Maski do włosów

Receptury Babuszki Agafii Łaźnia Agafii, Staroałtajska maska - balsam do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2021 o 19:21
    Fajna
    Po użyciu tej maski moje włosy są miękkie, nawilżone. Zapach jest całkiem przyjemny. Wystarczy nałożyć jej odrobię na włosy i wczesać, więc jest bardzo wydajna.
    • działanie
    Wady:
    • nie ma fajerwerków
  • 21 lutego 2021 o 19:40
    Super maska Proteinowa
    Po masce drożdżowej i zdecydowanym jej uwielbieniu zdecydowałam się na maskę Saroałajską. Jest równie fajna, cudownie nawilża, wygładza włosy. Dodatkowo nie obciąża, stosowałam zarówno na długość włosów jak i na skórę głowy. Zarówno koiła, jak i dawała wyraźne uczucie nawilżenia. Zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu zapach tej maski (porównując do drożdżowej). Jedyny minus to brak działania pobudzającego na cebulki włosów. Jest to mój hit! Ulubiona proteinówka wraz z Zieloną Herbatą od Anwen.
    • nawilżanie skóry głowy
    • wygładzenie włosów
    • spełnia obietnice producenta (brak widocznego porostu włosów, jest to jednak jedna z wielu obietnic)
    Wady:
    • nie zauważyłam właściwości pobudzających porost włosów
  • 15 lutego 2021 o 9:11
    No jest idealna!
    Stosują razem z szamponem mydło cedrowe też agafii i jest cudownie. Moje włosy nigdy nie były takie zdrowe, miękkie, pięknie się układają. Balsam mega odżywia i sprawia, że włosy są gładkie i wyglądają zdrowo. Nie mogę jej porównać do żadnej innej maski, bo nigdy żadna nie dała mi aż tak super efektów. Dla mnie HIT :)
    • działanie
    • wygładza włosy
    • włosy wyglądają po niej zdrowo
    • przyjemna w użytkowaniu
    • wydajna
    Wady:
    • nie ma ;)
    Drogeria Natura
    sludge
    14 lipca 2020 o 21:29
    Moja ulubiona proteinówka
    W pielęgnacji swoich włosów stawiam na równowagę protein, emolientów i humektantów, co wymaga ode mnie poszukiwań idealnych odżywek w danym typie. Na tę maskę natknęłam się przypadkiem gdy przeglądałam oferty w sklepach internetowych. Skusiła mnie cena i naturalny skład. Maska ma konsystencję dość żelową i dość dziwny zapach, który niekoniecznie jest ładny. Można powiedzieć, że da się go znieść. Nakładam ją po oczyszczaniu swoich włosów mocnym szamponem i zostawiam na 20-30 min. Daje genialne odbicie włosów i blask. Choć cały czas testuję inne maski proteinowe to do tej często wracam.
    Zalety:
    • Działanie
    • Naturalny skład
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Zapach, który trudno zdefiniować
  • 13 lutego 2020 o 19:06
    Ulubiona!
    Do maseczek mam pecha, mało która pasuje mi na tyle, żebym kupowała kolejne opakowanie. Z tą będzie inaczej. Maskę stosuję raz w tygodniu, zawsze wczesuję we włosy i zostawiam na jakieś 10minut. Cudowny skład, który kocha moja skóra głowy a także włosy. Na skalp działa baaardzo nawilżająco i czuję odżywienie. Co ważnie - nie zapycha, nie mam po niej łupieżu, a u mnie 90% masek kończy się taką tragedią. Jeśli chodzi o włosy - piękny połysk, wręcz bije zdrowie z pasm. Włosy są lejące, mięsiste, wygładzone. Nie plączą się. Długo szukałam takiego preparatu, który będzie naprawdę odżywiał włosy, a nie tylko sztucznie oklei silikonami. 300ml to dobra pojemność, cena także uważam, że dobra. Dostępność na + wiele drogerii internetowych ma ją w swoich ofertach. Zapach jakby lekko... Anyżkowy? Ale nie nachalny, nie zostaje na dłużej. Przy świadomej pielegnacji na pewno ucieszy każdą włosomaniaczkę. :)