WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Organic Shop Body Desserts, Strawberry & Chocolate Mus do ciała

• 21 marca 2025 o 13:58
    Jest OK
    To mus do ciała o przyjemnej, lekkiej konsystencji, który szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Nawilżenie jest wystarczające dla skóry normalnej, jednak osoby z bardzo suchą skórą mogą potrzebować silniejszego nawilżenia. Zapach jest intensywny, łączący nuty truskawki i czekolady, ale nie utrzymuje się długo po aplikacji.
    izalacz
    28 grudnia 2021 o 11:18
    Jak dla mnie ok
    Mus zapachem i wyglądem przypomina mi lody truskawkowo – czekoladowe. Mus bardzo łatwo i wygodnie rozprowadza się na skórze, szybciutko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Skóra po jego zastosowaniu jest przyjemnie gładka, nawilżona i delikatnie pachnie. Dodatkowym plusem jest to, że wszystkie składniki, które zawarte są w musie są organiczne i certyfikowane.
  • 30 sierpnia 2021 o 23:47
    Deser dla ciała
    Mój ulubiony produkt pielęgnacyjny do ciała z kategorii tych większych. Opakowanie jest piękne, tak jak w innych produktach Organic Shop. Utrzymane w różowej kolorystyce. Kolor musu jest jasno różowy. Pachnie truskawkami i czekoladą, przy czym przeważnie wyczuwam bardziej truskawki. Nakładanie go na ciało to czysta przyjemność. Producent określa go mianem musu. Gdybym miała opisać jego konsystencję: jest gęstszy niż musy tej marki występujące w pojemności 250 ml i rzadszy niż pozostałe kremy do ciała tej firmy w w pojemności 450 ml. Tak więc nie jest wodnisty, ani nie jest bardzo gęsty. Przypomina mi po prostu zwykły balsam do ciała z kategorii tych lżejszych aniżeli mocno ciężkich. Nawilża moją suchą cerę. Kluczowe składniki to olej jojoba, wyciąg z truskawki, masło kakaowe, olej kokosowy, olej cedrowy, ekstrakt z kwiatów gardenii tahitańskiej. Używam go od ramion po palce. W takim użytkowaniu jest wydajny. Mimo jakiś 2-3 miesięcy mam go więcej niż połowę. W stosunku do swojej wydajności tani i dostępny w wielu sklepach internetowych.
    Zalety:
    • Skład, działanie
    • Pojemność
    • Dostępność
    • Długa data ważności
  • 31 grudnia 2020 o 23:47
    Uwielbiam!
    ????Produkt ma bardzo ładne, kolorowe opakowanie, które zachęca do zakupu i rzuca się w oczy. ????Plusem tego kosmetyku jest pojemność, ponieważ wynosi ona aż 450 ml, więc mus wystarczy na długo. ????W swoim składzie ma takie składniki jak: ▪️Organiczny ekstrakt z truskawek - odżywia skórę i pozostawia na niej piękny zapach ▪️Olej kokosowy - sprawia, że skóra staje się bardziej miękka i delikatna ▪️Organiczny olejek z orzeszków piniowych i kakao - uelastycznia skórę ▪️Olej gardenii z Tahiti - intensywnie odżywia i nawilża, zapobiega wysuszaniu ????Produkty tej marki są tworzone w zgodzie z naturalnymi recepturami - nie zawierają SLS, parabenów, sztucznych konserwantów i innych dodatków. ????Mus ma dość gęstą konsystencje, ale łatwo rozprowadza się na skórze, nie pozostawiając tłustej warstwy. ????Jego zapach jest bardzo ładny i przez jakiś czas utrzymuje się na skórze. ????Po zastosowaniu moja skóra była miękka, gładka, świetnie nawilżona i odżywiona. ????Mogę śmiało polecić ten kosmetyk, ponieważ nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń - sprawdził się u mnie bardzo dobrze.
  • 7 kwietnia 2020 o 12:00
    Apetyczny balsam
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Cudnie pachnie, jak lody truskawkowo-czekoladowe, w bardzo naturalny, nie chemiczny sposób, zresztą w sumie dość szybko się ulatnia. Podoba mi się konsystencja, lekka, wchłania się ekspresowo. Na jesień czy zimę byłby dla mnie trochę za lekki, ale teraz na wiosnę i lato jest perfekcyjny, chwilę po nałożeniu na ciało mogę normalnie funkcjonować, bez uczucia, że brudzę wszystko naokoło. Z drugiej jednak strony przez to odczucie nawilżenia nie jest bardzo duże, ale nie można mieć wszystkiego. Jest to produkt, do którego chętnie kiedyś wrócę, ale najpierw wypróbuję inne wersje balsamów tej firmy.
    Zalety:
    • piękny, naturalnie truskawkowo-czekoladowy zapach
    • ekspresowo się wchłania
    • wygodnie się rozprowadza
    • przyjemna, delikatna konsystencja
    • wygodne opakowanie
    • wydajny
    Wady:
    • nawilżenie jest trochę zbyt lekkie