Tusze do rzęs

Astor Big & Beautiful, Butterfly Look Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Astor Big & Beautiful BFLY Butterfly Look Mascara 12 ml Tusz do rzęs 800 Black

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 maja 2020 o 13:23
    Efekt motyla
    Tusz Big & Beautiful, Butterfly Look Mascara z marki Astor kupiłam kiedyś podczas wyjazdu kiedy okazało się, że podczas szybkiego pakowania zapomniałam do walizki włożyć kosmetyczkę. Skusiła mnie sama nazwa bo testera nie było i nie mogłam nawet zobaczyć szczoteczki. No właśnie i ta szczoteczka, klastyczna, włochata, taka w kształcie jakby litery ‘S’. Byłam do niej sceptycznie nastawiona, ale okazało się, że ta szczotka bardzo dobrze mi się sprawdza bardzo ładnie rozczesując rzęsy. Tusz wydłuża moje rzęsy i dobrze je rozdziela. Zapach dla mnie jest obrzydliwy i ciężko mi do czegokolwiek przyrównać. Na szczęście czuć go tylko od razu po nałożeniu, a potem się ulatnia. Tusz w ciągu dnia nie odbija się ani nie osypuje. U mnie sprawdza się całkiem dobrze, ale jak mi się skończy nie sięgnę po niego po raz kolejny, bo mam tusze dające lepsze efekty. No i przez ten zapach.
    Zalety:
    • Wydłuża i rozdziela rzęsy
    • Nie skleja rzęs
    • Nie osypuje się
    Wady:
    gespran
    13 kwietnia 2018 o 16:18
    Moze to kogos zdziwi i pomysli, ze to reklama ale dla mnie to najlepszy tusz ever ever ever
    Zaczne od tego ze z tego co widze panie, ktore kupowaly ten tusz polakomily sie w wiekszosci na promocje gdzie tusz byl w znacznie nizszej cenie. Nie oszukujmy sie nikt nie sprzeda oryginalnego tuszu po 14 zl gdy kosztuje prawie 40. Ja swoj pierwszy kupilam w Ro..... Wszyscy wiedza o jaki sklep chodzi. O tak poprostu nie mialam kupowac tuszu, ale kupilam akurat ten, to byla loteria bo kupujac tusze kupujemy kota w worku. Mam krotkie ale za to bardzo geste rzesty i uwaga, paniom ktore takowe posiadaja ten tusz napewno przypadnie do gustu. Mojego wcalenie nie bylo na sczoteczce za duzo, nie sklejal, zato niesamowicie wyciagal zewnetrzne rzesty w bok a srodkowe do gory. Mialam pewnosc ze jest oryginalny bo sprawdzialm numery seryjne. Nie grudkowal sie (tak robia podrobki lub tusze rozrabiane z wypelniaczami) utrzymywal sie nawet cala noc bez efektu pandy gdy zapomnialam go zmyc. Nie piekly mnie po nim oczy. To byl moj ideal, mial swietna szczoteczke, ale niestety nie dziala ona tak rewelacyjnie z innymi tuszami (szczoteczke so ie zachowalam) Na dowod, ze sprzedawane sa podrobki tego tuszu i to masowo moge napisac, ze sama sie nabralam. Gdy skonczyl mi sie ten zakupilam za okolo 25 zl na All... Bo juz go nigdzie nie bylo, i tamten wlasnie zachowywal sie jak te opisywane w tutejszych postach... Czyli grudki, zadka konsystencja, piekly mnie po nim oczy no i nie byl calkiem czarny. Od roku juz szukam oryginalu i chyba zdecyduje sie zakupic w sklepie, ktory ma kosmetyki z niemiec. Wtedy uzupelnie opinie.
    Zalety:
    • Robil cos niesamowitego z moimi rzesami,
    • Wydluzal rzesy pod same brwi, tak ze przeszkadzaly w noszeniu okularow
    • Nie grudkowal sie
    • Nie osypywal sie
    • Nie bylo efektu pandy, trwaly
    • Wydluza zewnetrzne rzesy a srodkowe podkreca
    • Nie piekly po nim oczy
    Wady:
    • Ciezko go dostac
  • 8 kwietnia 2018 o 16:41
    tragedia
    Ten tusz jest straszny! Myślałam, że dzięki tej wykrzywionej szczoteczce będzie fajną nowością w mojej kosmetyczce... Niestety praktycznie nic nie robi z rzęsami, może poza tym, że skleja... dodatkowo trzeba szczoteczkę przyłożyć w określony sposób, bo inaczej nie pokryje wszystkich rzęs. Nie mam czasu rano na zastanawianie się, z której strony mam to zrobić, więc jest on moim rozczarowaniem.
  • 2 marca 2017 o 14:59
    Całkiem fajny tusz
    Ja nie podzielam negatywnych opinii na temat tego tuszu. Na plus: + Szczoteczka - niestandardowa, duuuża, wygodna, dociera do każdej rzęsy, trzeba nauczyć się nią posługiwać + Piękna głęboka czerń + Efekt pogrubienia + Ładne opakowanie + Cena Na minus - trochę się osypuje - za bardzo skleja rzęsy przy zastosowaniu dwóch warstw - mało wydajny względem innych tuszy używanych przeze mnie Ogólnie polecam, żeby spróbować, ja pewnie kupię w przyszłości, ale numer 1 to z pewnością nie jest :)
  • 23 maja 2016 o 18:19
    Wstrętna, najgorsza, omijac
    DObrze ze na -49 % w SP. Ah te promocje, babki kupują cokolwiek byleby taniej a potem wyrzucają do kosza, bo nawet wstyd oddac koleżance. Tusz najgorszy jaki miałam,a troche już ich przetestowałam. Moje rzęsy są długie i geste, nizbyt wymagające, ale lubię efekt motyla, uniesienia, wydłużenia... Nic nie spełnia opisowi. -skleja niebotycznie, nie idzie ich niczym wyczesac -szczoteczka nabieta gigantyczną ilośc tuszu, a jeśli zdejmujemy nadmiar( jak to sie robi zazwyczaj) szczoteczka zniekształca się i skleja -szczoteczka nie wygodna, i nie mozna jej wykorzystac na zaden sposób malowania -klei się do wszystkiego, do powiek górnych i dolnych również -panda, po godzinie( gdzie nigdy mi sie to nie zdaza przy zadnym tuszu -opakowanie tandetne i ściera się -cena w stosunku do jakosci jest strasznie duza -niewydajny( choc w moim przypadku to plus.. +nie kruszy sie +dobrze się zmywa( deszczem i łzawieniem również....) Nie polecam. Badziew
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Tusze do rzęs