Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Advanced Protection, Bright Bouquet, 72 H Anti-Perspirant Antyperspirant damski

Rexona Stick Bright Boiuquet 50 ml 50 ml

• 6 maja 2025 o 22:36
    skuteczny w ochronie
    Dezodorant Rexona to antyperspirant damski. Ładne poręczne opakowanie z przyjemną kobiecą kolorystyką. Sztyft dobrze się wykręca, nie łamie się ani nie chwieje. Po aplikacji chwilę czekamy aby wysechł i gotowe. Wytrzymuje cały dzień chroniąc przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Nie brudzi garderoby, nie pozostawia na niej białych plam. Delikatny kwiatowy zapach utrzymuje się na skórze ale nie jest nachalny i nie koliduje z perfumami. Nie podrażnia i nie wywołuje swędzenia pach - nawet po goleniu. Dezodorant od Rexona jest wydajny, skuteczny , dostępny i w akceptowalnej cenie. Jestem zadowolona i będę do niego wracać. P O L E C A M
  • 31 marca 2025 o 7:28
    Rexona sztyft
    Lubię to powiem że utrzymuje mi świeżość pod pachami bardzo długo fajnie się wykręca daje tyle produktu ile potrzeba i przez cały dzień czuć świerzbiąc jedyne co to trzeba poczekać aż wyschnie bo inaczej zrobi na ubraniach białe plamy
  • 30 marca 2025 o 23:51
    opinia
    Od jakiegoś czasu szukałam antyperspirantu, który dobrze chroni przed potem, a jednocześnie ma przyjemny zapach – i w końcu trafiłam na taki, który naprawdę mi odpowiada. Ma delikatny, kwiatowy aromat, który długo utrzymuje się na skórze, ale nie jest przytłaczający. Bardzo podoba mi się to, że nie pozostawia białych śladów na ubraniach, co często zdarzało mi się przy innych produktach. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użyciu – dobrze leży w dłoni i bez problemu mieści się w torebce. Co do skuteczności, to rzeczywiście daje radę. Nawet w cieplejsze dni nie muszę się martwić o nieprzyjemne niespodzianki, bo faktycznie zapewnia długotrwałą ochronę. Poza tym nie podrażnia skóry, nawet po goleniu, co dla mnie jest dużym plusem.
    Zalety:
    • Długotrwała ochrona przed potem
    • Przyjemny, kwiatowy zapach
    • Nie pozostawia białych śladów na ubraniach
    • Poręczne i wygodne opakowanie
    • Nie podrażnia skóry, nawet po goleniu
    Wady:
  • 30 marca 2025 o 17:42
    Kocham ten zapach !!
    Zapach od razu złapał mnie za serce i do teraz jest bardzo przyjemny . Spray super chłodzi ale przede wszystkim nie zostawia żadnych plam , jest dodatkową forma pozostawiająca zapach na długo . Reaplikowalam go jedynie po wf i rano , więc nigdy nie miałam problemów z nieprzyjemnym zapachem . Polecam!
  • 25 marca 2025 o 23:42
    Świeży zapach.
    Anti-Perspirant jest delikatnym produktem, o świeżym zapachu, który długo utrzymuje się na skórze.Mogą go stosować delikatne osoby o bladej cerze, i skłonnościach do uczuleń.Jestem szczęśliwa, że mogłam testować ten produkt.