Kremy na noc

Pharmatheiss Cosmetics Granatapfel Nachtpflege Pielęgnacja przeciwstarzeniowa dla skóry normalnej i suchej

cabale
    26 listopada 2014 o 13:23
    Bardzo dobry
    Na początku lekko mnie szczypał- ale to normalne przy stosowaniu witaminy C na bardzo suchej i podrażnionej skórze, a owoc granatu podobno zawiera dużą ilość tej witaminy. Później już było tylko lepiej, zauważyłam znaczną poprawę stanu skóry. Rano skóra jest wyciszona, nie ma zaczerwienień które są na ogół moim wielkim problemem. Na pewno do niego wrócę, cene uważam za adekwatną co do składu i działania. Jedyny minus za który odejmuję pół gwiazgki do dostępność- jest w niewielu aptekach. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50 ml
    Juchise
    4 października 2014 o 18:18
    Idealny
    Mam skórę potrądzikową, naczynkową, wrażliwą, wiecznie ściągniętą i przesuszoną mimo ciągłego nawilżania, łuszczy mi się naskórek na policzkach niezależnie od pory roku,do tego wiecznie mam rozszerzone i zapchane pory, okazjonalne wypryski. Ten krem sprawdza się idealnie przy tym wszystkim. Używam go i na dzień, i na noc (z reguły kremy na dzień są dla mnie zbyt delikatne). Nadaje się idealnie pod makijaż, skóra się po nim nie świeci, podkład nie spływa. Redukuje ściągnięcie, efekt utrzymuje się od nałożenia do nałożenia. Odkąd zaczęłam go używać nie uświadczyłam suchych skórek. Nie ma po nim żadnych nowych wyprysków, nie zapycha porów. Pozostawia delikatny film ładnie chroniący skórę. Jedynym jego minusem jest ładny, ale jednak zbyt intensywny zapach, który bardziej przypomina grejpfrut niż granat. e Co do ceny - kupiłam go w okolicznej aptece za 50 złotych i nie było to w żadnej promocji. Na pewno przy nim pozostanę, zwłaszcza na zimę. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: pół