Odżywki do włosów

Bodyland.pl
hairstore.pl
notino.pl
Anwen Bez Nawilżająca odżywka do włosów o różnej porowatości, 100 ml 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 262 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 maja 2025 o 8:27
    Klapa
    Skuszona zapachem i tym że powinna być dla każdego wzięłam ją na spróbowanie. Męczyłam się pół opakowania i dałam sobie spokój. Niestety jest bardzo ciężka, włosy po niej są tłuste a skręt układa się okropnie. Puszą się i plątają. Do mojego typu włosów nadaje się słabo, starałam się używać różnych ilości jednak przy bardzo małej nawet efektu nawilżenia nie widziałam. Zapach piękny.
    Zalety:
    Wady:
    • Obciąża mocno włosy
    • Puszy je
    IvanaLi
    1 maja 2025 o 14:51
    Dla mnie za ciężka
    Dla mnie odżywka jest zdecydowanie za ciężka. Niestety po umyciu włosy wyglądały jakbym ich wcale nie umyła … Włosy skleiły się w tłuste strąki i czułam się jakbym nie myła ich przez tydzień. Na początku myślałam, że po prostu przesadziłam z ilością produktu ale miałam kilka podejść do tej odżywki i niestety za każdym razem ten sam efekt, a w zasadzie jego brak. Nawet za bardzo nie wiem co mogę więcej o tym produkcie napisać. Być może po prostu nie dla mnie.
  • 29 kwietnia 2025 o 12:08
    Świetny
    Anwen Nawilżający Bez to jedna z najlepszych odżywek, jakie stosowałam. Ma lekką, ale treściwą konsystencję i cudownie pachnie – zapach bzu utrzymuje się na włosach jeszcze długo po spłukaniu. Odżywka świetnie nawilża i wygładza włosy, bez ich obciążania. Już po kilku użyciach zauważyłam, że końcówki są mniej suche, a włosy łatwiej się rozczesują i mniej puszą. Dużym plusem jest też świadomy skład oparty na równowadze PEH, co naprawdę działa, jeśli używa się jej zgodnie z potrzebami włosów. Idealna opcja zarówno do pielęgnac
  • 28 kwietnia 2025 o 18:25
    odżywka
    Odżywka Anwen Nawilżający Bez jest ceniona za swoje właściwości nawilżające i wygładzające. Jest odpowiednia dla osób poszukujących lekkiej odżywki, która nie obciąża włosów. Jednak osoby z bardzo suchymi włosami mogą potrzebować dodatkowej pielęgnacji
    Wady:
  • 23 kwietnia 2025 o 18:44
    Bardzo dobra odżywka
    Jest to bardzo fajny produkt dla włosów, które potrzebują nawilżenia. Moje włosy dzięki niej były gładsze i bardziej lśniące. Odżywka ma piękny zapach i bardzo fajny skład.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • dobry skład