Serum do twarzy

Lancome Visionnaire 1 Minute Blur Baza pod podkład i serum korygujące niedoskonałości cery

• 10 maja 2021 o 14:03
    Dobry, ale nie niezastąpiony!
    Kosmetyk opiera się na technologii Photo Smooth™, żelowa konsystencja sprawia, że aplikacja produktu będącego jednocześnie bazą pod podkład i serum korygującym jest wyjątkowo przyjemna, produkt jest lekki i natychmiast się wchłania, jak zapewnia producent. Efekt jednorodności i nieskazitelności skóry uzyskuje się, aplikując produkt na skórę, w którą wcześniej wklepano krem, następnie można nałożyć podkład. Eleganckie opakowanie zdecydowanie zachęca do testowania, aczkolwiek cena zdecydowanie zniechęca... Dostałam mniej więcej połowę tubki od cioci i uważam go za dobry kosmetyk, ale nie na tyle, aby brać chwilówkę, aby go kupić, dlatego u mnie ocena tylko 4...
    Zalety:
    • szybko się wchłania,
    • nie zapycha.
    Wady:
    • cena,
    • cena,
    • cena!!!
    • efekt Photoshop'a niestety nie został uzyskany,
    • na dłuższą metę nic nie zmienia w strukturze twarzy.
  • 9 marca 2016 o 10:39
    Fajny, jestem słonna do niego wrócić
    Bardzo mi pasuje, mojej Mamie również. Obie go kupiłyśmy i nie żałujemy. + mniejszenie widoczności porów, + niejednorodności skóry wydają się wygładzone, + cera wygląda na jednorodną, + skóra wydaje się gładka, i nieco spulchniona + nadaje się na krem + dobrze rozprowadza się na skórze + odpowiadan mi zapach + nie spowodował wysypu (a mam skórę bardzo ku temu skołonną) + przy dobrej kondycji skóry jest ona miękka i aksamitna w dotyku + nie wyobrażam sobie aktualnie makijażu bez tego produktu + skóra po nim nie jest tłusta + nie mam ofektu maski na twarzy ani uczucia oblepienia czymś twarz - przydałby się filtr - bardzo bym chciala żeby produkt mieścił się w cenie do około 150 złotych, dałam za niego ponad 200 - opakowanie jest biedne Dał sobie radę nawet z cerą mojej Mamy 50+, która ma całą twarz w porach. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 22 marca 2015 o 11:09
    kolejna do niczego
    Kolejna baza, która do niczego się nie nadaje. Szkoda tylko, że kosztowała mnie ponad 200 PLN. Wygładza skórę pod palcami, natomiast optycznie nie robi nic. Używałam jej w wielu kombinacjach -na gołą skórę, na serum , na krem, na wszystko...Nic, wielkie nic. W sumie to może i dobrze, może w końcu nauczę się brać bez skrępowania próbki z perfumerii do domu, a nie będę kupowała ze ślepym zapatrzeniem w opinie innych. Dno den... Używam tego produktu od: półtora roku temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    45ulka
    26 lutego 2015 o 21:05
    Moim zdaniem silikon
    Nie zmniejsza widoczności porów, ale na pewno je zapycha. Nie zauważyłam żadnego wygładzenia czy też korekcji niedoskonałości. Skóra nie wygląda na promienną, ale rzeczywiście przez krótki czas jest gładsza i miękka. Nie zaobserwowałam by makijaż utrzymywał się dłużej, ale tego nie było w opisie 5 korzyści widocznych dla skóry :). Myslę, że takie samę efekty zobaczymy albo właśnieich ich nie zobaczymy po użyciu silikonowej bazy Quiz za 10 złotych. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Loyd
    18 sierpnia 2014 o 18:04
    Dziękuje Mijanou :)
    Baza jest absolutnie rewelacyjna. Bardzo lubię podklady rozświetlające jednak pory... Cóż moja skóra nie jest zła ale idealna również nie. Same pory normalnie nie są widoczne jednak wraz z podkładem o efekcie dewy niestety stają się widoczne a przecież nie po to się malujesz by podkreślać mankamenty, w dodatku akcie które są niewidoczne na codzień. Któregoś razu bazę poleciła mi Mijanou i zakupiłam. Szczerze powiedziawszy podeszłam do niej sceptycznie. Nie przepadam za produktami lancome a podkład z serii Visionaire był po prostu istną klapą. Pierwsza aplikacja,wakacje, wysoka temperatura , duszny wieczór. Pierwszy efekt piorunujący , moja złota Guerlainowska baza to przy tym pikuś, ale czekam. Nałożyłam na nią Parure de Lumiere 1:1 z teint Joli. Nie użyłam fixera ( Clarins bardzo delikatny)wiedziałam że nie ma szans w walce z dymem i że będzie bombka. Bombka nie było choć bodkład się świecił inaczej niż na początku, istotne jest co innego. Nawet w okropnym świetle clubowej łazienki( białym takim od góry...czyli zrób ze mnie czterdziestke) pory niewidoczne, załamaś w skórze brak. Róż nadal pozostawał na policzkach. W każdej innej sytuacji sprawdzał się tylko lepiej. To jest wspaniały produkt. - przedłuża trwałość makijażu - ukrywa niedoskonałości w fakturze skóry i to niezależnie od tego co się stało z tym podkładem na buzi. - używany z głową( nie codZennie, na dobrze nawilżoną cerę)nie obciąża jej jakoś szczególnie, nie przesusza, nie zapycha. -jest dość łatwy w obsłudze, ma niezły poślizg. Można używać punktowo . (U mnie takim punktem jest górna część policzków.) nie trzeba paćkać całej buzi.Znacznie lepiej moim zdaniem wygląda pod podkładem rozświetlającym niżeli matującym.

Zobacz także inne Serum do twarzy