Pielęgnacja po depilacji

CaronLab Bump Eraiser, Triple Action Lotion Emulsja 3 w 1 na wrastające włoski

CaronLab Bump Eraiser Triple Action Lotion emulsja eliminująca wrastające włoski 125ml

• 10 kwietnia 2022 o 15:33
    Efektywne działanie
    Jeden z lepszych kosmetyków które używałam. Bardzo dobre działanie i skuteczne. Zalety: -skuteczny -wydajny -wygodna aplikacja -wegański -dla alergików Wady: -brak
  • 19 września 2017 o 17:01
    Pomoc przy depilacji
    Balsamu używam ponad miesiąc czasu i muszę Wam napisać, że jestem pod wielkim wrażeniem wywodzących się z jego używania efektów, odkąd go używam bardzo systematycznie to moje problemy związane z zaczerwienieniem i podrażnieniem skóry po depilacji oraz jej nieładnym wyglądem, zniknął całkowicie! Skóra stała się delikatna, bardzo miła w dotyku i dużo bardziej nawilżona oraz przyjemnie gładka. Za sprawą kosmetyku Bump eRaister, dyskomfort związany z depilacją znacznie zmalał, a nawet mogę powiedzieć, że zniknął!
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
    Wady:
  • 28 czerwca 2016 o 13:35
    Najlepszy
    Mój kolejny produkt z tej serii i kolejny zachwyt, w końcu preparaty które działają i pomagają się pozbyć męczącego problemu jakim są wrastające włoski, dla opakowania faktycznie mały minus- mogłoby być wygodniejsze w użyciu, ale działanie produktu jest rewelacyjne, polecam!
  • 20 września 2015 o 6:40
    Fajny
    Z wrastającymi włoskami nie mam problemu ale owszem czasem zdążają mi się podrażniania, zaczerwienienia a do tego moje włoski są naprawdę mocne więc osłabienie jest im ja najbardziej potrzebne. Zaczynając od zapachu to troszkę apteczny ale słabo wyczuwalny. Konsystencja natomiast dość gęsta a barwa biała. Producent zaleca stosować go 2 razy dziennie przez 2 tygodnie a później raz dziennie. Przyznam się szczerze że u mnie różnie to było, czasami raz dziennie a czasami w ogóle o nim zapomniałam. Balsam dość szybko się wchłania więc nie było problemu z tłustym filmem czy pobrudzeniem ubrań. Aplikacja jednak nie była dość łatwa. Ewidentnym ale jedynym minusem było opakowanie. Nakrętka typu klik zwykle bardzo dobrze się sprawdza i jest higieniczna. Ta butelka wykonana jest jednak z bardzo twardego plastiku. Nie można go ,,nacisnąć”, nie ma szans go wgiąć przez co balsam bardzo ciężko wychodzi z butelki. Muszę się go naprawdę naściskać, a jak już się uda to wyciska się zbyt dużo. Efekt mile mnie zaskoczył. Mimo, że producent zaleca 12 godzinną przerwę w aplikacji balsamu po depilacji ja tego nie stosowałam i nic złego się nie wydarzyło. Od czasu jego używaniu w ogóle nie mam problemu z zaczerwienieniami i podrażnieniami. Skóra stała się bardzo miła i delikatna w dotyku, bardziej nawilżona. Włoski zostały zdecydowanie bardziej osłabione, stały się takie delikatne i jaśniejsze. Jest w tej kwestii dużo, dużo lepiej. A wiadomo takie włoski jest tez łatwiej usunąć. Znacznie wolniej teraz rosną, wcześniej już następnego dnia czułam na nogach odrastające włoski. Teraz ich wzrost jest znacznie wolniejszy a że włoski nie są już tak mocne po prostu nie kują. Wszystkie obietnice producenta sprawdziły się, co w obecnych czasach jest prawdziwą rzadkością. Myślę, że równie dobrze poradziłby sobie z wrastającymi włoskami a ja pewnie uzyskałabym jeszcze lepszy efekt gdybym aplikowała go systematycznie. Nie potrafię jeszcze ocenić jak długo taki efekt się utrzyma ale jestem bardzo zadowolona z obecnego efektu. Produkt polecam każdej kobiecie, znacznie ułatwia życie. Plusy: -zmniejsza dyskomfort golenia, -łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia, -spowalnia wzrost włosków, -znacznie je osłabia, -ułatwia ich usuwanie, -zostawia delikatną i nawilżoną skórę, -szybko się wchłania. Minusy: -opakowanie. Używam tego produktu od: 1 miesiąa Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 21 października 2014 o 19:40
    Polecam!
    Zacznę od tego, że próbowałam już naprawdę wielu rzeczy żeby poradzić sobie z problemem wrastających włosków i zupełnie NIC na mnie nie działało. Uznałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem i wtedy natknęłam się na Bump Eraiser. Nie wyeliminował całkowicie problemu ale jest o niebo lepiej! Bardzo sie cieszę, że na niego trafiłam. Trwało to trochę dłużej niż producent obiecuje, ale w końcu w połączeniu z peelingami zdziałał cuda. Włoski przestały tak wrastać, wreszcie mogę pokazać nogi :) Dodatkowo: + dobrze i bardzo szybko się wchłania +jako jedyny tak świetnie radzi sobie z łagodzeniem po goleniu, eliminuje problem zaczerwienienia, podrażnień. Nogi są gładkie. +jest naprawdę bardzo wydajny więc cena nie jest aż taka straszna + no i włoski faktycznie trochę wolniej odrastają Polecam wypróbować. Miałam duże problemy z wrastającymi włoskami i podrażnieniami po goleniu. Teraz jest dużo, dużo lepiej. Kolejne lato nie będzie już dla mnie takie straszne ;) I jeszcze wszystkim zmagającym się z takimi bądź podobnymi problemami bardzo polecam kąpiele w morzu. W tym roku byłam też nad polskim morzem i miało to zbawienny wpływ dla mojej skóry i wspomogło zdecydowanie walkę z wrastającymi włoskami. Używam tego produktu od: 4 mies Ilość zużytych opakowań: 1 op

Zobacz także inne Pielęgnacja po depilacji