Kremy uniwersalne

Synchroline Hydratime Plus ( Aktywny krem do twarzy i szyi nawilżający wielowarstwowo

Essa88
    28 maja 2023 o 22:52
    Jestem lekko rozczarowana
    Dostałam próbki tego kramu jakiś czas temu, miał lekką konsystencję, szybko się wchłaniał i pozostawiał uczucie nawilżenia skóry. Byłam pewna że ten produkt zostanie ze mną na dłużej. Niestety po zakupie pełnej tubki kremu i konsekwentnym stosowaniu go przez kilka tygodni zauważyłam pewne niepokojące zmiany na mojej skórze. Zamiast zapewniać nawilżenie, które początkowo dawał, krem ​​zdawał się jeszcze bardziej odwadniać moją skórę i pozostawiając ją napiętą. Było to zaskakujące, ponieważ wtedy nie wprowadziłam żadnych zmian w mojej rutynie.
  • 6 maja 2023 o 20:47
    Polecam
    Jest to krem, który ma za zadanie intensywnie i wielopoziomowo nawilżać skórę twarzy., wnikać w głębokie warstwy skóry, nawilżać ją, działać na wielu poziomach skóry, wspomagać naturalną barierę ochronną, łagodzić podrażnienia. W składzie kremu wchodzą ksylitol, mocznik, kwas hialuronowy, ceramidy, kwas mlekowy, kwasy tłuszczowe . Krem jest przeznaczony do każdego typu skóry; w tym skóry odwodnionej, zmęczonej. Powiem Wam, że coś w tym jest odkąd zaczęłam używać tego kremu moja sucha cera rewelacyjnie wygląda. Została fajnie nawilżona, czuć to nawilżenie przez długi czas, wszelkie podrażnienia szybko się zagoiły, suche skórki, które od jakiegoś czasu zaczęły pojawiać się na mojej skórze również zostały zniwelowane. Krem również świetnie się sprawdza jako baza pod makijaż, ma dość lekką konsystencję, która szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia tłustości i lepkości na skórze. Nie pojawia się również uczucie ściągnięcia czego oczywiście nie cierpię . Reasumując jeśli jesteście posiadaczkami suchych cer to ten krem jest naprawdę strzałem w dziesiątkę. Niesamowicie nawilża, odżywia i regeneruje suchą cerę. Mega polecam❗
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
    Wady:
  • 5 kwietnia 2023 o 20:18
    Super nawilża
    Krem ma fajna konsystencje, po nałożeniu na twarz i szyję, krem dodaje takiej lekkości, świeżości. Chociaż po pewnej chwili już to uczucie mija i sie robi twarz taka jakby ciezka od tego kremu. Ale to tylko chwilowe uczucie, krem w miarę szybko się wchłania w skórę. Uwazam ze krem dobrze nawilża skórę i na lewno jeszcze wroce do niego nie raz.
    Zalety:
    • Konsystencja, działanie
  • 21 kwietnia 2022 o 17:50
    Wieloletni ulubieniec
    Tego kremu używam od wielu lat. Pamiętam jak przed studniówką potrzebowałam kremu, który szybko upora się z suchymi skórkami na nosie. Poleciła mi go ekspedientka w Superpharm i od tego czasu (a minęło już 8 lat) jest w mojej codziennej pielęgnacji. Krem świetnie poradził sobie z suchymi miejscami na mojej twarzy. Nakładam go zawsze rano przed makijażem i również pod makijaż nadaje się świetnie. Jest to krem, który jest moim pewniakiem. Dodatkowo ma filtry więc jest to duży plus. Jest to jedyny produkt do pielęgnacji twarzy, który jest ze mną tak długo i którego zawsze mam jedno opakowanie na zapas :)
    Zalety:
    • nawilżenie
    • odżywienie
    • ukojenie cery
  • 10 lutego 2022 o 0:08
    Nawilża ok ale czy wart takiej ceny
    Krem kupiony w aptece ma całkiem niezle nawilżenie jednak są tańsze kremy z takim działaniem cenę uważam za wygórowana bo oprócz nawilżenia nic więcej nie robi jest lekkiej konsystencji dość szybko się wchłania nie zostawia lepkości na skórze zamknięty w tubce typowo aptecznej krem nie uczulil śni nie zapchal porów może jeszcze kiedyś go kupie
    Zalety:
    • Nawilża nie zapycha porów nie uczula
    Wady:
    • Wysoka cena