Dezodoranty i antyperspiranty

Dove Go Fresh Revive, Antyperspirant w kulce o zapachu granatu i werbeny cytrynowej

Dove Go Fresh Pomegranate dezodorant roll-on 50 ml

• 2 sierpnia 2024 o 22:31
    to najbardziej udany i orzeźwiający zapach z gamy owocowej od Dove
    Ten produkt jest genialny. Jestem wierna Dove Invisible, ale dla odmiany czasem też eksperymentuję. Dove Fresh jest dla mnie lichy. Ten za to jest mega! Niepozorna ,,kulka", która jest mega wydajna i zapewnia długotrwałą świeżość. Taka solidna ochrona dodaje mi pewności siebie w gorące dni. Zapach jest cudowny, mega orzeźwiający i pachnie przez długi czas, pachnie nim nawet ubranie. Moja normalna skóa świetnie go toleruje, nawet bezpośrednio po goleniu. Zawsze wydawało mi się, że spray jest bardziej wydajny, a tutaj wydajność kulki bardzo mnie mile zaskoczyła. Produkt zdecydowanie polecam i kupię następny z pewnością.
    Zalety:
    • świetnie pachnie
    • zapewnia długotrwałą ochronę
    • jest bardzo wydajny
  • 2 maja 2024 o 20:58
    Przyjemny owocowy zapach granatu i werbeny cytrynowej
    Antyperspiranty Dove należą do moich ulubionych. Jeszcze się nie zdarzyło, abym z jakiegoś wariantu zapachowego była niezadowolona. Parę sztuk kupiłam podczas mojego grudniowego pobytu w Anglii, gdzie takie antyperspiranty są dostępne dosłownie w każdym sklepie i to w bardzo niskiej cenie. Antyperspirant ma ładną szatę graficzną. Opakowanie jest estetyczne i poręczne. Kuleczka jest ruchoma, nie blokuje się, co pozwala na bardzo wygodne aplikowanie produktu na pachy. Antyperspirant granat i werbena cytrynowa pięknie, orzeźwiająco pachnie. Przyjemny zapach długo utrzymuje się na skórze. Konsystencja jest lekka i średnio gęsta. Formuła nie jest lepista, szybko się wchłania, nie pozostawiając mokrych pach. Co ważne przy tego typu produktach, antyperspirant skutecznie niweluje zapach potu. To produkt wydajny i efektywny w działaniu. Jestem z jego działania bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • piękny i trwały zapach,
    • wydajność,
    • skutecznie chroni przed nieprzyjemnym zapachem potu,
    • wygoda aplikacji,
    • lekkie i poręczne opakowanie,
    • kulka nie blokuje się,
    • antyperspirant nie ulewa się na boki,
    • szybko się wchłania,
    • nie brudzi ubrań,
    • pozostawia pachnące pachy na długo.
    Wady:
    *mysia*
    8 kwietnia 2016 o 11:28
    bardzo dobry
    Plusy: - nie podrażnia - skuteczny (są mokre plamy na ubraniu, ale nie pachną brzydko - no bloker z ziaja, czy etiaxil to To nie jest) - wydajny - ładnie pachnie Minusy: - brak, nigdy nie postawił mnie w kłopotliwej sytuacji
  • 12 sierpnia 2015 o 12:50
    Ok
    Plusy: zapach ( słodki, owocowy, nie jest zbyt mocny) chroni przed potem (w 35st upale nie, ale bez przesady) dostępność wygodne opakowanie skóra pod pachami jest nawilżona, nie drażni po depilacji Minusy: właściwie brak Używam tego produktu od: starczył mi na miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 lipca 2015 o 15:26
    Super!
    PLUSY: - wydajność - dostępność - przystępna cena - nie zostawia śladów - dobrze chroni i odświeża - nie podrażnia - ślicznie pachnie MINUSY: - brak Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno