Pasty do zębów

Denivit PRO Electric Expert, Active Clean Pasta do zębów do szczoteczek elektrycznych

Schwarzkopf Denivit Pasta do zębów Pro electric Active Clean do szczoteczek elektrycznych 50ml

Vikkk
    16 października 2015 o 15:11
    Najlepsza!
    Używam pasty od ponad 3 miesięcy. Plusy: + mega wydajna + nie ześlizguje się ze szczoteczki + dobrze myje zęby + zostawia świeży oddech + odpowiednia ilość piany (nie pieni się tak bardzo jak w porównaniu do zwykłych past, dzięki czemu nie chlapie ani nie wylewa się z ust, nie jest za dużo ani za mało) + nie trzeba nakładać dużo pasty + nie trzeba powtarzać nakładania pasty Nie wiem co o niej mogę jeszcze powiedzieć, ale uważam, że jest idealna do szczoteczek elektrycznych. Nie zgadzam się zupełnie ze wcześniejszą opinią... Na przykład to, że pasta nie jest wydajna jest totalną bzdurą ponieważ widno opakowanie starczyło mi na 2 miesiące(!) chociaż pastę używam codziennie rano i wieczorem... Ale jak ktoś potrzebuje pół opakowania na jedno mycie zębów ... No cóż, bardzo zdziwiłam się tak negatywną opinią bo dużo osób, które znam, używa tej pasty i są bardzo zadowoleni :)) Polecam pastę do szczoteczek elektrycznych z czystym sumieniem :)) Obecnie używam w wersji intense white. Używam tego produktu od: dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: mniej niż 2
    aniyam
    12 marca 2014 o 12:51
    fajna ale mega niewydajna
    Pastę kupiłam z ciekawości, bo niby czym ma się różnić od zwykłej. I faktycznie różnicy nie ma żadnej, dobrze się pieni, daje uczucie świeżości i czystości, nie ucieka ze szczoteczki elektrycznej ( ale mi nie ucieka żadna pasta ). Producent obiecuje, że pasta ma gęstą konsystencje oraz tubkę o specjalnym kształcie umożliwiającą precyzyjne dozowanie pasty. Konsystencja to niebieski żel, normalna jak u każdej pasty, nie zauważyłam, żeby była bardziej gęsta, a tubka jak tubka też żadna rewelacja, ot normalne opakowanie tylko z nieco węższą główką, ale nie sądzę, żeby to było jakieś innowacyjne rozwiązanie, które ułatwia jej nakładanie. Poza tym pasta jest bardzo niewydajna i ta chora cena 14 zł tylko za 50 ml. Uważam, e jest to zwykła pasta, która dobrze czyści i odświeża i może być równie dobrze używana do zwykłych szczoteczek jak i do elektrycznych. J nie zauważyłam żeby przy elektrycznej szczoteczce spisywała się lepiej. Używam tego produktu od: niecały miesiąc, bo na tyle starczyło Ilość zużytych opakowań: 1 szt.

Zobacz także inne Pasty do zębów