Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 10 stycznia 2016 o 1:45
    idealny do konturowania bronzerem
    Kiedy go zobaczyłam od razu wiedziałam, że będzie mi się nim idealnie konturowało twarz - i nie pomyliłam się. Włosie jest mięciutkie, nie plami, konturowanie broznerem policzków, żuchwy, czoła i nosa jest banalne. Nie trzeba skupiać się nad ,,rysowaniem" prostej linii, wielkość i kształt pędzla same to robią. Zależy mi na bardzo naturalnym efekcie, co mogę osiągnąć dzięki temu pędzlowi. Dodatkowo kontury rozcieram zbitym kabuki dla pewności, że nie będzie żadnej zbyt ostrej linii. Polecam, jeden z moich ulubionych pędzli. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
  • 6 grudnia 2015 o 23:21
    Ciekawy pędzelek
    Nie jest to wg mnie produkt niezbędny, bo da się bez niego wykonać makijaż, ale ułatwia pracę. Zalety: - wielofunkcyjny, - miękkie i przyjemne włosie, - nabiera produktu niewiele, plam nie można sobie zrobić Wady: - mógłby być odrobinę mniejszy, za dużą ma powierzchnię. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jeden
  • 4 października 2015 o 23:26
    Przydatny ;)
    Nieodzowny pomocnik przy nakładaniu różu, bronzera, rozświetlacza, omiataniu okolic oczu. Z początku nie byłam przekonana do wachlarzy, ale z upływem czasu stwierdzam, że są bardzo przydatne w codziennym makijażu. Odejmuje ppół gwiazdki za rozmiar, pędzel mógłby być odrobinę mniejszy. ;) Używam tego produktu od: dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 12 marca 2015 o 11:29
    Bardzo dobry
    Zaznaczę, że jest to pierwszy mój pędzel tej firmy. Idealnie nadaje się do konturowania twarzy, nakładania bronzera czy różu. Do pudrów sypkich mam inny pędzel więc nie próbowałam, choć kształt niezbyt mi tutaj pasuje do tego rodzaju pudrów. Włosie miękkie, bardzo dobrze wyprofilowane, wygodna rączka. Pędzel posiada wygodne etui do przechowywania. Minusów nie stwierdziłam Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    cora
    13 września 2014 o 15:50
    Świetny:)
    Mam słabość do pędzli EcoTools. Bardzo przyjemnie wykonuje się nimi makijaż, włosie jest delikatne, nie drapie, wszelkie kosmetyki mają dobrą przyczepność, jeśli nakładam je tymi pędzlami. Deluxe fan miałam zamiar kupić już dawno, bywał w drogeriach, ale kiedy chciałam go kupić, zawsze znikał- inn eklientki były szybsze, widać, ten pędzel ma duże powodzenie. Wreszcie kupiłam go we wrześniu, zaczęłam używać go do nakładania pudru i rozświetlacza. Jestem zachwycona:) Pędzel jest bardzo miękki, dobrze łapie puder, zamienia go w delikatną mgiełkę na mojej skórze. Jakikolwiek puder zastosuję, ten pędzel zawsze uczyni z niego szlachetną poświatę. Pędzel nie drapie, jest absolutnie doskonały, jego syntetyczne włosie robi z makijażem cuda. Bardzo jestem zadowolona, wcześniej używałam już pędzla ET do różu, też jest wspaniały, również z syntetycznego włosia. Kupię na pewno następne, np. do cieni, bo warto. Pędzel Deluxe fan jest niedrogi, zwłaszcza w promocjach, ma świetne włosie, ogólnie jest to pędzel bardzo trwały, jak wszystkie z ET- piorę je często i są ciągle jak nowe, nie wypadł z nich nawet jeden włos. Używam tego produktu od: 12 dni Ilość zużytych opakowań: 1 x 1 szt.

Zobacz także inne Pędzle do twarzy