimo wszystko z wielką ekscytacją wracam po nie do sklepu i są jednymi z moich ulubionych
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie