Mydła

Bomb Cosmetics Soap Mydełka glicerynowe (różne rodzaje)

• 13 maja 2015 o 22:15
    kiepskie
    Raczej ponownie nie kupię żadnego mydełka tej firmy, trochę się rozczarowałam, ogólnie bardzo lubię kosmetyki firmy BOMB COSMETICS, to taki trochę polski LUSH. Co do mydełka; Plusy: -ślicznie wygląda, ozdoba w łazience -ładny zapach, jednak nie jest trwały -fajny naturalny skład -nie wysusza skóry, ale nie nawilża Minusy: -nie pieni się, tylko tak ślizga, ma się wrażenie jakby wcale nie myło -zapach nie jest trwały -drogie -bardziej się nadaje się do mycia rąk niż do całego ciała -trochę nieporęcznę, trzeba przeciąć nożem Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    olla74
    1 września 2014 o 13:37
    Moje ulubione
    MOje ulubione, a napisze,że miałam i STENDERS, TSO MORRIRI,Organique i jakies Biedronkowe i inne. Plusy +duży wybór + bardzo wydajne (przy 4 osobowej rodzinie jako mydło do rąk ok 2 miesięcy) + nie wysuszają, a wręcz nawilżają (nie ma potrzeby używania kremu ) + sa kolorowe,mają piekne "wzorki", cieszą oko +łądnie się wymydlają tzn do malutkiego kawałeczka 1cmx1cm +bardzo dobrze sprawdzają sie w praniu delikatnych rzeczy w praniu ręcznym + dobre składy Minusy - niezyt długo pachną -/+czasem kostka jest zbyt duża do ręki, ale bez problemu kroje na pół zwykłym nożem - no może cena , ale 15 zł za 2 miesiące jest do zniesienia -bardzo rzadko zdarza się,że sie rozpadną na klika części Jesli jest w suchej mydelniczce to sie nie "ciamciaja" i wymydlaja do końca. Jedyna niezbyt udana wersja to ta z Rabarbarem, ale wiem,że ja wycofują. Pozatym uwielbiam resztę. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: pewnie z 5 szt
  • 13 kwietnia 2014 o 14:23
    Przeciętne mydło
    Wydaję mi się, ze jakość mydełka zależy od egzemplarza. Ja posiadam mydło truskawkowe, które dostałam jako prezent w paczce truskawkowej. Estetyka mydełka jest bardzo fajna, zapach również przemawia na plus, chociaż nie do końca mnie urzeka, jest w nim jakaś dziwna chemiczna nuta, jednak całościowo oceniam na plus. Mydło jest dosyć wydajne, niestety nie mogę używać go do ciała ponieważ lekko wysusza i stąd mój zawód, miałam nadzieję, że mydełko będzie pielęgnować skórę, jednak oprócz ładnego zapachu, który utrzymuje się przez długi czas w łazience oraz na skórze, to niewielki z niego pożytek. Chociaż dodam, że ładnie czyści skórę dlatego używam go przez cały czas jako mydło do rąk. Niestety do ciała nie polecam, po aplikacji moje ciało wołało o bardzo dużą ilość balsamu nawilżającego. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 13 kwietnia 2014 o 9:57
    Ujdzie
    Mydło jak mydło. Na plus nie wysusza ale wadą tego mydła jest słaby zapach który nie utrzymuje się w ogóle na skórze a i podczas mycia ledwo go czuć. Bomb Cosmetics zrobiło ZAPACH swoim motto przewodnim więc to zobowiązuje. Mydło pachnie tylko ładnie gdy je powąchać z bliska. Kiedyś miałam mydełka glicerynowe Aquolina i zużywały się błyskawicznie bo w 2 tygodnie ale dopóki leżały w łazience pachniało obłędnie i przyznam, ze na coś takiego liczyłam. Niestety obłędnego zapachu tu jak na lekarstwo a szkoda bo od wyboru mydeł Bomb, aż kręci się w głowie. Mam zapach Elektryzujące sny, nawet nie umiem go opisać. Mydełko jest bardzo estetyczne dlatego będę kupować i testować inne rodzaje dopóki nie trafię na naprawdę jakąś BOMBĘ zapachową. Używam tego produktu od: Kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego